Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η interamerican παντως δεν έχει φιλικό διακανονισμό. Αφου παρθουν φωτογραφίες από το ατυχημα πας στο συνεργείο το αμαξι και ερχονται εκει επι τόπου για κανονίσουν σχετικά με την αμοιβη, τώρα αν προσπαθουν να κοψουν τιποτα ή να δωσουν λιγότερα χρήματα δεν το ξέρω.

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τι να σου πω πριν 2 μηνες είχε ελαφρο τρακαρισμα ένας φιλος και ετσι έγινε η δουλεια. Τωρα που το σκεφτομαι δεν ξερω αν έχει διαφορα αλλά ο πραγματογνώμονας της Ιντεραμερικαν μας ειπε ότι δεν έχει φιλική δηλωση όχι φιλικο διακανονισμό (αν και δεν βλέπω να εχουν διαφορα). Οπως και να εχει η διαδικάσια που ακολουθηθηκε ήταν αυτη που περιέγραψα στο προηγουμενο ποστ.

• Like 1
Δημοσ.

Είμαι ασφαλισμένος με ανυτιμε εδώ και 2,5χρονια χωρίς κανένα σοβαρό πρόβλημα ως τώρα.Στα θετικά ότι με αποζημίωσε σε χαλαζόπτωση και το πολύ βασικό που έχουν όλα τα προγράμματα τις είναι η κάλυψη από ανασφάλιστο όχημα,πράγμα που σου προτείνω να δεις πολύ σοβαρά γιατί κυκλοφορεί μεγάλο ποσοστό ανασφάλιστων οχημάτων.

Δημοσ.

skia

Δούλευες εκεί. Δεν δουλεύεις πλέον. Δεν είναι ανάγκη να φοβάσαι ακόμα.

Έλα? υπάρχει τρολοthread αν θες να εκτονωθείς, εδώ συζητάμε και ο καθένας λέει τη γνώμη του σύμφωνα με τις εμπειρίες του σχετικά με το αρχικό post.

Τι να σου πω πριν 2 μηνες είχε ελαφρο τρακαρισμα ένας φιλος και ετσι έγινε η δουλεια. Τωρα που το σκεφτομαι δεν ξερω αν έχει διαφορα αλλά ο πραγματογνώμονας της Ιντεραμερικαν μας ειπε ότι δεν έχει φιλική δηλωση όχι φιλικο διακανονισμό (αν και δεν βλέπω να εχουν διαφορα). Οπως και να εχει η διαδικάσια που ακολουθηθηκε ήταν αυτη που περιέγραψα στο προηγουμενο ποστ.

Δεν ήταν στον φιλικό διακανονισμό η άλλη εταιρεία μάλλον Chris, αυτό είναι κάτι που δεν μπορείς να το προβλέψεις, δεν έχουν όλες οι εταιρείες την οικονομική ευχέρεια να είναι μέσα στον φιλικό δυστυχώς (για εμάς).

Δημοσ.

Στην anytime υπαρχει δυνατοτητα να ζητησεις νομικη καλυψη με 35 ευρω το χρονο.

Απο οσο το ειχα ψαξει πριν κανω και εγω, δεν υπαρχει πουθενα catch...

Η μαλλον υπαρχει για την επομενη ανανεωση (ασχετα αν τρακαρεις η οχι) και ναι δεν υπαρχει και καλυψη σε Bonus-Malus.(νομικη προστασια δεν εχουν standar και πολλες αλλες ασφαλειες)

Η τιμη που βγαζει το site στην ουσια ειναι τιμη γνωριμιας... του χρονου αλλαζει αλλα αμα θελουμε μενουμε... :rolleyes:

Απο εκει και περα ειναι κανονικη ασφαλεια Intermarican... δηλαδη οποιος θελει μπορει να παρει τα ιδια και εδω:

http://www.interamerican.gr/default.asp?pid=85&la=1

απο τον ασφαλιστη του με την αναλογη προμηθεια... ρωτηστε τους να σας πουν...

Και επισης συμφερει στο economy και στο value... για μικτα δεν εχει μεγαλες διαφορες με τις αλλες...

