sintalkas Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Παιδιά δεν ξέρω αν επέλεξα το σωστό section αλλά έχω ένα πρόβλημα με τα βιντεάκια τα flv (youtube,dailymotion) και άλλα ,καθώς και στο πρόγραμμα τηλεόρασης που χρησιμοποιώ.Πιο συγκεκριμένα κάθε 1 λεπτό ή σε άκυρες στιγμές κολλάει στιγμιαία το βίντεο ή πάει σε slow motion για λίγο,στις ταινίες δεν έχω κάποιο πρόβλημα και βλέπω κανονικά ως 720p αλλά στα βιντεάκια μου κολλά συνέχεια. Ξέρετε πως μπορώ να λύσω το πρόβλημα μου? Το λάπτοπ είναι απλό centrino και το λειτουργικό χρ professional 32βιτ
TheELF Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Μιλάς για όταν τα βλέπεις μέσα από το ιντερνέτ ή ακόμα και όταν τα κατεβάζεις και τα βλέπεις από το σκληρό;;
sintalkas Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 όπως προείπα μου το κάνει μόνο με βιντεάκια στο youtube και λοιπά flv video sites και στο πρόγραμμα της τηλεόρασης,στις ταινίες δεν το κάνει καθόλου ως και τα 2.2. gb που έχω κατεβάσει παραπάνω δεν κατεβάζω μιας και το λάπτοπ είναι παλιό....
TheELF Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Άρα ποιο πολύ θέμα με την σύνδεσή σου είναι,κατέβασε κάποιο στον Η/Υ και παίξε το για επιβεβαίωση και αν παίξει σωστά ανέβασε τα στοιχεία της σύνδεσης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα