ckraven Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Καλησπέρα παιδία. έχω μια budget crypto III η οποία μέχρι και πριν 2-3 μέρες δούλευε κανονικά ( χρησιμοποιήθηκε στο skype). Δεν συνέβει τίποτα στο ενδιάμεσο και τώρα μόλις πατάω το κουμπάκι για capture μου βγάζει το εξής Error 80004002: Cannot Find VCapture:IAMStream Config και στο καπάκι this graph cannot preview. Το λαμπάκι της ανάβει κανονικά και τη βλέπω κανονικά connected στο backround καμία ιδέα για τη μοίρα της ? έβαλα drivers αλλά τίποτα ;ΟS win7 64αρια
hawkpilot Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Καλησπέρα, μοιάζει για πρόβλημα driver. Αποσύνδεσε την κάμερα, απεγκατέστησε τον driver, τρέξε ένα ccleaner και κάνε τη διαδικασια από την αρχή (πρώτα εγκατάσταση driver και μετά σύνδεση της κάμερας εκτός κι αν σου ζητηθεί κατά τη διαδικασία.
ckraven Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Το έκανα και 2 φορές κιόλας και πάλι το ίδιο μου βγάζει την αναγνωρίζει όλα καλά ανάβει το λαμπάκι της κλπ αλλά μόλις πάω για capture το ίδιο μύνημα
remaster Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Να προτείνω απεγκατασταση μετά επανεκινηση του υπολογιστή κ μετά σύνδεση εκ νέου όντας συνδεδεμένος στο Ίντερνετ,δοκίμασε κ άλλη θύρα USB. Sent from my iPad using Insomnia
ckraven Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 τελικά δουλεύει μόνο στο skype μετά το ccleaner χάθηκε λίγο η μπάλα .. έχασα για λίγο μικρόφωνο ( μόλις το έφτιαξα έχασα το Myltimedia πληκτρολόγιο ) έγινε ένας ψιλοπανικός εν ολίγοις αλλά τώρα που δουλεύουν όλα η κάμερα δεν κάνει capture αν δεν έχω τίποτα ανοιχτό αλλά είμαι συνδεδεμένος μόνο στο skype δουλεύει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα