iguana Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Αφού παρέδωσε πνέυμα η μητρικη στο παλιο , ηρθε η ωρα να στησω ενα νεο htpc.Προς το παρον υπάρχει μόνο ο δισκος και 2gb ddr2.Πρέπει να ειναι κατι πολυ οικονομικο οποτε θα ψαξω και μεταχειρισμενα.Προσανατολιζομαι σε λυση ION λογω μικρου κοστους και μικρης καταναλωσης ρευματος. Βρηκα αυτην http://www.asus.com/Motherboards/Intel_CPU_on_Board/AT3N7AI/ και ψαχνω και ενα καταλληλο κουτι για να την συνδυάσω. Ειναι καλη επιλογη?Εχετε καποιο κουτι να προτεινετε? με ενδιαφερει να εχει οπτικη η coaxiall ,hdmi .θα παιζει κυριως mkv.Μπατζετ 100-150 ευρω. Ευχαριστω
blacksuede Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 http://www.ebay.com/itm/C0AA-S1-8-Acrylic-Transparent-Mini-ITX-HTPC-case-ion-fusion-without-power-supply-/320869475412?pt=LH_DefaultDomain_2&hash=item4ab54fa454 κοίτα εδώ κατάσταση! Το θέμα βέβαια είναι ότι θέλει και picopsu...Υπάρχουν κι αλλά μικρά κουτάκια αντίστοιχα αν προτιμάς κάτι με λιγότερη διαφάνεια... Η μητρική που βρήκες είναι από τις ελάχιστες με coaxial....H amd είναι πιο καλή στα ενσωματωμένα...
Alkibiadhs Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Αυτη Gigabyte GA-E350 USB3 ή Αυτη MSI E350IA-E45 ή Αυτη Asrock E350M1/USB3 Μνημη Kingston Κουτι και τροφοδοτικο Thermaltake Element q
iguana Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Ναι μετά από λίγο ψάξιμο ο Ε350 ειναι μαλλον καλυτερος απο την λυση της intel.Απλα έχω εναν ενδιασμο γενικοτερα για τις επιδοσεις αυτων των επεξεργαστων ,γιατι pc θα ειναι ολο και κανενα youtube θα θελεις να δεις η και λιγο browsing.Μηπως θα τυρανηθω και πρεπει να παω σε κατι πιο ισχυρο η δεν θα εχω προβλημα?
blacksuede Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Στο youtube υπαρχουν αμετρητα βιντεακια που δειχνουν σε λειτουργια τον ε350, θα διαπιστωσεις κ μονος σου οτι δε θα εχεις κανενα προβλημα με το browsing...εδω τρεχουν αλλα κι αλλα, ο firefox θα ειναι προβλημα?
bluesattack Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Μηπως θα τυρανηθω και πρεπει να παω σε κατι πιο ισχυρο η δεν θα εχω προβλημα? Εγω θα προτεινα να πας σε κατι ισχυροτερο.Βρισκεις τετραπυρηνους μεταχειρισμενους με 50 Ε , μητρικες το ιδιο , οπως και τα υπολοιπα κομματια σε καλες τιμες .Οχι οτι και με το ion δεν μπορεις να κανεις δουλεια ..αλλα αλλες επιδοσεις το ενα αλλες το αλλο ,ομοιως και οι απαιτησεις . Τα 100-150 Ε ειναι για ολο το pc ? Οσο για την καταναλωση , ειναι ενα θεμα που το θεωρω λιγο υπερτιμημενο για ενα htpc (περισσοτερο προκληση για το στησιμο/επιλογη κομματιων και μονο δηλαδη ,ποσες ταινιες θα βλεπει πια την ημερα καποιος ? )
iguana Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Εγω θα προτεινα να πας σε κατι ισχυροτερο.Βρισκεις τετραπυρηνους μεταχειρισμενους με 50 Ε , μητρικες το ιδιο , οπως και τα υπολοιπα κομματια σε καλες τιμες .Οχι οτι και με το ion δεν μπορεις να κανεις δουλεια ..αλλα αλλες επιδοσεις το ενα αλλες το αλλο ,ομοιως και οι απαιτησεις . Τα 100-150 Ε ειναι για ολο το pc ? Οσο για την καταναλωση , ειναι ενα θεμα που το θεωρω λιγο υπερτιμημενο για ενα htpc (περισσοτερο προκληση για το στησιμο/επιλογη κομματιων και μονο δηλαδη ,ποσες ταινιες θα βλεπει πια την ημερα καποιος ? ) όπως ανέφερα έχω δίσκο και μνήμη (εκτος αν παω σε κανουρια mobo με ddr3)οπότε υπολόγιζα κάπου 80-90 ευρώ μητρικη με επεξεργαστη και κανενα 40-50 το κουτι. Μια και αναφέρθηκες σε ισχυρότερα τι γνώμη εχεις για αυτο? http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16819103951&nm_mc=EMC-IGNEFL032712&cm_mmc=EMC-IGNEFL032712-_-EMC-032712-Index-_-ProcessorsDesktops-_-19103951-L011B Είναι επεξεργαστης πακέτο με κάρτα γραφικών αν κατάλαβα καλά? Αν συνδυαστεί με αυτήν την μητρική τι γίνεται με τα γραφικά γιατί απότι βλέπω έχει και η μητρικη ενσωματωμενη ? http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=26141&cat=3&sub=375&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=undefined Βέβαια σε πιο ισχυρές λύσεις πρέπει να πάω σε micro atx αντί για mini itx που ειχα αρχικά στο νου..
pano Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Βέβαια σε πιο ισχυρές λύσεις πρέπει να πάω σε micro atx αντί για mini itx που ειχα αρχικά στο νου.. Λόγω κόστους εννοείς;
iguana Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 ναι εννοώ ότι αυτά τα πακετάκια μητρική - επεξεργαστη αποτι ειδα ειναι mini itx οπότε αν θελησω να παω σε ποιο ισχυρο επεξεργαστη θα πρέπει να παω και σε atx μητρικη.
Alkibiadhs Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Μια χαρα ειναι ο Ε-350 για την δουλεια που τον θες(τον εχω γι'αυτο το λεω) δεν εχει προβλημα ουτε σε 1080Ρ ταινιες.Και το τροφοδοτικο απο το κουτι που σου προτεινω ειναι αρκετα αθορυβο.
macabre_sunsets Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Υπάρχουν και mini-ITX μητρικές που δέχονται «δυνατούς» επεξεργαστές. Δεν είναι ανάγκη να πας σε (micro)-ATX
blacksuede Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 ναι αλλά δεν βγαίνει τόσο το οικονομικό. θα πάει κοντά 200€. και βάλε και το κουτί και μπόμπο psu...μάμα τα...300€ around
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα