Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει τα καλά του, έχει και τα κακά του. Θέμα γούστου και ποιά πλατφόρμα προτιμάς. Αν γουστάρεις πιο γκλαμουρ κινητό με καλύτερες εφαρμογές, gaming και φυσικά, έχεις λεφτά να σκάσεις, θα πάρεις 4s. Σε android, πάντως, είναι ακόμα η καλύτερη λύση.

Eπισης το glamour ειναι σχετικο. Εκτος αν εννοεις τι ειναι trend. Σχετικα με τις καλυτερες εφαρμογες και αυτο ειναι σχετικο. Εχει να κανει με το τι θες να κανεις. Gaming αυτο και αν ειναι σχετικο. Στο iphone δε μπορεις να συνδεσεις χειριστηρια ουτε να το βγαλεις σε TV. Τωρα σχετικα με τα λεφτα. Πανω κατω στα ιδια ειναι τα high end android με το iphone.

Τι ics Rom φοράτε ρε παιδιά; Θα έχω λίγο χρόνο το ΣουΚου να ασχοληθώ.

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

Ελα φιλε μου εχω βαλει την official για πολωνια. Ειναι ακριβως η ιδια, αλλωστε την εχω στα αγγλικα παντα. Η ελληνικη μεταφραση δεν εχει τελειωσει εντελως για αυτο δεν εχει ερθει το ελληνικο update. Η ROM ειναι μια χαρα και εχει βγει και CF Root ηδη απο την πρωτη μερα.

• Απαντ. 96
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Eπισης το glamour ειναι σχετικο. Εκτος αν εννοεις τι ειναι trend. Σχετικα με τις καλυτερες εφαρμογες και αυτο ειναι σχετικο. Εχει να κανει με το τι θες να κανεις. Gaming αυτο και αν ειναι σχετικο. Στο iphone δε μπορεις να συνδεσεις χειριστηρια ουτε να το βγαλεις σε TV. Τωρα σχετικα με τα λεφτα. Πανω κατω στα ιδια ειναι τα high end android με το iphone.

Ελα φιλε μου εχω βαλει την official για πολωνια. Ειναι ακριβως η ιδια' date=' αλλωστε την εχω στα αγγλικα παντα. Η ελληνικη μεταφραση δεν εχει τελειωσει εντελως για αυτο δεν εχει ερθει το ελληνικο update. Η ROM ειναι μια χαρα και εχει βγει και CF Root ηδη απο την πρωτη μερα.[/quote']

Να διορθώσω ότι και στο iphone στέλνεις εικόνα πχ των games στην tv απο οσο ξέρω, δεν το εχω τεσταρει ο ίδιος. Χειριστήρια συνδέσεις σίγουρα με bloetooth, όπως και στα android. Παιχνίδια σίγουρα έχει πολυ περισσότερα και ποιο εντυπωσιακα.

Δεν έχει όμως μια σειρά απο πολυ χρήσιμες εφαρμογές που έχει το android.

Μιας και εχω και τις 2 πλατφόρμες, και πριν πάρω το sgs2 πολυ με θεωρούσαν apple fanboy (ουδέποτε το αποδεχομουν αυτό. Αλώστε ότι κάποια στιγμή πηγα σε android το αποδεικνύει ), ειναι γνωστή πλεον η θέση μου ότι μια σοβαρή συσκευή android ειναι πολυ προτιμότερη πλεον απο το iphone. Αλλα σε τελική αναλυση ειναι θεμα προτιμήσεων πλεον. Δεν αξίζει να τσακωνόμαστε πλεον γι αυτό.

Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

πιο φορητό είναι για μένα το πανάλαφρο gs2 παρά το πιο μικρό σε μέγεθος iphone

πώς είσαι εσύ mod σ αυτό το φορουμ ακόμα δεν έχω καταλάβει.. :P

κατανοητό το να φαίνεται σε κάποιους τεράστιο, απλά το θέμα είναι ότι εφόσον υπάρχουν κινητά σε όλα μα όλα τα μεγέθη είναι λίγο σπαστικό κάθε φορά στο θέμα κάποιου κινητού με οθόνη άνω των 4 να διαβάζουμε τα ίδια και τα ίδια. δεν είναι καν κριτική στην είδηση πια, τρολαρισμα είναι

επίσης δεν έχω δει απ όσες προτιμούμε κάποιο κινητό από 4 και πάνω ίντσες να μπαίνουμε στο θέμα ενός κινητού με οθόνη μικρότερη των 4 και να γράφουμε τι οθονούλα είναι αυτή κοκ

για μένα με λιγότερες από 4 ίντσες, για να μην πω 4.3 απλά πάνε χαμένες οι δυνατότητες ενός smartphone.

Δημοσ.

Εμένα το s2 μου φαίνεται τώρα πια πολύ φυσιολογικό μέγεθος, ενώ το iPhone μικρό και βαρύ (αλλά πολύ ποιοτικότερο, από την όψη του μέχρι τη συνολική του αίσθηση). Να δούμε πως θα είναι και το s3. Γενικά, δε με χαλάει να μεγαλώσει η οθόνη, αρκεί να παραμείνουν ίδιες οι διαστάσεις της συσκευής και βέβαια, να μη χρειάζεται να πηγαινο-φέρνω τα δάχτυλα πάνω κάτω και ως εκ τούτου να αλλάζω κράτημα, κάτι που για να γίνει απαιτεί sliding αλλαγές οθονών και όλα τα πλήκτρα πλοήγησης/καρτελών κλπ στην κάτω πλευρά.

Δημοσ.

Εμένα το s2 μου φαίνεται τώρα πια πολύ φυσιολογικό μέγεθος, ενώ το iPhone μικρό και βαρύ (αλλά πολύ ποιοτικότερο, από την όψη του μέχρι τη συνολική του αίσθηση). Να δούμε πως θα είναι και το s3. Γενικά, δε με χαλάει να μεγαλώσει η οθόνη, αρκεί να παραμείνουν ίδιες οι διαστάσεις της συσκευής και βέβαια, να μη χρειάζεται να πηγαινο-φέρνω τα δάχτυλα πάνω κάτω και ως εκ τούτου να αλλάζω κράτημα, κάτι που για να γίνει απαιτεί sliding αλλαγές οθονών και όλα τα πλήκτρα πλοήγησης/καρτελών κλπ στην κάτω πλευρά.

κατ αρχην χωρις ν αμφισβητω το οτι το iphone ειναι κατασκευαστικα πολυ ποιοτικοτερο απ το s2, ολα αυτα τα κιν ειναι μεσα σε θηκη και χανεται οποιοδηποτε εμφανισιακο πλεονεκτημα ή μειονεκτημα

αλλα και χωρις θηκη προσωπικη μου αποψη ειναι οτι πραγματι το iphone ομορφοτερο ειναι μεχρι ν ανοιξουν οι οθονες των 2 κινητων. μολις ανοιξει του s2 με live wallpapers, widgets, φωτεινοτητα που το πρωι που ξυπνας σε πονανε τα ματια σου κλπ δεν υπαρχει το iphone διπλα του

το μεγεθος ηδη εχει αρχισει και μου φαινεται μικρο. στις 4.5-4.7 οπου και φαινεται οτι θα ναι του s3 ειναι το ιδανικο για μενα

αυτα που θα θελα στο s3 σε συγκριση με το iphone ειναι η ποιοτητα κατασκευης του, οχι εμφανιση καθως πραγματικα θεωρω ομορφοτερο το s2, το smoothness του για το οποιο εχω να πω οτι με την ics που περιμεναμε πως και πως δεν ειδα καμια μα καμια διαφορα και η λίγο καλυτερη υλοποιηση στις εφαρμογες, θεμα ομως που δεν ειναι της samsung

Δημοσ.

