Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας, πριν από μερικές εβδομάδες έκανα αναβάθμιση της ταχυτητάς μου από 2mbps σε 24mbps και από τη στιγμή της αναβάθμισης και μετά έχω συνεχείς αποσυνδέσεις (χρησιμοποιώ ακόμα το ίδιο router) .Οι αποσυνδέσεις επηρεάζουν όλους τους συνδεδεμενους με το router υπολογιστές και μπορώ να επανασυνδεθώ μετά απο μερικά λεπτά. Το router μου είναι το Philips CGA5720N/TE wireless ADSL router. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει?

Δημοσ.

Κι εγώ το παθαίνω αυτό που έβαλα από την αρχή 24αρα conn-x και είναι πολύ σπαστικό όταν παίζεις παιχνίδια στο internet. Αλλά και ο γείτονας που έχει hellas online το παθαίνει.

Ξέρει κανείς αν παίζει ρόλο κάτι συγκεκριμένο ή αν υπάρχει τρόπος να μην συμβαίνει αυτό?

Με την ευκαιρία μήπως έτυχε να πάρεις τον OΤΕ να ρωτήσεις? Σκέφτομαι να πάρω τηλ στην υποστήριξη. Αν και δεν περιμένω και πολλά..

Δημοσ.

εγω περιμενω τον τεχνικο σημερα για 4 φορα αλλα δεν το βλεπω να γινεται τιποτα θα κανω διακοπη

Δημοσ.

Κι εγώ το παθαίνω αυτό που έβαλα από την αρχή 24αρα conn-x και είναι πολύ σπαστικό όταν παίζεις παιχνίδια στο internet. Αλλά και ο γείτονας που έχει hellas online το παθαίνει.

Ξέρει κανείς αν παίζει ρόλο κάτι συγκεκριμένο ή αν υπάρχει τρόπος να μην συμβαίνει αυτό?

Με την ευκαιρία μήπως έτυχε να πάρεις τον OΤΕ να ρωτήσεις? Σκέφτομαι να πάρω τηλ στην υποστήριξη. Αν και δεν περιμένω και πολλά..

Είχα καλέσει την τεχνική υποστήριξη πριν από μερικές μέρες και μου είπαν ότι θα κοιτάξουν τη γραμμή μου.Δυστυχώς δεν είχε κάποιο αποτέλεσμα.

Δημοσ.

Έχετε δοκιμάσει αλλο router να δείτε αν το πρόβλημα παραμένει ? επίσης ενα hard reset απο το κουμπάκι του router επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και ξανα πέρασμα των κωδικών

Δημοσ.

Γειά σας, πριν από μερικές εβδομάδες έκανα αναβάθμιση της ταχυτητάς μου από 2mbps σε 24mbps και από τη στιγμή της αναβάθμισης και μετά έχω συνεχείς αποσυνδέσεις (χρησιμοποιώ ακόμα το ίδιο router) .Οι αποσυνδέσεις επηρεάζουν όλους τους συνδεδεμενους με το router υπολογιστές και μπορώ να επανασυνδεθώ μετά απο μερικά λεπτά. Το router μου είναι το Philips CGA5720N/TE wireless ADSL router. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει?

α.χαρακτηριστικα γραμμης.μπορει η γραμμη να ειναι χαλια.

β.φιλτρα παντου και σε συναγερμο.

γ.δοκιμη σε κατανεμητη για οποιον πιανουν τα χερια του.

επισης στατιστικα γραμμης και ολα τα παραπανω που ρωτησα και τον αλλον φιλο.

όχι εμένα μου κάνει αποσυνδέσεις συνέχεια αυτό FEC Down/Up 160 / 40 δεν πρέπει να είναι 0/0

ποτε δεν θα τα δεις 0.adsl εχεις οχι οπτικη ινα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...