Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 9/1/2020 στις 2:26 ΜΜ, Inuyasha είπε

Μάλλον κάπου έχεις μπερδευτεί, κατά 99,99%ζητησαν απόδειξη της νέας μπαταρίας που βάλατε για να βγει η αποζημίωση

Όσο για της καιρικές συνθήκες όλες οι ασφαλιστικές τα ίδια ζητάνε, γιατί εσύ μπορεί να έχεις χτυπήματα από χαλίκι από πριν και να προσπαθείς να βγάλεις τζάμπα την επισκευή επικαλούμενος χαλάζι η άλλες φυσικές καταστροφές

Δεν έχω μπερδευτεί καθόλου, ζήτησαν απόδειξη της μπαταρίας που ήδη βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο και είχε κλαπεί. μας αντιμετώπισαν σαν κλέφτες και έπρεπε να αποδείξουμε την αθωότητα μας .

• Confused 1
  • 1 μήνα μετά...
  • Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλημέρα σας και εύχομαι όλοι να παραμένετε ασφαλείς αυτό το δύσκολο διάστημα. 

Έχω εδώ και κάποια χρόνια ασφαλισμένο το όχημα μου στην anytime. Η ανανέωση του συμβολαίου γίνεται αυτόματα μέσω πιστωτικής 10 μέρες πριν τη λήξη του. Σκέφτομαι μήπως μεταπηδησω στην hellas direct, λόγω οικονομικότερου πακέτου. 

1ον αξίζει η αλλαγή, είναι καλή εταιρία (την anytime δεν τη χρειάστηκα πραγματικά αυτά τα χρόνια για να την τεστάρω, εκτός της οδικής βοήθεια) 

2ον αν ναι, πως ζητώ από την anytime να μην προχωρήσει στην αυτόματη πληρωμή και να με αποδεσμεύσει; 

Στις 11 Απριλίου θα γίνει η χρέωση, οπότε περιμένω τη βοήθεια σας. 

Ευχαριστώ! 

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Symbad είπε

Έχω εδώ και κάποια χρόνια ασφαλισμένο το όχημα μου στην anytime. Η ανανέωση του συμβολαίου γίνεται αυτόματα μέσω πιστωτικής 10 μέρες πριν τη λήξη του. Σκέφτομαι μήπως μεταπηδησω στην hellas direct, λόγω οικονομικότερου πακέτου. 

1ον αξίζει η αλλαγή, είναι καλή εταιρία (την anytime δεν τη χρειάστηκα πραγματικά αυτά τα χρόνια για να την τεστάρω, εκτός της οδικής βοήθεια) 

2ον αν ναι, πως ζητώ από την anytime να μην προχωρήσει στην αυτόματη πληρωμή και να με αποδεσμεύσει; 

Ευχαριστώ! 

Φάε την πάγια από την τράπεζα και θα ακυρωθεί αυτόματα λόγω μη πληρωμής, στην νέα ασφάλεια βάλε ημερομηνία έναρξης 11 Απριλίου γιατί η λήξη της anytime , είναι μέχρι τις 12.00 οπότε μην φανείς ανασφαλιστος για μία ημέρα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Symbad είπε

Ευχαριστώ! 

Στειλε τους εγγράφως ότι επιθυμεις να διακοπεί με τη λήξη της η ασφάλιση στην ημερομηνία λήξης και ομοίως και η πάγια εντολή. Ετσι ειχα κάνει προ ετών που εφυγα απο anytime και πηγα HD. Εισαι σιγουρος πάντως ότι συμφερει; Εχει ανεβάσει πολύ τις τιμές της τωρα τελευταία και εγω σκεφτομαι να παρω και τα 5 αμαξια της οικογενειας και να φυγω...

Επεξ/σία από paylidis
Δημοσ.
53 minutes ago, Symbad said:

Ευχαριστώ! 

Πάντως πιστεύω οτι αν είσαι ευχαριστημένος με την Anytime μπορείς να τους κάνεις ένα τηλέφωνο και να τους ενημερώσεις οτι έχω σκοπό να φύγω γιατί βρήκα αλλού το ίδιο πρόγραμμα πιο φτηνά. Ποντάρω στο οτι κάτι καλύτερο θα σου κάνουν για να σε κρατήσουν. Αν όχι, τους λες bye bye!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...