Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 80
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

χαχαχα...κανείς δεν μπορεί να φανταστεί ίσως να επιλέξω κάτι τέτοιο τότε...πιστεύω πως θα με καλύψει καλύτερα...μπορεί και να βράζω και τίποτα αν δεν έχω τι να κάνω... ;)

και κάτι τελευταιο για σήμερα πριν κοιμηθώ πανω στον υπολογιστή...η μητρική που μου πρότεινες

1) πειράζει που έχει ενσωματομένη κάρτα γραφικών; θα μπορώ να βάλω και αλλη έτσι, θα την δεχεται ενοω;

2)πειράζει που δεν είναι σε στυλ χύτρας;

Δημοσ.

1) δεν έχει η μητρική έχει ο επεξεργαστής και όχι δεν έχεις θέμα να βάλεις άλλη gpu

2) ΝΑΙ ΠΕΙΡΑΖΕΙ :P

Δημοσ.

Intel HD Graphics 2000/3000, Intel Advanced Vector Extensions (AVX). Pixel Shader 4.1, DirectX 11 with Intel Ivy Bridge CPU, DirectX 10.1 with Intel Sandy Bridge CPU. Max. shared memory 1759MB.Multi VGA Output options: D-Sub, DVI-D and HDMI.

:P

Δημοσ.

χαχαχα ε καλά τώρα κολλάς και εσύ σε λεπτομέρειες...λοιπόν ευχαριστω πάρα πολύ για όλα...θα παω αυριο να ριξω μια ματια σε κανενα μαγαζι...;)

καληνύχτα...τα λέμε

Δημοσ.

μια παρενθεσούλα ο ssd μήπως να τον βγάλουμε καλύτερα; δεν έχει καμια ουσιαστική αξία σε ενα gaming pc..καλύτερα ενας μεγαλύτερος sata3 σκληρός για τα παιχνίδια.

Δημοσ.

Μπορείς βέβαια να πάρεις και την AMD 7850 η οποία έχει ίδιες επιδόσεις με την 6950 και είναι και ποιο καινούργια , κατά την γνώμη μου είναι καλύτερη επιλογή

Δημοσ.

Μπορείς βέβαια να πάρεις και την AMD 7850 η οποία έχει ίδιες επιδόσεις με την 6950 και είναι και ποιο καινούργια , κατά την γνώμη μου είναι καλύτερη επιλογή

Πως στο καλό γίνεται κάρτα με ίδιες επιδοσεις η οποια κοστίζει καμια 40αρα παραπάνω και δεν προσφέρει κατι σε νέες τεχνολογίες να αξίζει ... δεν μπορώ να το καταλάβω!!

Δημοσ.

Οκ οτι πειτε... δικα του ειναι τα λεφτα ας κανει οτι θελει...

Βαρεθηκα να λεω τα ίδια και ιδια... ετσι και αλλιώς ο καθένας το χαβά του εδώ μέσα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...