Προς το περιεχόμενο

Intel RTS2011LC Liquid Cooling Solution

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας έχω τον 2600κ και θέλω να βάλω κατή φθηνό αξιόπιστο κ πιστεύω κ αθόρυβο ότι είναι εννοώ αθόρυβο για να το αφήνεις να κατεβάζει κ τέτοια κ εμφανισιακά όμορφο οπότε πιστεύω ότι αξίζει η λύση αυτή άντε κ λίγο χαλαρό overclock άντε να το πάω στα 3.6 3.7 χαλαρά και λίγο gaming τι λέτε αξίζει ..... γιαυτα που το θέλω έχει και 2 χρονιά εγγύηση. Ευχαριστώ

post-198893-0-14844100-1332418842_thumb.jpg

Δημοσ.

Αν κρίνω ότι με μία Η60 τον έχω στα 4.4GHz τον συγκεκριμένο cpu τότε θα τον πας πιο πάνω απο 3.6 που λες

Στα 77 καλή λύση την βλέπω αν και δεν έχω προσωπική εμπειρία

Θα προτιμούσα με λίγα παραπάνω μία Η80

Δημοσ.

Καλημέρα σας έχω τον 2600κ και θέλω να βάλω κατή φθηνό αξιόπιστο κ πιστεύω κ αθόρυβο ότι είναι εννοώ αθόρυβο για να το αφήνεις να κατεβάζει κ τέτοια κ εμφανισιακά όμορφο οπότε πιστεύω ότι αξίζει η λύση αυτή άντε κ λίγο χαλαρό overclock άντε να το πάω στα 3.6 3.7 χαλαρά και λίγο gaming τι λέτε αξίζει ..... γιαυτα που το θέλω έχει και 2 χρονιά εγγύηση. Ευχαριστώ

Shalom.:devil:

Δεν ξερω αν αξιζει να ρισκαρεις την πολυ μικρη βεβαια,πιθανοτητα διαρροης της αντλιας,για decent overclock οταν με μια δυνατη αεροψυκτη μπορεις να κανεις ψηλο και σταθερο.

http://www.coolermas...product_id=6727

http://www.skroutz.g...Hyper-612S.html

Ξερω οτι οι πιθανοτητες ειναι πολυ λιγες αλλα συμβαινει ,αν ψαξεις σε ξενα φορα.Αν εισουν τρελλος overclocker ενταξει.

Δημοσ.

Ναι ετοιμη κλειστη μή custom υδροψυξη έχει μια πιθανοτητα 0,00000000001% να έχει διαρροή.. οποτε ναι χρειάζεται προσοχή... :-(

Αναρωτιέμαι τι σας δινουν και καπνιζετε εκει στο Ελλαδα!!

Να μου έλεγες ότι είναι προτιμότερο να παει σε πιο φθηνή αεράτη ψύκτρα...μιας και δεν έχει τρελες απαιτήσεις να το καταλάβω.. αλλα να του λες να παει σε αέρα επειδη υπαρχει κινδυνος να εχει διαρροή μια κλειστή υδρόψυξη ... εεε απλα τι να πω ... epic!!

Δημοσ.

Ρε συ αν ειναι δυνατον ... ελλατωματικά προιόντα θα υπάρχουν παντά... μιλάμε για μια στο εκατομύριο στην κυριολεξια... μην τρελενομαστε κιολας ... δεν ειναι δυνατον να αποτρεπεις καποιον να αγοράσει ενα προιον επειδή υπαρχει μια απυροελαχιστη πιθανοτητα να ειναι ελλατωματικο!!

Δημοσ.

Ναι βρε συ,τονιζω οτι ειναι πολυ μικρη πιθανοτητα αλλα αν γινει,στο Ελλαντα ειναι,θα βρει ακρη απο Ελληνικο καταστημα γρηγορα?Κι επειδη θελει ενα modest μονο overlock που μπορει να κανει και γερο με την cooler που προτεινα,του ειπα για την 612S.:-D

Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι για να μπορεσουμε να προτεινουμε το θηριακι την 612S θα πρέπει να μας πει κα τι μνήμες έχεις ... γιατι αμα ειναι high profile τοτε χερετα μας τον πλάτανο...

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για της απαντήσεις σας την πήρα τελικά κ την εγκατέστησα χθες δουλεύει πολύ όμορφα κ των έβαλα στα 3.8 κ δουλεύει σε idle 19 με22 και έκανα ένα τεστ ανανέωση στον αριθμό που βαθμολογούν τα win 7 το εικόνα του μηχανήματος κ με χρήση ως 80% πήγε στους 38 δεν έχω αλλάξει τίποτα άλλο μόνο το πολλαπλασιαστεί πειράζει αυτό ;;;; Ότι δεν πείραξα τίποτα άλλο;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...