Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να φτιάξω ένα PC κιρίως για παιχνίδια δείτε τι έχω στο μυαλό μου και πείτε μου τη γνώμη σας...θέλω επίσης να μου πείτε τι επεξεργαστή προτείνετε AMD ή Intel ..και επισης και κάρτα γραφικων.Και επίσης από ποιό site προτείνετε να τα αγοράσω.

Seagate Barracuda Green ST1500DL003 - 1.5 TB - Σκληρός δίσκος

Intel Core i5 2500K - 3.30 GHz - Επεξεργαστής

Gainward GTS 450 - Κάρτα γραφικών - GF GTS 450 - 2 GB

Thermaltake W0356RE APFC - Τροφοδοτικό υπολογιστή - 700 Watt

OCZ Vertex 3 VTX3-25SAT3-60G - Σκληρός δίσκος - 60 GB - SSD - Sata III

LG GH22NS70 - DVD Drives - ±R DL - Serial ATA 5.25"

Corsair XMS3 CMX8GX3M2A1600C9 - Μνήμη ram - 8 GB - DDR3 - 1600 MHz

COOLER MASTER ELITE 333 - Κουτί υπολογιστή - για μητρικές ATX/Micro ATX

Gigabyte GA-P61-USB3-B3 - Μητρική κάρτα - ATX - iH61

Παιδιά θα ήθελα ακόμα να μου πείτε αν είναι συμβατά όλα αυτά μεταξύ τους...και αν έχετε καποια καλύτερη ιδέα πείτε μου.

• Απαντ. 80
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Φίλε/η Tsarou4 καταρχάς καλησπέρα και καλώς ήρθες.

Κάνε ένα κόπο και συμπληρωσε αυτή την τυπική φόρμα http://www.insomnia.gr/topic/391825-%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%84%CF%85%CF%80%CE%BF-%CF%86%CF%8C%CF%81%CE%BC%CE%B1%CF%82-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%82-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7%CF%82-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE/ για να βοηθηθείς καλύτερα.

edit: karmen είμαι σίγουρος ότι άρχισα να γράφω κανά 5λεπτο πρίν από σένα ,αλλιώς δεν εξηγείτε αυτό :P .

Δημοσ.

Καλώς όρισες :)

Πες μου κάτι. Ποια οθόνη έχεις και ποια παιχνίδια παίζεις;

Επίσης θες να τα πάρεις όλα απο ένα μαγαζί;

edit: busted

Δημοσ.

Θέλω να φτιάξω ένα PC κιρίως για παιχνίδια δείτε τι έχω στο μυαλό μου και πείτε μου τη γνώμη σας...θέλω επίσης να μου πείτε τι επεξεργαστή προτείνετε AMD ή Intel ..και επισης και κάρτα γραφικων.Και επίσης από ποιό site προτείνετε να τα αγοράσω.

Παιδιά θα ήθελα ακόμα να μου πείτε αν είναι συμβατά όλα αυτά μεταξύ τους...και αν έχετε καποια καλύτερη ιδέα πείτε μου.

Έχει αρκετά λάθη η σύνθεσή σου αλλά συμπλήρωσε πρώτα τη φόρμα.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις υποδείξεις.

Ποσό που διαθέτουμε : γυρω στα 1000 €

Χρήση υπολογιστή : Gaming

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:οχι κατι συγκεκριμενο

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. οχι(σκεφτομαι να παρω αυτη Philips Brilliance 234CL2SB)

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? οχι

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Αγρίνιο

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? δεν εχω προβλημα

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? απο εμενα θα συναρμολογηθει

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . μαλλον Windows 7 ultimate (64-bit)

Καλώς όρισες :)

Πες μου κάτι. Ποια οθόνη έχεις και ποια παιχνίδια παίζεις;

Επίσης θες να τα πάρεις όλα απο ένα μαγαζί;

edit: busted

Philips Brilliance 234CL2SB αυτη την οθονη λεω να παρω...παινχιδι δεν μιλαω για κατι συγκεκριμενο αλλα θελω κατι να ανταποκρινεται στις σημερινες απαιτησεις αλλα και να με καλυπτει και για τα παινχιδια που προκειται να βγουν τα επομενα 1-2 χρονια...(αλλα θελω κατι που να μπορει να σηκωνει και γρηγορο gameplay)

Δημοσ.

Πρόταση:

Κουτί: CoolerMaster Elite 430

Τροφοδοτικό: Corsair Builder Series CX500 V2

Επεξεργαστής: Intel Core i5-2400 Box

Μητρική: Gigabyte GA-Z68AP-D3 (B3)

Κάρτα γραφικών: Sapphire 7850 OC (PCI Express , 2 GB , GDDR5)

Μνήμη: Corsair Vengeance 8GB DDR3-1600 Kit (2x4GB, PC3-12800, 9-9-9-24)

Σκληρός: Seagate ST500DM002 Barracuda 500GB, 7200rpm, SATA 6GB/s,16MB

DVD-RW: Samsung SH-222AB

Oθόνη: LG IPS235V

Αν έχεις σκληρό, βάζεις ssd.

Σύνολο: 973 ευρώ + τα μεταφορικά.

Δημοσ.

Παιδιά το SSD τι ακριβώς προσφέρει;

500 GB δεν ειναι καπως μικρο;

το τροφοδοτικο ποσα watt θα χρειαστω;

αυτα...:) :P :D

Δημοσ.

Παιδιά το SSD τι ακριβώς προσφέρει;

Είναι πολύ γρήγορος σκληρός δίσκος για να στήσεις το λειτουργικό και τα προγράμματα. Στα παιχνίδια θα σου προσφέρει απο ελάχιστα έως τίποτα.

500 GB δεν ειναι καπως μικρο;

Όχι, αλλά βάζεις κι άλλον μετά που θα πέσουν οι τιμές. Αν κολλάς εκεί + 25 ευρώ στη σύνθεσή μου και παίρνεις 1000 GB. Aπλά δεν αξίζει να πάρεις τώρα ακριβό δίσκο.

το τροφοδοτικο ποσα watt θα χρειαστω;

Και τα δύο που σου προτάθηκαν είναι υπέραρκετα. Η ποιότητα μετράει.

Δημοσ.

το τροφοδοτικο και της καρμεν και του δεινοσαυρου ειναι μια χαρα..... 500 γιγα δεν σου φτανουν βρε? αν θες να γεμισεις με ταινιες κλπ πες να σου βαλουν 1tb+... ο ssd προσφερει πολλα...καλυτερη αποκριση συστηματος,πιο γρηγορο μπουταρισμα,δεν ειναι μηχανικος δλδ δεν κανει χρουτσου χρουτσου χαχα κλπ....

Δημοσ.

Τον σκληρό τον ανέφερα γιατί κατεβάζω και ταινίες...και μαζί με τα μεγάλα παιχνίδια πιάνουν αρκετό χώρο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...