Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο pc no 2 της υπογραφης μου εχω τα windows 7 ultimate 641 bit κατεβασμενα εδω και 3 μηνες.Σημερα εβαλα το grid αυθεντικο και αφου ξεκιναγε μετα απο λιγο ελεγε οτι σταματισε να λειτουργει.To pc δεν ειναι τρομερο αλλα πιστευω οτι το σηκωνει.Ευχαριστω Link

Δημοσ.

Οχι λεει οτι σταματησε να λειτουργει και με πηγαινει στην επιφανει εργασιας.Ουτε στο low δεν παιζει.Το link που εβαλα το ειδες?

Παλια το ειχα παιξει στο low

Δημοσ.

Το τροφοδοτικό σου είναι 300W, δηλαδή κάπως μικρό. Αν δεν είναι και 80+ τότε η συνολική ισχύς που θα βγάζει θα είναι το πολύ μέχρι 220-240W, χωρίς να μετράμε πιθανές φθορές από τα χρόνια. Μήπως η κάρτα ζητάει παραπάνω ισχύ; Έχεις να δοκιμάσεις ένα ισχυρότερο τροφοδοτικό πριν μπλεχτείς με το Software; (ίσως αυτό του πρώτου σου συστήματος)

Δημοσ.

Οχι δεν εχω.το καλοκαιρι θα παω σε ολοκληρωτικη αλλαγη.επισης ο σκληρος εχει 9% health

Και τον εμπιστευέσαι?

Δημοσ.

jesus! 9% και τον εχεις σε λειτουργια? πρωτα απολα το πρωτο που εχεις να κανεις ειναι να αγορασεις εναν σκληρο...και μετα για ενα τροφοδοτικο με παραπανω watt

Δημοσ.

...λεει ότι ''σταμάτησε να λειτουργεί'' και με πηγαίνει στην επιφάνεια εργασίας.

^Αυτό δεν θυμίζει hardware βρε παιδιά...

Δημοσ.

Οχι δεν θυμίζει hardware αλλα αυτό το 9% στο σκληρό μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα που θυμίζουν software!!

Δημοσ.

Ασυζητητί...

Μόνο που το ''σταμάτησε να λειτουργεί'' δεν νομίζω να προέρχεται από το 9% του hdd...

Δεν μπορεις όμως να αποκλεισεις κια την περιπτωσηνα παει να διαβάσει κατι απο τον σκληρό που χρειαζεται για να τρέξει το παιχνιδι και βρισκεταισ την προβληματικη περιοχη του σκληρου με αποτελεσμα να τον πεταει έξω... χωρίς απαραίτητα να χρηαζεται να κολλήσιε όλο το σύστημα...

Δεν λέω ότι σίγουρα φταίει αυτο ... απλα δεν αποκλείω και αυτη την πιθανοτητα!!

Δημοσ.

Δεν μπορεις όμως να αποκλεισεις κια την περιπτωσηνα παει να διαβάσει κατι απο τον σκληρό που χρειαζεται για να τρέξει το παιχνιδι και βρισκεταισ την προβληματικη περιοχη του σκληρου με αποτελεσμα να τον πεταει έξω... χωρίς απαραίτητα να χρηαζεται να κολλήσιε όλο το σύστημα...

Δεν λέω ότι σίγουρα φταίει αυτο ... απλα δεν αποκλείω και αυτη την πιθανοτητα!!

Σαφως...

Σιγουρο δεν ειναι, αλλα οντως, ειναι πιθανο...

Δημοσ.

Το Game δεν το ξερω , οταν επαιζες το game μεχρι σημερα εχεις κανει καποια στιγμη format ? Γιατι αν το κανεις unistall συνηθος δεν κανει delete ολα τα αρχεια του game / settings ...

Μπορει να ξεκιναει με λαθος ρυθμισεις και να μην μπορει το pc σου να το παιξει ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...