Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχει ο αδερφος μου μια συνδεση Cosmote απεριοριστα 35.

Την περσινη επιδοτηση/αναβαθμιση που ηταν να γινει τελη Μαρτιου δεν την ειχε κανει και πηγα τωρα εκ μερους του να κανω την περσινη μαζι με αυτην που ειναι να γινει τωρα.

Πηγα λοιπον και μου λεει οτι την περσινη την επιδοτηση την εχει χασει γιατι περασε το

διαστημα που ηταν να γινει.

Κι εδω ρωταω ισχυει κατι τετοιο οτι χανεις την επιδοτηση η μου λεει μα@@@@@ιες?

Υ.Γ.Η φετινη επιδοτηση μου ειπε οτι ειναι μονο 40 ευρω.

Δημοσ.

Είναι σωστό ότι εάν δεν κάνεις χρήση της επιδότησης αμέσως μετά το κλείσιμο του χρόνου, που έχεις υπογράψει συμβόλαιο, τη χάνεις.

Δημοσ.

Τη χάνεις, δεν αθροίζεται και δεν μεταφέρεται. Ειδικά μετά από τόσους μήνες. Επίσης ελπίζω να ξέρεις ότι μαζί με την επιδότηση παίρνεις και άλλον ένα χρόνο ανανέωση συμβολαίου. Τουλάχιστον τώρα το συμβόλαιο του αδερφού σου είναι αορίστου (εκτός αν πήρες την καινούρια). Πάντως και να την πάρεις, δεν τρέχει τίποτε, αν φύγεις πριν το 12μηνο πληρώνεις από την επιδότηση που πήρες ένα ποσό που αντιστοιχεί στο υπόλοιπο του συμβολαίου σου. Εμένα για να καταλάβεις (επίσης 40 ευρώ από το περασμένο Πάσχα)) συμψηφίστηκε με τον τελευταίο λογαριασμό (αυτόν που προπληρώνεις με την έναρξη του συμβολαίου) και είχα κι επιστροφή κάτι ψιλά...

Δημοσ.

Εάν δεν πάρει κάποιος την επιδότηση, μπορεί να φύγει ανα πάσα στιγμή από την εταιρεία χωρίς να πληρώσει;

Ναι, εκτός αν έχει απλήρωτους λογαριασμούς ή άλλου είδους δέσμευση από το συμβόλαιό του (που δεν μπορώ να σκεφτώ τί είδους). Πάντως και να σου κόψουν το συμβόλαιο, την πληρωμή την διεκδικούν αν έχεις απλήρωτα (λογικό).

Δημοσ.

Καταλαβα.Δυο ερωτησεις ακομα εχω:

1.Οταν ειναι να παρεις επιδοτηση δεν πρεπει να σε ενημερωσει η εταιρια η το

καταστημα οτι περασε ενας χρονος και πρεπει να γινει ανανεωση συμβολαιου?

Πρεπει απο μονος σου να πας και να τους πεις?

Δεν εγινε καμια ενημερωση γι'αυτο ρωταω.

2.Αν του πω να κανει διακοπη για να παει σε αλλη εταιρια και οταν τον παρουν τηλεφωνο να

των ρωτησουν γιατι φευγει και πει λογο της επιδοτησης υπαρχει πιθανοτητα να κερδισει κατι?

Θα παω τωρα απο εκει να τα πουμε λιγο και να δουμε τι θα μου πει ο καραγκιοζης.

Δημοσ.

1. ΟΧΙ. Ο πελάτης πρέπει να ζητήσει την επιδότηση και την ανανέωση συμβολαίου.

2. ΝΑΙ. Συνήθως, προτείνουν κάποιο πρόγραμμα με βελτιωμένη προσφορά.

Δημοσ.

Ενταξει αφου πηγα στο καταστημα και του ειπα οτι θα φυγω απο πελατης εγω ο αδερφος μου και καμια 10αρια ακομα ατομα που εχω δικα μου γιατι επρεπε να μ'ενημερωσει ο ιδιος για την επιδοτηση μου ειπε οτι θα δωσει επιπλεον 50 ευρω συν την επιδοτηση που θα βγει τωρα.

Απο το τιποτα κατι ειναι κι'αυτο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...