Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν διαφωνω οτι ηταν πατατια να του πω να το αφησει να στεγνωσει αλλα οχι μεγαλυτερη απο το "δεν εξατμιζεται το λαδι".

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Προφανώς το είπε με την έννοια ότι, όταν εξατμιστεί το λάδι, θα θέλει αναβάθμιση/αλλαγή το λαπτοπ :)

Βασικά εντάξει τελευταία δεν ξέρω γιατί, αλλά γενικώς υπάρχει μία ένταση. Φταίει η κρίση; Φταίει ο καιρός; Φταίει ο ανάδρομος Ερμής; Κάτι φταίει πάντως...

Ας χαλαρώσουμε λίγο όμως :)

Δημοσ.

Δεν διαφωνω οτι ηταν πατατια να του πω να το αφησει να στεγνωσει αλλα οχι μεγαλυτερη απο το "δεν εξατμιζεται το λαδι".

Ρε είπες που είπες την πατατα... προσπαθείς να βγεις και απο πάνω? ... το λαδι θέλει χρονια για να στεγνώσει σε θερμοκρασία δωματιου οποτε πρακτικά ΔΕΝ εξατμιζεται .. τουλαχιστον όχι σε λογικά χρονικά πλαισια! και όσοι έχουν έστω και λίγο νιονιο καταλαβαινουν τι εννοούσα.. Δεν ήξερα ότι έπρεπε να κανουμε επιστημονική αναλυση για το πως και αν εξατμιζεται το λαδι και με τι ρυθμούς για να συνηδιτοποιησουμςε ότι αυτό που είπες είνια εντελως ακυρο....

Τώρα αν εσύ θίχτηκες επειδή σε βγάλαμε λάθος και πληγώθηκε ο εγωισμούλης σου και τώρα προσπαθεις να βγείς και απο πάνω εεε τι να πω μεγια σου με χαρά σου.

Ελεος δεν παλεύεστε μερικοι το έχετε χεσει το φοροum για αυτο άλωστε και έχει σχεδον νεκρωθει το hardware section!... :mad: :mad:

Δημοσ.

ισως το λαδι να ηταν απο τα Lidl οποτε σιγουρα εξατμιζεται! χαχαχαχαχαχα

Δημοσ.

Μπορεί όμως να ήταν και αγνο παρθένο κρητικό ελαιόλαδο (ποτε θα μας φερει κανενα τενεκε μια γνωστή που τριγυρνάει εδώ μεσα δεν ξερω!!) και τότε δεν θα εξατμιζόταν ουτε σε 10χρονια!!

Δημοσ.

Ρε είπες που είπες την πατατα... προσπαθείς να βγεις και απο πάνω? ... το λαδι θέλει χρονια για να στεγνώσει σε θερμοκρασία δωματιου οποτε πρακτικά ΔΕΝ εξατμιζεται .. τουλαχιστον όχι σε λογικά χρονικά πλαισια! και όσοι έχουν έστω και λίγο νιονιο καταλαβαινουν τι εννοούσα.. Δεν ήξερα ότι έπρεπε να κανουμε επιστημονική αναλυση για το πως και αν εξατμιζεται το λαδι και με τι ρυθμούς για να συνηδιτοποιησουμςε ότι αυτό που είπες είνια εντελως ακυρο....

Τώρα αν εσύ θίχτηκες επειδή σε βγάλαμε λάθος και πληγώθηκε ο εγωισμούλης σου και τώρα προσπαθεις να βγείς και απο πάνω εεε τι να πω μεγια σου με χαρά σου.

Ελεος δεν παλεύεστε μερικοι το έχετε χεσει το φοροum για αυτο άλωστε και έχει σχεδον νεκρωθει το hardware section!... :mad: :mad:

Φιλε εσυ κατεριψες τους νομους της φυσικης. Επισης αν αλλα λες και αλλα εννοεις παω πασο. Απο πανω δε θελω να βγω καθως παραδεχομαι οτι δεν ειναι σοβαρο να περιμενει καποιος να εξατμιστει το λαδι. Δεν ηξερα εξ' αρχης οτι θελει τοσο πολυ. Οπως και να εχει αν υπαρχει μια αμυδρη περιπτωση το να αφησει το λαπτοπ να στεγνωσει και να γινει δεν υπαρχει καμια περιπτωση να ισχυει ο ισχυρισμος σου.

Επισης για πιο λογο δεν απαντησες στο post μου οτι θελει πολυ καιρο να εξατμιστει το λαδι και αρα δεν αποτελει λυση? Μηπως δε το ηξερες? Εγω τουλαχιστον σε διορθωσα ενω εσυ απλα κακαρισες. Και φυσικα δε θα αφηνα να βγαλεις λαθος το post μου με αλλο μεγαλυτερο λαθος.

Ομως επειδη δεν εχω λιγο νιονιο εξηγησε μου τι εννουσες με το οτι το λαδι δεν εξατμιζεται.

Δημοσ.

Ναι αλλα αποτι βλεπω εχεις παρει και popcorn :lol:

E δε με αφήνετε να αγιάσω ρε σεις

Αντε πείτε ένα καλό λόγο για το αγίασμα που ανέβασα και αφήστε τα λάδια και τις κόντρες :P

Δημοσ.

Μπορεί όμως να ήταν και αγνο παρθένο κρητικό ελαιόλαδο (ποτε θα μας φερει κανενα τενεκε μια γνωστή που τριγυρνάει εδώ μεσα δεν ξερω!!) και τότε δεν θα εξατμιζόταν ουτε σε 10χρονια!!

Έτσι όπως την πάτε τη δουλειά μάλλον κολάρο θα σας τον φέρει τον τενεκέ!

Δημοσ.

δεν λεμε ποτε και σε κανενα "περιμενε να εξατμιστει το λαδι".επειδη σε ενα εργαστηριο καποιοι κανανε την εργασια και μαθανε οτι το λαδι εξατμιζεται με ρυθμο 1γρ το εξαμηνο υπο κανονικες συνθηκες ,δεν σημαινει οτι ειναι υπολογισημη η εξατμιση αυτη για τον μεσο ανθρωπο.με αυτο το σκεπτικο,και ο σιδηρος αν τον αφησουμε 300 χρονια μπορει να εξατμιστει κυριολεκτικα.τι θα πουμε σε καποιον που του επεσε ενα αμονι στο κεφαλι?περιμενε να εξατμιστει???καλα σου λεει ο αλλος,δεν φτανει που εγραψες την πατατια,θες να βγεις και απο πανω......

Δημοσ.

εντομεταξύ δεν θέλω να φανώ κακός μην με κράξετε, αλλά απο την δεύτερη σελίδα και μετά είναι όλα

"offtopic" :)

παίδες εντάξει με το παιδί το είπε ότι έκανε λάθος με το λάδι και το ένα έφερε το άλλο.. αλλά όσο το συνεχίζεται τόσο το χαλάτε το θέμα...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...