Δημοσ.

1,5 χρόνο την έχω στο αμάξι μου και είμαι ευχαριστημένος. 186€/6μηνο έδινα τώρα πήγε 185€ μετα απο 1,5 έτος γιατι εγινε αναπροσαρμογή της αξίας του αυτοκινήτου μου προς τα κάτω. Έχω το value. Έχει & οδική & φιλικό διακανονισμό, κάποιος έγραψε ότι δεν έχει οδική γιαυτο.

Το πακέτο είναι το φουλ μόνο που δεν περιλαμβάνει μικτή & νομική προστασία.

Είναι η καλύτερη & η φθηνότερη για εμενα & επώνυμη.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Το πακέτο είναι το φουλ μόνο που δεν περιλαμβάνει μικτή & νομική προστασία.

Είναι η καλύτερη & η φθηνότερη για εμενα & επώνυμη.

Sent from my iPhone using Insomnia

λειπει και η προστασια bonus malus.

νομικη προστασια και προστασια bonus malus προσωπικα τα θεωρω πολυ σημαντικα και γι αυτο την anytime δεν την σκεφτομαι καν. στην τελικη..αν μπορειτε ασφαλιστε τα αυτοκινητα σας σε διευθυνσεις εξοχικων κτλ και θα εχετε τιμη καλυτερη της anytime και με φουλ καλυψεις σε επωνυμη εταιρια. εγω εχω μινεττα (πηραμε ολα τα αυτοκινητα πριν 6 μηνες απο εθνικη γιατι η μινεττα με ιδιες καλυψεις μου εκανε πολυ καλυτερες τιμες σε ολα).

α...και μια ακομα ''μαγκια'' της anytime. αν ειχατε ατυχημα με το αμαξι σας και ναι μεν ειχατε προστασια b/m στην εταιρια που εισαστε και δεν ετρεχε τιποτα...για την anytime τρεχει. σας ασφαλιζουν με αυξημενα ασφαλιστρα επειδη....ετσι μαγκια τους! λενε οτι επειδη δεν εχουν οι ιδιοι προστασια b/m δεν αναγνωριζουν και απο τις αλλες εταιριες! και σε αυτο δεν θα δεχτω καμια αντιθετη τοποθετηση καθως το ακουσα με τα αυτια μου οταν κοιταξα να ασφαλισω του παππου μου σε αυτους που ηθελε φτηνοτερο ασφαλιστρο (και ειχε και μεικτη στην εθνικη). ε στην εθνικη παρεμεινε!

Δημοσ.

Να προσέξετε καλύτερα τα ψιλά γράμματα,πολλές φορές θα αντιληφθείτε ότι δεν είστε τόόόσο πλούσιοι (πια...) για να πληρώνετε τόσο φτηνές ας φάει λύσεις.

Τί θέλει να πει ο ποιητής;Μικτή σε Ιντεράφρικα,κλοπή σε Μην Έττα,μερική σε Ιονία;Προτιμώ το άλλο,με τον Αλέκο (όχι ποντιούλη,δεν πάει {κι αυτό} σε σένα :P).

Με κάτι μλκιες που έκανα στο δρόμο μόνος μου προ μηνός (τετ-α-κε και με σταμάτησε το μαντράκι στο πλάϊ),μούρθε μπουγιουρντί ενάμισυ k€.Μέχρι φράγκο η Νατιοναλ,με κάτι τσιτιτσάντζουλες δε καλύψαμε και την απαλλαγή,θα ήταν πολλά τα ασφάληστρα αν ήμασταν από 0€...

Υποθέτω (και γνωρίζοντας την αντιμετώπιση από άλλες από δεύτερο χέρι) ότι ακόμα θα περίμενα τον πραγματογνώμονα για έλεγχο,η δε αποζημίωση θαρχόταν με το τέταρτο πακέτο Ντελόρ.(ζει άραγε αυτός;:P)

Δημοσ.

Πέρα από όλα σαν συμβουλή σε αυτούς που έχουν μερική κλοπή είναι να δείτε αν καλύπτουν τις ζημιές κατά τη διάρκεια της κλοπής.

