Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το έστω και θεωρητικά καλύτερη είναι ένα 50άρι περίπου

Επιλογές σε συνθέσεις έχουν να κάνουν με vfm

Αλλιώς θα ρίχναμε μία 6990 μία 7970 και θα βάζαμε έναν i3 για cpu

Η μητρική της asrock ¨εχει καλύτερο σύστημα ψύξης αν δεις και είναι gen3. είναι πιο future proof

Θα μου πεις και τι να το κάνει το gen3? Ε τι να την κάνει την θεωρητικά καλύτερη κάρτα?

Αυτά...

• Απαντ. 80
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στο θέμα του επεξεργαστή φάσκεις και αντιφάσκεις λίγο Δεινόσαυρε!!

Αμα το παμε όπως τα λες.. στο gaming δεν θα δεί όντως διαφορες μεταξυ 2400 και 2500Κ αλλα επίσης και με έναν 960Τ παλι δεν θα έβλεπε και θα έριχνε και το budget...

Απο όποια πλευρά και να το δέι κανεις ο 2500Κ είναι καλυτερο vfm απο τον 2400 ασχετως αν τα εξτρα χαρακτηριστηκα του δεν προκειται να χρησιμοποιηθούν ποτε... τουλαχιστον για το ελαχιστο ποσο των 20Ε θα υπάρχουν στην περιπτωση που χρειαστόυν στο μέλλον... αν ο 2400 κόστιζε καμια 140αρα που θα έπρεπε τότε το ξανασυζητούσαμε!!

Κατα τα αλλά +1σε όλα όσο είπε η καρμεν!

Δημοσ.

karmen κάποιο τυπογραφικό λάθος υπάρχει με την κάρτα που έβαλες,γιατί βλέπω την gtx560 στο κατάστημα και όχι την 6950 που λέει στο skroutz.

Δημοσ.

Παιδιά και πάλι ευχαριστώ για τις απαντήσεις...κάποιος ανέφερε τις ''γνώσεις του χρήστη'' .Το SSD ρώτησα τι θα μου πρόσφερε στο gaming(δεν το ειχα αναφερει) ...δεν είπα ότι δεν είχα ιδέα τι είναι, ήξερα απλά ότι κάνει το σύστημα να αντιδρά πιο γρήγορα...και όλες τις ερωτήσεις τις έκανα γιατί πριν απι μισό μήνα άρχισα να ασχολούμαι με το hardware τόσα χρόνια ασχολούμουνα μόνο με προγράμματα , Games , προγραμματισμο κτλ... άρα για την σύνθεση του υπολογιστή μην σκέφτεται κανείς τις γνώσεις και τις ικανότητες γιατί πολύ απλά δεν μπορεί κάποιος να ξέρει τις γνώσεις του άλλου...:P

Κάρμεν ευχαριστώ πολύ μάλλον θα πάρω τα περισσότερα απο αυτά που μου είπες!

Δημοσ.

Δε το έχω ψάξει το θέμα στις νέες αν υπάρχει. Παλιά ήξερα κάποιες Asus Που το είχαν (775s)

Αλλά ποιος ο λόγος να το έχει ενσωματωμένο;

Δημοσ.

Ναι όντως αυτό δεν το σκέφτηκα χαχαχαχα

Αν τα παρω απο ενα site αυτα που χρειαζομαι θα μου ερθει οικονομικοτερο ετσι;

Δημοσ.

Εξαρτάται.

Υπάρχουν μαγαζιά που αν πληρώσεις με κατάθεση έχουν δωρεάν ή ελάχιστα μεταφορικά

Ζύγισε τα πράγματα και επέλεξε :)

Δημοσ.

Karmen με το ρυθμό στα messages/per/day ο ThreSh πρέπει να 'χει αγχωθεί :-D

Έρχοναι Z77 όπου να 'ναι why not, πλέον υπάρχει άλλο ένα καλό vfm ssd 90GB ο Agility 3 ~110€. Απέφυγε seagate δίσκους(θαλασσόπορτα) μόνο 1 Χρόνο εγγύηση, ας τους δώσουμε ένα μάθημα.

Δημοσ.

Αν δεν σου είναι κόπος μπορείς να βρεις κάτι αντίστοιχο από αυτά που μου είχες προτείνει ή κάτι καλό από το E-shop...είπα να τα πάρω από εκεί..:)

Αυτά δεν βρήκα...

cooler

Σκληρό δίσκο

Κάρτα γραφικών

Τροφοδοτικό

case

Οθόνη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...