Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους!

Ένας φίλος θέλει να πάρει ένα νέο μηχάνημα, χαμηλού budget, μιας και πρόσφατα του κλάταρε το παλιό που είχε. Μιλάμε μόνο για Case, Mobo, Cpu, Ram, Hdd, CDR-W & PSU.

Ποσό που διαθέτουμε : 300-350euro

Χρήση υπολογιστή : Internet, Video Encoding, Μουσική

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Όχι, υπάρχει μια 17" tft (δεν θυνάμαι interface σύνδεσης). (Ας υπάρχει η προοπτική να σηκώνει έως 21").

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Πληκτρολόγιο - ποντίκι

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος): Ηλεία

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?

Καλύτερα από ένα, λόγω μεταφορικών.

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Από τον ενδιαφερόμενο.

Δημοσ.

Επειδή είμαι και εγώ από Ηλεία και έχω χρησιμοποιήσει το visionstudio χρεώνει παραπάνω έξοδα αποστολής αν δεν είσαι σε πόλη που καλύπτει η εταιρία courrier (δυσ. περιοχή)...

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ Κάρμεν για την σύνθεση, που βλέπω να είναι και μονόδρομος :D

Επειδή είμαι και εγώ από Ηλεία και έχω χρησιμοποιήσει το visionstudio χρεώνει παραπάνω έξοδα αποστολής αν δεν είσαι σε πόλη που καλύπτει η εταιρία courrier (δυσ. περιοχή)...

Πύργο μένει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...