Υπάρχουν μερικές «αόρατες» λεπτομερειες στα φτηνά συμβόλαια οι οποίες μπορεί να κοστίσουν αρκετά όταν χρειαστεί να ενεργοποιηθούν οι καλύψεις.

Σα γενικό κανόνα το «περί πληρώνεις παίρνεις» ισχύει στο ακέρεο και για τις ασφάλειες.

Εκτός αν το μόνο που σε απασχολεί είναι να έχεις το σηματάκι για να είσαι νομότυπος.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εγώ έχω το πρόγραμμα anytime plus, εδώ και 3+ χρόνια, ήμουν από τους πρώτους που έβαλαν anytime. Είναι το σημερινό πρόγραμμα value συν ότι περιλαμβάνεται κανονικά νομική προστασία και παλαιότητα ανταλλακτικών. Ως υφιστάμενος πελάτης, το πρόγραμμα παραμένει ως είχε, δεν έχει αλλάξει κάτι .

2 φορές που χρειάστηκε να με αποζημιώσει, το έκανε κ με το παραπάνω, χωρίς πολλά πολλά, με επιταγή από τα γραφεία τους σε 10 μέρες περίπου. Η μία ήταν μερική κλοπή και η άλλη, ζημιά που προκλήθηκε στο όχημα μου από δίκυκλο, αλλά ασφαλισμένο εντός του φιλικού διακανονισμού. Επίσης η οδική βοήθεια συνεπής, καταφτάνουν στο τροχαίο χωρίς να κάνεις τίποτα απολύτως. Τελευταίο, έχουν πολύ καλή τηλεφωνική εξυπηρέτηση και μέσω ενός fax μπορείς να στείλεις όλα τα δικαιολογητικά ή αιτήσεις για αλλαγή τρόπου εξόφλησης, προγράμματος και άλλα.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Πώς πληρώνετε παιδιά την ασφάλεια;

Ενώ έβαλα λεφτά μέσα στην visa μου έλεγε κάτι τρελά η υπάλληλος.

Τελικά το πλήρωσα online , αλλά ακόμα περιμένω να μου στείλουν κάποια επιβεβαίωση και το καινούριο συμβόλαιο.

Δημοσ.

Πώς πληρώνετε παιδιά την ασφάλεια;

Ενώ έβαλα λεφτά μέσα στην visa μου έλεγε κάτι τρελά η υπάλληλος.

Τελικά το πλήρωσα online , αλλά ακόμα περιμένω να μου στείλουν κάποια επιβεβαίωση και το καινούριο συμβόλαιο.

Μέσω χρεωστικής κάρτας (απο έναν "παροπλισμένο" λογαριασμό μου).

Επιβεβαίωση παίρνεις άμεσα,άπαξ και υπάρχουν χρήματα στον λογαριασμό.Σου στέλνουν ενημερωτικό e-mail με το ειδικό σήμα σε pdf,το οποίο θα πρέπει να εκτυπώσεις και να έχεις στο αμάξι σου.

Δέν θυμάμαι καλά το συμβόλαιο,άλλα νομίζω οτι γίνεται αυτόματη ανανέωση μετά το πέρας του 6/12μηνου.Oπότε αν υπάρχουν χρήματα στην κάρτα,brace yourselves...Τουλάχιστον στέλνουν ειδοποιητήριο (πάντα σε ηλεκτρονική μορφή),έτσι ώστε να κινηθείς αναλόγως σε περίπτωση που επιθυμείς να κάνεις διακοπή ή τροποποίηση της ασφάλειας.

Η νομική προστασία που ανέφερε ο Τzouvalos, παρέχεται ώς ξεχωριστή υπηρεσία (~35 ευρώ ανα έτος).Ουσιαστικά η εταιρεία αναλαμβάνει την παροχή δικηγόρου και όποια δικαστικά έξοδα σε περίπτωση που χρειαστεί.Επειδή τα ανασφάλιστα και οι τζάμπα μάγκες μας περισσεύουν,νομίζω είναι must have για την περίοδο που διανύουμε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...