Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μοιάζουν αρκετά στα χαρακτηριστικά πάντως. Ναι το 2ο είναι ακριβούτσικο,οπότε μάλλον θα καταλήξω στο 2710ne.

Όσο αφορά τώρα το set up ( κλείδωμα wifi,port forwarding κλπ κλπ ) υπάρχει σχετικό cd εγκατάστασης φαντάζομαι?

το ακριβο εχει πραγματι κατι πραγματα παραπανω.κατι vpn tunnels.3 κεραιες κτλ.

μανια με τα cd εγκαταστασης.το συνδεεις και μπαινεις στο μενου απο την Ip πχ 192.168.1.1 και απο εκει φτιαχνεις τα παντα.το cd δεν το χρειαζεσαι καν και μερικα δεν δινουν καν.ολα τα ρουτερ που ειναι ethernet δεν θελουν drivers και δεν θελουν cd εγκαταστασης.οι μισοι πανε να κανουν την εγκατασταση απο το cd και μετα λενε γιατι δεν μπορουν να το κανουν να παιζει.

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

το ακριβο εχει πραγματι κατι πραγματα παραπανω.κατι vpn tunnels.3 κεραιες κτλ.

μανια με τα cd εγκαταστασης.το συνδεεις και μπαινεις στο μενου απο την Ip πχ 192.168.1.1 και απο εκει φτιαχνεις τα παντα.το cd δεν το χρειαζεσαι καν και μερικα δεν δινουν καν.ολα τα ρουτερ που ειναι ethernet δεν θελουν drivers και δεν θελουν cd εγκαταστασης.οι μισοι πανε να κανουν την εγκατασταση απο το cd και μετα λενε γιατι δεν μπορουν να το κανουν να παιζει.

χααχ το θέμα είναι ότι δεν ξέρω να τα φτιάξω !! Κι στο router που έχω δεν έχω πειράξει τίποτα. Είναι όλα default.

Ευτυχώς όμως κάτιέχω δει γενικότερα στο Internet,αν γίνεται να με βοηθήσετε κι εσείς :D

Δημοσ.

το dgn2200 ειναι εξαιρετικο ρουτερακι και αρκετα φτηνο.Εγω αυτο εχω ,πολυ σταθερο]ειχα αποσυνδεσεις με wag200 και πηγα σε αυτο]και εχει περιπου τα παντα.Θα στο προτεινα μιας και βλεπω οτι δεν εισαι απο τους πολυ ψαγμενουν [να θες 3 κεραιες ,να πειραζεις το ρουτερ συνεχεια και να ανεβαζεις την γραμμη σου κτλ]

Δημοσ.

χααχ το θέμα είναι ότι δεν ξέρω να τα φτιάξω !! Κι στο router που έχω δεν έχω πειράξει τίποτα. Είναι όλα default.

Ευτυχώς όμως κάτιέχω δει γενικότερα στο Internet,αν γίνεται να με βοηθήσετε κι εσείς :D

θα σε βοηθησουμε.στο ρουτερ εσυ θα βαλεις Username /password και το wireless.αντε και κανα Port forward αμα χρειαστει.τιποτε αλλο

το dgn2200 ειναι εξαιρετικο ρουτερακι και αρκετα φτηνο.Εγω αυτο εχω ,πολυ σταθερο]ειχα αποσυνδεσεις με wag200 και πηγα σε αυτο]και εχει περιπου τα παντα.Θα στο προτεινα μιας και βλεπω οτι δεν εισαι απο τους πολυ ψαγμενουν [να θες 3 κεραιες ,να πειραζεις το ρουτερ συνεχεια και να ανεβαζεις την γραμμη σου κτλ]

το wag200 ειναι καλο αλλα δεν αντεχει χαλια γραμμες.επισης αν εχει λεφτα γιa to vigor 2700ne ας το προτιμησει εναντι του dgn2200.πιο καλο απο ολες τις αποψεις οχι μονο για τους ψαγμενους

Δημοσ.

Η παραγγελία έγινε για το vigor 2710ne. Παρασκευή θα φτάσει λογικά. Τέλεια !1

Ευχαριστώ πολύ όλους !!

Δημοσ.

Έκανες καλή επιλογή με το vigor φίλε μου , καλοδούλευτο και πες μας περισότερα μολις έρθει

Δημοσ.

Η παραγγελία έγινε για το vigor 2710ne. Παρασκευή θα φτάσει λογικά. Τέλεια !1

Ευχαριστώ πολύ όλους !!

ριξτου ενα firmware update με το που ερθει γιατι η vigor βγαζει καμποσα firmware.επισης πες μας εντυπωσεις.αφου εχεις τοσο καλη γραμμη στα 17mbit τοτε ειναι πολυ καλη επιλογη.θα παιξει μια χαρα.παρα πολλες εταιρειες παιζουν με draytek. :) και εφοσον η γραμμη σου ειναι τοσο καλη δεν υπηρχε λογος να παρεις κατι αλλο.οπου κολλησεις στην εγκατασταση πες μας.

Δημοσ.

Λοιπόν ένα θέμα είναι ότι δεν θυμάμαι το κωδικό που βάζω στο router ... Δεν θέλω να ψάχνω τελευταία στιγμή ,οπότε είπα να το ψάξω πριν έρθει το routeraki. Ξέρω το Username αλλά δεν θυμάμαι το password...

Δημοσ.

Τα στοιχεια της σύνδεσης σου λες ? αν ναι και δεν θυμάσαι τον κωδικό κανε τους ενα τηλέφωνο, θα σε ρωτήσουν μερικά προσωπικά στοιχεία για το ονομα που ειναι η σύνδεση σου κτλπ και και θα σε καθοδηγήσουν μετα η να σου δώσουν τον κωδικό η να φτιάξεις καινούργιο

Δημοσ.

Τα στοιχεια της σύνδεσης σου λες ? αν ναι και δεν θυμάσαι τον κωδικό κανε τους ενα τηλέφωνο, θα σε ρωτήσουν μερικά προσωπικά στοιχεία για το ονομα που ειναι η σύνδεση σου κτλπ και και θα σε καθοδηγήσουν μετα η να σου δώσουν τον κωδικό η να φτιάξεις καινούργιο

Ναι αυτό το κωδικό έχω ξεχάσει. ( Οχι το κωδικο που βαζω για να μπω στην κεντρικη σελιδα του router )

Α ωραία. Ευχαριστώ !!

Δημοσ.

καλησπέρα και απο εμένα. Το topic εμφανιστηκε την κατάλληλη στιγμή! Θέλω να αγοράσω ένα ρουτερ της προκοπής γιατί έχω χάλια γραμμη και ελπίζω να αποκτήσω μια σταθερότητα. Καλύφθηκα στο σκέλος του ρουτερ αλλά χρειάζομαι και ένα repeater για να στελνω το ιντερνετ σε άλλο οροφο. Μπορειτε να μου προτείνετε κάποιο που να συνεργαζεται καλα με το 2710ne και να εχει και κρυπτογραφηση wpa (γιατί ένα που έχω τωρα παίρνει μονο wep και ειναι κουραστικό να περνάω 16 ψηφία). Ευχαριστω πολυ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...