mixosse Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 γεια σας εχω ενα ps3 πριν απο αρκετο καιρο ειχε μπει σε factory mode και το παρατησα ετσι και τωρα που πηγα να το ανοιξω κλεινει μονο του μετά απο λίγα δευτερόλεπτα .το άνοιξα έβαλα αλλην παστα μπας ειναι απο εκει το προβλημα και παλι τιποτα το ιδιο ξανα ,αν μπορεί καποιος ας μου πει τι μπορεί να φταιει . ευχαριστώ
fearwhatnow Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Μπες σε recovery mode και προσπαθησε να το επαναφερεις.
mixosse Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 το προσπαθησα καμια 20 φορες και δεν μπαινει. μηπως πρεπει να κανω format των σκληρο ?
mtzs Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 αλλο το factory service mode(FSM) και αλλο το recovery mode για να μπεις σε FSM χρειαζεσαι ειδικο dongle η PSP η Iphone3g η καποιο με android Το recovery mode ειναι αυτο που πατας παρατεταμενα το on/off μεχρι να κλεισει και μετα να το ξανανοιξεις. http://www.youtube.c...h?v=yZWye1CLTVo τι απο τα 2 εκανες; ποιο μοντελο ΠΣ3 ειναι και τι εκδοση λειτουργικου εχει πανω Εαν μπηκες σε FSM μεσω των lv2diag.self αρχειου, πρεπει να βαλεις το αναλογο εκ νεου (αλλο lv2diag.self) για να βγεις απο το FSM οταν ανοιγεις το ΠΣ3 σου γραφει με κοκκινο φοντο factory service mode? http://ps3crunch.com/wp-content/uploads/2011/01/ps3_service_mode.jpg
mixosse Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 ειναι slim με τα 120gb και εχει το 3.41 filmware το εκανα για να μπει σε recovery mode αλλα τιποτα το εβγαζε κατω αλλα τωρα δεν εχει καν εικονα
mtzs Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 recovery mode Μπηκες η FSM? προσεξε καλα παραπανω τις εικονες και τα video. αλλο το ενα αλλο το αλλο κανε reset video settings κλεισε εντελως την tv, βγαλτην απ τη πριζα, βγαλε απ τη πριζα και το πσ3 αποσυνδεσε και συνδεσε ξανα το hdmi καλωδιο ανοιξε tv πατα παρατεταμενα το on/off για 5 δευτερολεπτα μεχρι να ακουσεις διπλο μπιπ και μετα αστο http://www.youtube.com/watch?v=LEek77KEJV8
fearwhatnow Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Ειμαι σιγουρος οτι κατι κανεις λαθος και δεν μπορεις να μπεις σε recovery.Ακολουθα τον οδηγο πιστα.Αποκλειω να μπηκες σε fsm.
mixosse Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 το εκανα ξανα και τιποτα κλεινει μονο του μετα απο μερικα sec .εχω ενα αλλων σκληρο να τον κανω φορματ και να των βαλω μπας γινει τιποτα? μπας φταιει το firmware? μου κανει ακριβοσ αυτο http://www.youtube.com/watch?v=2P7O2RcJqoc
mtzs Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 και γω δε νομιζω να μπηκε σε FSM απλα το ανεφερα επειδη αυτο εγραφε στην αρχη. αν μπαινεις σε recovery mode τοτε δοκιμασε να αλλαξεις τον δισκο και κανε format restore και setup as new πολλες φορες αυτο ειναι προπομπος YLOD
mixosse Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 εβαλα τον σκληρό του pc3 στο pc και δεν τον βρίσκει ειναι λογικο?
mtzs Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 απολυτως λογικο, το file system toy PS3 δεν μπορει να το δει το pc. πρεπει να βαλεις ειδικο προγραμμα στο pc (Acronis Disk Director παραδειγμα) για να τον δει απλα αλλα και παλι δε θα μπορεις να εχεις προσβαση στα αρχεια. Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι φορματ σε φατ32 και μετα παλι πισω στο ΠΣ3 για εκ νεου φορματ αν τον αναγνωρισει. φυσικα θα χασεις ολα τα αρχεια (backup, trophies, save data, user data κτλπ)
mixosse Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 το εκανα τσιφος παλι τα ιδια . αμα ειναι ylod τι μπορω να κανω? αυτο μου το εκανε ξαφνικα εβλεπα κανονικα ταινιες αφου ειχε μπει ήδη σε factory /service mode και οταν το ξανα ανοιξα μου τα εκανε ολα αυτα
gherudos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Αν είχες 3.56 firmware και μπήκες σε factory mode με τον τρόπο των usb dongles τότε το κόλλησες για πάντα. Ευτυχώς πρόσφατα κυκλοφόρησε ένα αρχείο επιδιόρθωσης που το τοποθετείς σε ένα απλό usb stick και σου επαναφέρει τα PS3 με RSOD και είναι πιθανόν να σου ξεκολλήσει και από factory mode.
mtzs Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Δεν ειχε RSOD Gherudos, λεει οτι ειχε Red Light στο on/off button mixosse δεν μας αποσαφηνισες ησουν σε FACTORY SERVICE MODE? η προσπαθησες με RECOVERY MODE να το επαναφερεις; Αν ησουν σε FSM (αυτο με το κοκκινο φοντο οταν εισαι στο ΧΜΒ) λογικα θα μπορεις να το επααφερεις αφου λες οτι ησουν σε 3.41 Γιατι αν εισαι σε 3.41 μπουταρεις με ps3break dongle η κατι αναλογο Πρεπει να βαλεις στο dongle τα lvdiag2 exit αρχεια για να βγεις απο το FSM. Σιγουρα κατι εχει παιχτει οταν μπηκες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα