Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η νομική προστασία που ανέφερε ο Τzouvalos, παρέχεται ώς ξεχωριστή υπηρεσία (~35 ευρώ ανα έτος).Ουσιαστικά η εταιρεία αναλαμβάνει την παροχή δικηγόρου και όποια δικαστικά έξοδα σε περίπτωση που χρειαστεί.Επειδή τα ανασφάλιστα και οι τζάμπα μάγκες μας περισσεύουν,νομίζω είναι must have για την περίοδο που διανύουμε.

Εμπειρία από δικηγόρο ασφαλιστικής έχει κανείς;

Επειδή γνωρίζω μπόλικες περιπτώσεις, που πολλοί κατέφυγαν στη λύση δικού τους - ανεξάρτητου δικηγόρου, παρ'όλο που είχαν υποτίθεται νομική προστασία στο πρόγραμμά τους.

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στο θεμα της νομικης προστασιας εγω θα προτεινα εαν θελετε τετοια καλυψη να την παιρνεται απο μια εταιρια που εξειδικευεται σε αυτο (εγω ξερω την arag και την das)και οχι απο την ασφαλιστικη σας.

Δημοσ.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα γνωστού μου, που δουλεύει στον κλάδο,καμία ασφαλιστική δέν έχει δικούς της δικηγόρους/δικηγορικά γραφεία.Στην ουσία "μεταπωλούν" υπηρεσίες απο εταιρίες που εξειδικεύονται στον συγκεκριμένο τομέα.Τωρα αν υπάρχουν και άλλες πέρα απο τις arag/das που ανέφερε ο moure,πραγματικά δέν ξέρω.

Δέν έχω προσωπική πείρα πάντως και πραγματικά απεύχομαι να κάνω χρήση της υπηρεσίας αυτής.

Δημοσ.

Πώς πληρώνετε παιδιά την ασφάλεια;

Εγώ πρώτη φορά τα έσκασα στον courier που ήρθε και μου έδωσε το συμβόλαιο.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

κλέφτες είναι όλοι τους...... περίμενα σε φανάρι να ανάψει το πράσινο και έρχεται απο πίσω μου με 80 τουλάχιστον ένας της interamerikan και μου το διέλυσε. έκανα φιλικό διακανονισμό (έχω alliance) και μου έβγαλαν 1100 ευρώ λόγω ότι ήταν 15 ετών . Ε και ??? Ανα δυο χρόνια θα πρέπει να αλλάζω αυτοκίνητο?? κλέφτες...... πιάνω τον από πίσω μου και του λέω ότι μου δίνουν 1100 βάλε και εσύ κάτι να μην πάμε δικαστικά να πάρω έστω ένα 5ετιας. και ω του θαύματος το παιδί μου προσφέρει 1000 ευρώ + 1100 έβαλα και γω άλλα 4000 και πήρα ένα 5ετιας. μέχρι εδώ όλα καλά. Μάθανε από την ιντεραμερικαν οτι πήρα 1000 ευρώ και με πήραν τηλ ότι θα κινηθούν νομικά σε βάρος μου και μου ζητούν πίσω οι αλήτες 500 ευρώ. ΚΑΙ ΕΡΩΤΩ α) να τα δώσω πίσω ? β) αξίζει να βάλω δικηγόρο δικό μου {δεν παρέλαβα ακόμα την επιταγή μου} γ) γιατί εμπλέκεται η ασφάλεια σε θέματα που δεν την αφορούν? δ) από τότε έχω πρόβλημα στην μέση μου (πόνους αλλά δεν πήγα σε γιατρό)

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

^ Περίεργα πράγματα.

Όχι ότι καταλαβαίνω απόλυτα αυτό που γράφεις.. αλλά από που και ως που ασχολείται μια πολυεθνική με τα deal σας;

Δημοσ.

για να μην ανοιγω νεο θεμα...

το φτηνο κρεας το τρωνε τα σκυλια λεει μια σοφη παροιμια

με τρακαρε ανασφαλιστος πριν περιπου 2 μηνες, εγω ασφαλισμενος στον Νεο Ποσειδωνα (ΝΡ)

εταιρια αντιστοιχη με την anytime (φτηνη, χωρις μεσαζοντες κλπ)

εχω στο συμβολαιο καλυψη απο ανασφαλιστο και παρ'ολα αυτα η ασφαλιστικη σφυριζει αδιαφορα, βρισκει προφασεις για να μη με καλυψει και προσπαθει να πεταξει το συμβαν απο πανω της λεγοντας μου να κινηθω νομικα εναντιον του επικουρικου ταμειου!!

χωρια απο ολη την ταλαιπωρια, τα συνεχη τηλεφωνηματα χωρις αντικρυσμα και τις χαμενες ωρες που εχω καταναλωσει...

η γνωμη μου? μακρια απο αυτες τις εταιριες!

δε λεω γλυτωνεις 20 ευρω το εξαμηνο, αλλα να ευχεσαι να μη τους χρειαστεις...

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.

Και πλέον έχει και νομική προστασία.

Ετσι οπως εχουν γινει οι ασφάλειες και τις τοπ να έχεις σου βγαίνει το λαδι να παρεις τα χρήματα σου σε περίπτωση τράκας. Οπότε βάζεις τη φθηνότερα και αι στο διάολο.

Και ο ομιλών, δίνει περίπου 2500ε το ετος σε ασφάλιστρα. Και οταν η μοναδικη φορά που χρειάστηκαν, δε με κάλυψαν. Ουστ εν ολίγοις.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

ειχα πριν κανενα 2μηνο ατυχημα. χτηπησα με τον καθρεφτη μου ενα αλλο αυτοκινητο (τζιπ) το οποιο ηταν σταθμεμενο σε ανισωπεδο επιπεδο.πλαγια ας πουμε (οι 2 δεξιες ροδες του ηταν σε αναχωμα.) το τζιπ εχει anytime και εγω interamerican. πηγαμε την αλλη μερα στην ασφαληστρια μου και καναμε την φιλικη δηλωση. ηρθε μετα απο 3 μερες η φροντιδα ατυχημτος, ειδε το τζιπ (εσπασε ο μηχανισμος απο το καθρεφτη) και μιλωντας με τον εμπιρογνωμονα εκλεισε η κοπελα ραντεβου στο φανοποιειο. δεν θα πληρωνε τιποτα απο την ζημια και θα τα καλυπτε ολα η εταιρια.

μετα απο 2 βδομαδες με περνει κι εμενα ο εμπιρογνωμωνας να παμε λεει να βγαλουμε fotos.επιδη δεν μπορουσαμε να βρουμε αναλογο αναχωμα διοτι ηταν χωμα και χαλικι το προηγουμενο και κανανε εργα ο δημος εκει, εβγαλε καποιες φωτο ο εμπιρογνωμωνας και στην σχετικη εκθεση του εκανε πληρη αναφορα. 

περνανε αλλες 2 βδομαδες και με περνει η ασφαλιστρια τηλ και η κοπελα επιτα και μου λενε ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΗΝ ΖΗΜΙΑ!!!

τρελαθηκα. " αυτο το ατυχημα αποφανθηκε ο εκτιμητης στα κεντρικα της θεσ/νικης οτι δεν μπορει να εγινε"

πηρα την κοπελα τηλ και συναντηθηκαμε εξω απο ενα συνεργειο που ειχε ραμπα τσιμεντενια εισοδου για το μαγαζι του και βγαλαμε εκ νεου φωτος τις οποιες τις εστειλα ξανα στον (κυριο δεν θα τον πω) της εταιριας να το ξαναδει το θεμα.

μου ζητησαν μαλιστα να κανω υπευθυνη δηλωση που να λεει οτι παραιτουμε απο καθε ενομο συμφερων και θα πληρωσω ργω την ζημια. καλα τους ειπα ειστε βλακες δεν παιζει

εντομετατυ τους λεω "τι σας πληρωνω καθε 6μηνο αν πρεπει να πληρωνω απο την τσεπη μου το ατυχημα" δεν μου απαντανε.

