Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω δει στο ebay, high density μνημες, σε σχετικα καλη τιμη (σε σχεση με τη low). με λιγο ψαξιμο η διαφορα τους ειναι η μη συμβατοτητα με intel πλατφορμα. με δεδομενο οτι ειμαστε σε amd μερια, σκεφτομαι να τις δοκιμασω. εχει κανεις αναλογη εμπειρια?

Δημοσ.

αυτο για server-desktop το εχω δει. και δεν θα το συζητουσα. η απορια μου ειναι για desktop high density ram.

Δημοσ.

@^: Αυτό που συζητάνε πάντως στο συγκεκριμένο thread είναι server ram (high density) vs desktop ram (low density) κι όχι server/desktop high density ram.

Δημοσ.

Για να λες οτι είσαι με AMD CPU μιλάμε για Athlon64 939 λογικά και chipset nForce3/4/VIA. Ποιά μητρική έχεις ; Έχω δοκιμάσει High Density 1GB DDR με samsung chips σε 865PE Gigabyte/VIA PT880 Asrock/qdi SIS648/Soltek VIA P4X266E/NForce4 MSI

Μόνο στην 865PE δεν δούλεψε, στην 648,P4X266E έβλεπε μόνο 512MB. Καλό θα ήταν αν πάρεις

2 να πάρεις ίδιες και να μην τις βάλεις μαζί με low density, συχνά βγάζουν πρόβλημα. Όσον αφορά την τιμή 7€ είχα πάρει 1 GB DDR400, τσάμπα αν σκεφτείς οτι κάνουν 25-30€ το 1GB οι Low Density εδώ.

Δημοσ.

ναι. nforce4 sli εχω. αυτο με το συνδυασμο low/high δεν το ειχα σκεφτει. εχει προβλημα λες αν μπουνε μαζι?

Δημοσ.

Μπορεί ναι μπορεί οχι ανάλογα το chipset, αλλά επειδή είναι και on-die ο memory controller στον Α64 είναι πιο πιθανό να μην δουλεύουν μαζί. Δεν ξέρω άν θα μπορείς να βάλεις πάνω απο 1 dimm ανά channel με High Density δλδ max 2GB. Μόνο με δοκίμη θα δεις,DFI έχεις ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...