Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας, θα ήθελα να βρώ άτομο για την δημιουργία χώρου στο internet (portal?) όπου με κωδικό θα μπορεί ο κάθε πελάτης μου χονδρικής να πραγματοποιεί τις παραγγελίες του.

Υπάρχει κανείς να με βοηθήσει? Να την φτιάξει ή να ξέρει που μπορώ να ζητήσω κάτι τέτοιο?

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Αυτή την εποχή φτιάχνω 4 τέτοια portals χονδρικής.

Αν σε ενδιαφέρει να μου στείλεις τις προδιαγραφές του έργου σου και να μιλήσουμε και να σου κάνω μια προσφορά, πολύ ευχαρίστως.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Ουσιαστικά ένα eshop θέλεις. Θα μπορούσες να μου στείλεις ενα pm με τις λεπτομέρειες και να το συζητήσουμε περαιτέρω.

Δημοσ.

Επέτρεψέ μου να σε διορθώσω λίγο... ένα eshop δεν καλύπτει τις προδιαγραφές ενός b2b site για πάρα πολλούς λόγους. Από το στήσιμο και την πληροφορία που περνάει στους πελάτες (άλλο ο πελάτης λιανικής, άλλο ο χονδρικής) με διάφορα επίπεδα και διαβαθμίσεις πληροφορίας, διαφορετικούς τιμοκαταλόγους, δημιουργία ειδικών παραγγελιών και πολλά, πολλά άλλα.

Δημοσ.

Δεν διαφωνώ :). Δεν γνωρίζουμε επακριβώς τις ανάγκες που έχει ο φίλος μας. O πυρήνας σε κάθε περίπτωση είναι η ηλεκτρονική παραγγελιοληψία. Όλα τα άλλα που περιγράφεις είναι δυνατότητες με βάση τις ανάγκες του πελάτη. Το ότι αναφέρεται σε πελάτες χονδρικής από μόνο του δεν λέει τίποτα. Οκ, σημασιολογικά δίκιο έχεις, εννοείται πως το eshop είναι υποσύνολο ενός b2b.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...