τους απειλησα οτι εχοντας 2 αυτοκινητα στην εταιρια τους θα τα παρω και φυγω κανωντας διακοπη συμβολαιων και ζητωντας τα χρηματα πισω. δεν μας νοιαζει λεει τι θα κανεις.

το επομενο βημα ειναι να κανω χρηση της νομικης προστασιας-βοηθειας που εχω στο συμβολαιο και τους κανω αγωγη.

• Like 1
Δημοσ.

Δηλαδή θα βάλεις το δικηγόρο της Interamerican να κάνει αγωγή στην Interamerican? Η Anytime είναι της Interamerican.

Προσέλαβε ανεξάρτητο δικηγόρο και σκίστους και τράβα και μία καταγγελία σε κανέναν συνήγορο του πολίτη. 

• Like 1
  • 6 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Εμείς είχαμε βάλει μικτή ασφάλεια στο αυτοκίνητο μας και μας έκλεψαν τη μπαταρία και ενώ είχαμε βάλει κάλυψη κλοπής,ζήτησαν απόδειξη αγοράς της μπαταρίας που την είχαμε αγορασει προ χρόνων και φυσικά δεν είχαμε κρατήσει, έτσι δεν ήθελαν να μας καλύψουν το ποσό, με λίγα λόγια τζάμπα τα λεφτά που τους δίνουμε και δεν θα ανανεώσουμε ξανά στη συγκεκριμένη ασφαλιστική . Και μας έκλεψαν και μας κρέμασε η ασφαλιστική σαν να ήμασταν εμείς οι κλέφτες .. Και σε πιο προηγούμενη περίπτωση με ζημιά από Χαλαζι και με κάλυψη από ζημιά από καιρικές συνθήκες ήθελαν να τους δείξουμε ακριβώς το σημείο του δρόμου που έγινε η ζημιά καθώς και να τους πάμε δελτίο από την εμυ αλλιώς δεν το κάλυπταν. Με λίγα λόγια προσπαθούν να αποφύγουν το να σε καλύψουν από το οτιδήποτε, εγώ προσωπικά δυσαρεστηθηκα πάρα πολύ μαζί τους

• Confused 1
Δημοσ.

anytime: σε ενα οχημα θελουμε να κανουμε φιλικη δηλωση και στειλαμε στην anytime ολα τα χαρτια μεσω φαξ που αναγραφεται site και εγγραφα anytime

αποτελεσμα;

η anytime μας καλεσε και μας ειπε οτι θα κανει 1,5 μερες να τα λαβει η ασφαλιστρια γιατι το φαξ ειναι στα "κεντρικα"...

οτι ναναι...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 21/2/2013 στις 11:32 ΜΜ, dimco είπε

ειχα πριν κανενα 2μηνο ατυχημα. χτηπησα με τον καθρεφτη μου ενα αλλο αυτοκινητο (τζιπ) το οποιο ηταν σταθμεμενο σε ανισωπεδο επιπεδο.πλαγια ας πουμε (οι 2 δεξιες ροδες του ηταν σε αναχωμα.) το τζιπ εχει anytime και εγω interamerican. πηγαμε την αλλη μερα στην ασφαληστρια μου και καναμε την φιλικη δηλωση. ηρθε μετα απο 3 μερες η φροντιδα ατυχημτος, ειδε το τζιπ (εσπασε ο μηχανισμος απο το καθρεφτη) και μιλωντας με τον εμπιρογνωμονα εκλεισε η κοπελα ραντεβου στο φανοποιειο. δεν θα πληρωνε τιποτα απο την ζημια και θα τα καλυπτε ολα η εταιρια.

μετα απο 2 βδομαδες με περνει κι εμενα ο εμπιρογνωμωνας να παμε λεει να βγαλουμε fotos.επιδη δεν μπορουσαμε να βρουμε αναλογο αναχωμα διοτι ηταν χωμα και χαλικι το προηγουμενο και κανανε εργα ο δημος εκει, εβγαλε καποιες φωτο ο εμπιρογνωμωνας και στην σχετικη εκθεση του εκανε πληρη αναφορα. 

περνανε αλλες 2 βδομαδες και με περνει η ασφαλιστρια τηλ και η κοπελα επιτα και μου λενε ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΗΝ ΖΗΜΙΑ!!!

