Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αυτο μου το πες και προχθες old και ομολογω οτι δεν το ξερα οτι μπορεις να χεις οσους launcher θες.

Θα κατεβασω και nova τοτε μολις παω σπιτι να τον δοκιμασω.

Για το jig ηδη εχω αργησει ευκλειδη. Προχθες βρηκα απ το myphone ενα παλικαρι και μ εξυπηρετησε' date=' αλλα επειδη δε θελω να ψαχνω καθε φορα και ειναι και παμφθηνο θα τσιμπησω ενα συντομα.[/quote']

Αν τον βαλεις, βαλε και κάποια εφαρμογή πχ home manager, για να μπορεις να αλλάζεις εύκολα ποιον θες για default.

Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App

• Απαντ. 96
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Στο θεμα του s3 ειμαστε ρε, πιο android section δε γινεται :P

Αν τον βαλεις, βαλε και κάποια εφαρμογή πχ home manager, για να μπορεις να αλλάζεις εύκολα ποιον θες για default.

ναι ρε old αλλα μετα καθε φορα που αλλαζω launcher δηλαδη θ αλλαζουν και εικονιδια κλπ τα παντα?

Δημοσ.

4,7??? Έλεος κινητά φτιάχνουν ή tablets? τι να το κάνω 4,7? θα θέλω και μια βαλίτσα στον ώμο για να το κουβαλάω..θεωρώ ότι το πάρα πολύ πρέπει να είναι 4 ίντσες για κινητό, μετά αλλάζει η κατηγορία του και πάμε σε παντόφλα..

Δημοσ.

Εγώ πάντως με το galaxy Note και 5,7" δεν έχω πρόβλημα, επειδή είμαι και λίγο του ξάπλα browsing την έχω καταβρει.Στην αρχή η αλήθεια είναι ότι σε σχέση με το GS1 είχα λίγο θέμα, τώρα δεν το αλλάζω με τίποτα!!

Φαντάζομαι με την ICS θα γίνει πύραυλος αφού τώρα πετάει, όσο για φορητοτητα τώρα τον χειμώνα κανένα πρόβλημα, το καλοκαίρι πάντα κουβαλάω τσαντάκι.

Δημοσ.
Στο θεμα του s3 ειμαστε ρε' date=' πιο android section δε γινεται :P

ναι ρε old αλλα μετα καθε φορα που αλλαζω launcher δηλαδη θ αλλαζουν και εικονιδια κλπ τα παντα?[/quote']

Αν και όντως είμαστε oftopic, τον go τον έχεις ηδη. Δεν παθαίνει τίποτα αυτος, ούτε τα εικονίδια που του έχεις ούτε τα widget. Κάθε φορα που θα τον τρέχεις θα ειναι όπως τον έχεις. Τον nova θα τον ρυθμισεις απο την αρχή , ότι εικονίδια, widget κλπ θες να έχει αυτος. Κανε ότι γουσταρεις, ο go δεν θα επηρεαστεί καθόλου. Απλα πρέπει να ρυθμίσεις ποιον θες ως default, δηλαδή ποιος θα εμφανίζεται παντα όταν πατας το κεντρικό κουμπι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...