Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!

Σχετικά με την οθόνη του Samsung, καθώς είναι mat, πιστεύετε ότι είναι μειονέκτημα;

Δημοσ.

Απλα δεν θα ειναι το ιδιο φωτεινη με μια glossy.

Αλλα προσωπικα προτιμω με τα χιλια τις ματ γιατι με τις glossy δεν μπορεις να κανεις δουλεια οταν εχει

λιγο φως ηλιου το δωματιο. Δεν το συζητω αν πας να το δουλεψεις σε εξωτερικο χωρο.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

επειδη το αναφερατε και μονο κ επειδη εχω το συγκεκριμενο 2 πραγματα εχω να πω.

Για παιχνιδια ειναι μεχρι ενος σημειου(assassins creed και modern warfare 3 που εχω δοκιμασει τρεχουν σε Medium settings)

το δευτερο ειναι με το συγκεκριμενο οτι ΜΑΛΛΟΝ εχει θεμα ολη η παρτιδα με τα τροφοδοτικα.

συγκεκριμενα ΚΑΙ το δικο μου και ενος αλλου μελους μεσα απο εδω με το ιδιο ακριβως εχουν ελλατωματικα τροφοδοτικα.

Θα μου πειτε πεσαμε στο κομματι; δεν νομιζω.

εγω προσωπικα επικοινωνησα με τη dell και μου το αλλαξανε.Οπως και ο φιλος.

Οταν τα πηγαμε στα καταστηματα ως DOA και λαβαμε ιδια ειχαν ακριβως το ιδιο προβλημα.Εγω αλλαξα 2(κ μετα πηρα την dell να ησυχασω) το αλλο μελος μεσα απο εδω πρεπει να αλλαξε Η 3 Η 4 λαπτοπ ΚΑΙ ολα με το ιδιο θεμα.

Ευτυχως που δεν εδωσα 669 που ειχε το συγκεκριμενο αλλα 569 με την προσφορα χριστουγεννων απ τα μουλτιραμα.

@topic starter

το δευτερο θα σε καλυψει απολυτα για gaming αλλα μην περιμενεις ολα σε full σε βαρια παιχνιδια θα εχεις μεγαλες υποχωρησεις(BF3 κλπ)

το πρωτο ναι μεν εχει 4πυρηνο επεξεργαστη αλλα ο i5 εχει περισσοτερα "αλογα" να δωσει ασχετα αν ειναι διπυρηνος με HT!

εχω ακουσει για παρτιδα dell inspiron με ελλατωματικα τροφοδοτικα!

ποιο ηταν το προβλημα ακριβως? δεν σου φορτιζε το laptop>?

απλα ειμαι υποψηφιος αγοραστης dell και θα ηθελα να ξερω!

Δημοσ.

εχω ακουσει για παρτιδα dell inspiron με ελλατωματικα τροφοδοτικα!

ποιο ηταν το προβλημα ακριβως? δεν σου φορτιζε το laptop>?

απλα ειμαι υποψηφιος αγοραστης dell και θα ηθελα να ξερω!

αν του αφαιρεσεις την μπαταρια το λαπτοπ σβηνει σε τυχαιες στιγμες κ ασχετως φορτου.

Με την μπαταρια δεν φαινεται το προβλημα αυτο.

η σειρα 8173 εχει το προβλημα τουτο(i5 2430/6GB ram/640HDD/6470M)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...