τρελαθηκα. " αυτο το ατυχημα αποφανθηκε ο εκτιμητης στα κεντρικα της θεσ/νικης οτι δεν μπορει να εγινε"

πηρα την κοπελα τηλ και συναντηθηκαμε εξω απο ενα συνεργειο που ειχε ραμπα τσιμεντενια εισοδου για το μαγαζι του και βγαλαμε εκ νεου φωτος τις οποιες τις εστειλα ξανα στον (κυριο δεν θα τον πω) της εταιριας να το ξαναδει το θεμα.

μου ζητησαν μαλιστα να κανω υπευθυνη δηλωση που να λεει οτι παραιτουμε απο καθε ενομο συμφερων και θα πληρωσω ργω την ζημια. καλα τους ειπα ειστε βλακες δεν παιζει

εντομετατυ τους λεω "τι σας πληρωνω καθε 6μηνο αν πρεπει να πληρωνω απο την τσεπη μου το ατυχημα" δεν μου απαντανε.

τους απειλησα οτι εχοντας 2 αυτοκινητα στην εταιρια τους θα τα παρω και φυγω κανωντας διακοπη συμβολαιων και ζητωντας τα χρηματα πισω. δεν μας νοιαζει λεει τι θα κανεις.

το επομενο βημα ειναι να κανω χρηση της νομικης προστασιας-βοηθειας που εχω στο συμβολαιο και τους κανω αγωγη.

δεν πήρατε τηλέφωνο τις ασφαλιστικές "με το που έγινε το ατύχημα" να έρθουν να βγάλουν επιτόπου φωτογραφίες και να καταγράψουν το συμβάν ? Ουσιαστικά θα είχε τελειώσει το θέμα.

Με interamerican για κλοπή αυτοκινήτου μου έδωσαν αυτοκίνητο αντικατάστασης, σε 45 ημερολογιακές ημέρες πήγα τα απαραίτητα χαρτιά και μία βδομάδα μετά είχα το ποσό αποζημίωσης στον λογαριασμό μου. Γενικά η interamerican ήταν πολύ τυπική όσο την είχα

Επεξ/σία από Aztec
  • Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
18 ώρες πριν, Mariqnos είπε

Εμείς είχαμε βάλει μικτή ασφάλεια στο αυτοκίνητο μας και μας έκλεψαν τη μπαταρία και ενώ είχαμε βάλει κάλυψη κλοπής,ζήτησαν απόδειξη αγοράς της μπαταρίας που την είχαμε αγορασει προ χρόνων και φυσικά δεν είχαμε κρατήσει, έτσι δεν ήθελαν να μας καλύψουν το ποσό, με λίγα λόγια τζάμπα τα λεφτά που τους δίνουμε και δεν θα ανανεώσουμε ξανά στη συγκεκριμένη ασφαλιστική . Και μας έκλεψαν και μας κρέμασε η ασφαλιστική σαν να ήμασταν εμείς οι κλέφτες .. Και σε πιο προηγούμενη περίπτωση με ζημιά από Χαλαζι και με κάλυψη από ζημιά από καιρικές συνθήκες ήθελαν να τους δείξουμε ακριβώς το σημείο του δρόμου που έγινε η ζημιά καθώς και να τους πάμε δελτίο από την εμυ αλλιώς δεν το κάλυπταν. Με λίγα λόγια προσπαθούν να αποφύγουν το να σε καλύψουν από το οτιδήποτε, εγώ προσωπικά δυσαρεστηθηκα πάρα πολύ μαζί τους

Μάλλον κάπου έχεις μπερδευτεί, κατά 99,99%ζητησαν απόδειξη της νέας μπαταρίας που βάλατε για να βγει η αποζημίωση

Όσο για της καιρικές συνθήκες όλες οι ασφαλιστικές τα ίδια ζητάνε, γιατί εσύ μπορεί να έχεις χτυπήματα από χαλίκι από πριν και να προσπαθείς να βγάλεις τζάμπα την επισκευή επικαλούμενος χαλάζι η άλλες φυσικές καταστροφές

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...