Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημέρα σε ολους σας παιδες, εχω το εξης προβλημα (βασικα εψαξα και τ forum αλλα δεν βρηκα απντιση) εχω ενα εξωτερικό σκληρό samsung story 1tb μέχρι και πριν 2-3 μέρες είχα ολα μ τ αρχεια μεσα, εχτες οταν ειθελα να τον ξανασυνδεσα ειδα πως ο σκληρος λειτουργει μια χαρα αλλα ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΟΣ :fear: :fear: και εχω φοτο απο το γαμο μου απο τ βαφτισια των παιδιων, καανω ανακτηση με καποια προγραματα π διαβασα μεσα στο forum αλλα μ ανκτανε μονο αυτα π εκανα εχτες σαν δοκιμει να δω αν λειτουργει σκληρος (δλ) αντέγραψα ενα φάκελο με κατι φώτο και τ ξανα διέγραψα απλα να δω αν λειτουργεί ο σκληρός, ολα τ υπόλοιπα αρχεία απο τ 2008 μέχρι και πριν λίγες μέρες δεν τα εμφανίζει δεν τα εμφανίζει καν.. :fear:

Δημοσ.

Κακός έγραψες έστω και το παραμικρό στον δίσκο,με ποιο πρόγραμμα δοκίμασες;;

Το active@file recovery το superscan δοκίμασε να δούμε τη θα βγάλει.

το καταλαβα οτι εκανα βλακεια γραφοντας πανω σ δισκο, τ εκανα με το GetDataBack οκ τωρα θα το δοκιμασω και θα σου πω!!!! :rolleyes:

Δημοσ.

Τοσο σημαντικές φωτογραφίες και ουτε ένα backup??? :-( :fear: :fear: Πραγματικα τι να πω.. τα ιδια που λέμε εδώ και χρόνια στο φόρουμ...

Δοκίμασε το AFR όπωε σου είπαν ήδη και ειλικρινά σου ευχομαι τα καλύτερα.... και απο εδώ και πέρα ξερεις... τα σημαντικα μας μη ανακτησιμα αρχεία τουλάχιστον 2 με 3 back up σε διαφορετικά αποθηκευτικά μέσα!!

Δημοσ.

Τοσο σημαντικές φωτογραφίες και ουτε ένα backup??? :-( :fear: :fear: Πραγματικα τι να πω.. τα ιδια που λέμε εδώ και χρόνια στο φόρουμ...

Δοκίμασε το AFR όπωε σου είπαν ήδη και ειλικρινά σου ευχομαι τα καλύτερα.... και απο εδώ και πέρα ξερεις... τα σημαντικα μας μη ανακτησιμα αρχεία τουλάχιστον 2 με 3 back up σε διαφορετικά αποθηκευτικά μέσα!!

αν δεν παθεις δεν θα μαθεις δεν λενε!!!!??? τωρα πλεον έμαθα και με το προγραματακι π μου είπε ο TheELF κατι γίνεται σε σχεση με τα άλλα π δοκίμαζα, αν δεν τ καταφέρω και μ αυτο θα δοκιμάσω και το δικο σ, ευχαριστω πολύ παιδιά, :-D

Δημοσ.

αν δε μπορεις να τα ανακτησεις ρωτα σε καμια εταιρεια που ασχολειται με τετοια..θα χρυσοπληρωσεις μα αφου ειναι σημαντικα αρχεια....ψαξτο το θεμα

Δημοσ.

Πως γίνεται να χαθήκαν τα αρχεία χωρίς λόγο και ο δίσκος να δουλεύει κανονικά , κάτι άλλο παίζει :huh:

Πάντως όταν , φίλε μου , λέμε back up , δεν ενοούμε να γράφουμε τα αρχεία μας μόνο στον εξωτερικό , αλλά ΚΑΙ σε εξωτερικό , ή αλλιώς : σε δύο τουλάχιστον δίσκους

Δημοσ.

Βρε μπας και τα περιεχομενα του εξωτερικου, οριστηκαν ως κρυφα αρχεια...

Φιλε μου πηγαινε στον εξωτερικο σκληρο, μπες σε εναν φακελο. και πατα πανω αριστερα που γραφει ΟΡΓΑΝΩΣΗ, επειτα παρα εκει που γραφει ΠΡΟΒΟΛΗ, και τελος τσεκαρε το ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΡΥΦΩΝ ΑΡΧΕΙΩΝ, ΦΑΚΕΛΩΝ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΩΝ!!!

Ελπιζω να ''τρεχεις'' 7αρια..

Δημοσ.

Βρε μπας και τα περιεχομενα του εξωτερικου, οριστηκαν ως κρυφα αρχεια...

Φιλε μου πηγαινε στον εξωτερικο σκληρο, μπες σε εναν φακελο. και πατα πανω αριστερα που γραφει ΟΡΓΑΝΩΣΗ, επειτα παρα εκει που γραφει ΠΡΟΒΟΛΗ, και τελος τσεκαρε το ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΡΥΦΩΝ ΑΡΧΕΙΩΝ, ΦΑΚΕΛΩΝ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΩΝ!!!

Ελπιζω να ''τρεχεις'' 7αρια..

θα το κοιταξω και αυτο που λες, αλλα αν οντος ειναι κρυφα τα αρχεια δεν επερεπε να μου λεει οτι ειναι εστω και λιγο γεματος, εμενα μου διχνει 930 ελευθερα απο 930 gb....ναι τα 7 εχω!!!

ΜΗΠΩς ασχοληθηκε κανεις αλλος?κανας φιλος η παιδια >

αποκληεται γιατι οταν τελειοσα καθε φορα που τελειωνω οποιαδηποτε εργασια με τον σκληρο, τον βαζω στη θηκη μεσα και σ συρταρι,τα παιδια δεν ξερουν ακομα απο pc τιποτα!!!

TheELF σε ευχαριστω πολυ για ο προγραματακι, εκανε τουλαχιστον το 90% απο της φοτο, το μονο π χρειαστηκε να ηταν ανα αγορασω το κλειδι για το προγραμα, ευχαριστω παρα πολυ και παλι παιδες αν δεν ησασταν και εσεις τι θα εκανα!!!! :-D :-D :-D :-D

Δημοσ.

TheELF σε ευχαριστω πολυ για ο προγραματακι, εκανε τουλαχιστον το 90% απο της φοτο, το μονο π χρειαστηκε να ηταν ανα αγορασω το κλειδι για το προγραμα, ευχαριστω παρα πολυ και παλι παιδες αν δεν ησασταν και εσεις τι θα εκανα!!!! :-D :-D :-D :-D

Αν δεν έκανες και την βλακεία να γράψεις πάνω θα έβρισκες το 100%

Άσε που αν ρώταγες από την αρχή θα ελέγχαμε κάνα δύο πράματα και ίσως να τα εμφανίζαμε κατευθείαν και χωρίς λεφτά τα αρχεία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...