Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φίλος θέλει να αγοράσει ένα laptop μέχρι 700€ για να το χρησιμοποιήσει

1ον) για να κάνει την πτυχιακή του όπου θα χρησιμοποιεί και autocad (πολιτικός μηχανικός)

2ον) για γενική χρήση

Θα ήταν χρήσιμο το πληκτρολόγιο να είναι πλήρες χωρίς να αποκλέιονται τα υπόλοιπα.

Η οθόνη μπορεί να είναι 15'-16'

Παρακαλώ βοηθείστε

Επεξ/σία από tinapo
Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις προτάσεις σας.

Θέλει 15' γιατί θα μετακινείται οπότε μετράει και το μέγεθος.

Δημοσ.

Τρέμω στην ιδέα ότι θα εμφανιστεί κάποιος και θα πει ότι δεν κάνουν τα laptops για autocad, πάρε desktop! :fear:

FullHD οθόνη για Autocad, όχι 1366x768 (άντε 1600χ900). Αν βρω κάποιο μοντέλο που νομίζω ότι αξίζει, θα το αναφέρω.

Δημοσ.

Καλησπέρα!

ποιά έκδοση του Autocad θα χρησιμοποιεί; και εγώ που έχω σπουδάσει σχέδιο και χρησιμοποιώ autocad architecture παίζει μεγάλη σημασία η μνήμη και το μέγεθος οθόνης προσωπικά έχω 17 ίντσες και με έχει σώσει με 15 θα το μετανιώσεις.

Δημοσ.

ολα θέμα συνήθειας είναι με την οθόνη . Μια χαρά δούλευα με την 15αρα μέχρι που δοκίμασα και έκανα autocad σε 32'' στην τηλεοραση και απο τοτε δεν εχω ξαναχρησιμοποιησει την οθόνη του laptop.

Δημοσ.

Σημαντικο ειναι το μεγεθος της οθονης αλλα σημαντικοτερο νομιζω ειναι να μπορει να "τρεχει" ταυτοχρονα πολλα προγραμματα. Σχεδιαστικα, υπολογιστικα. Ετσι στην δουλεια του πολιτικου μηχανικου θα χρειστει να εχει "ανοιχτα" αρκετα προγαραμματα όπως autocad, στατικο προγραμμα, ιντερνετ, ισως επεξεργασιαw εικονας photoshop και κανα δυο ακομη. πιστευω οτι παιζει ρολο η ταχυτητα επεξεργασιας, η μνημη και....επειδη ειμαι ασχετος με υπολογιστες νομιζω καποιος που γνωριζει τι θα πρεπει να εχει ενας υπολογιστης για να τα κανει ολα αυτα...ας μας βοηθησει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...