@Qqtilt: πίστεψε με, υπάρχει διαφορα με ics. Μπορεί να μην ειναι η μερα με τη νύχτα, αλλα υπάρχει βελτιωση σε πολλά πραγματα. Απλα πρέπει να βαλεις εφαρμογές που χρησιμοποιούν τα στοιχειά της ics, για να δεις διάφορα. Πχ βαλε launcher nova ή apex. Υπάρχει μεγάλη διαφορα σε σχεση με προηγ launcher. Κανεις απο αυτούς τους launcher δεν τρεχει σε gingerbread. Αν έτρεχε θα έχαναν το smoothnes που έχουν. Και περιμενε, ολο και θα βελτιώνονται τα πραγματα..

Δημοσ.

old θυμασαι οτι σε ρωτησα ποιον να βαλω, αλλα ξενερωνω με την ελλειψη φακελων και εβαλα παλι Go..

Ειμαι με την πολωνικη τωρα, μολις βγει η ελληνικη ομως θα το καθαρισω τελειως και αφου την περασω θα περασω τον nova γιατι μου τον διαφημιζεις πολυ και σ εμπιστευομαι :P

Δημοσ.

old θυμασαι οτι σε ρωτησα ποιον να βαλω, αλλα ξενερωνω με την ελλειψη φακελων και εβαλα παλι Go..

Ειμαι με την πολωνικη τωρα, μολις βγει η ελληνικη ομως θα το καθαρισω τελειως και αφου την περασω θα περασω τον nova γιατι μου τον διαφημιζεις πολυ και σ εμπιστευομαι :P

+ ενα για τον NOVA. Και εγω ειμαι με πολωνικη και Νοva και το κινητο παει μπαλα. Σχετικα με την ποιοτητα κατασκευης εγω ξερω οτι θελω ενα κινητο που να αντεχει στις πτωσεις για να μην μου πεσει και κλαιω τα λεφτα μου, ουτε να το εχω μετα με ραγισμενες οθονες. Ποιοτητα κατασκευης δε σημαινει παντα ακριβα υλικα αλλα ανθεκτικα υλικα, κυριως για συσκευες που ειναι φορητες και κινδυνευουν περισσοτερο. Φαντασου να παραδειγμα να αγοραζες λαπτοπ με γυαλινη οθονη. Ποσο καιρο θα σου επαιρνε για να αποκτησει το πρωτο της ραγισμα; Το ιδιο και με το iphone. Μεγα λαθος που εξακολουιουν να βαζουν γυαλι και οχι gorilla glass(τωρα με το gorilla glass 2 καλυτερα). Ολα μου τα κινητα εχουν φαει πτωσεις πολυ ασχημες κυριως γιατι παιζω πολυ με αυτα οταν τα εχω στο χερι. Μια απο τις χειροτερες ειναι πτωση απο 2 μετρα πανω σε μητερες πετρες οταν ημουν φανταρος στη σκοπια. επεσε με την οθονη και πραγματικα τρομαξα. Με το που το ειδα λεω... Παει το κινητο. Το πιανω και με τεραστια εκπληξη βλεπω οτι δεν εχει ουτε γρατζουνια η οθονη. Το ιδιο κινητο το πεταξα επιτηδες στο δρομο πανω σε διαμαχη οτι το iphone ειναι πιο ανθεκτικο. Φυσικα η αλλη μερια ειχε δει τι συμβαινει με τις πτωσεις του Iphone και τελικα φοβηθηκε να κανει το ιδιο. Το κινητο δεν επαθε τιποτα παρ'ολα αυτα ακομα και μετα την πτωση που το εκανε να ανοιξει και να φυγει η μπαταρια.

Δημοσ.

την ελληνικη ics περιμενω ευκλειδη και θα περασω νοβα. απλα θελω να τον περασω σε καθαρο τηλεφωνο και βαριεμαι απιστευτα να καθομαι να σκαλιζω αυτο τον καιρο

αν τη δωσουν ποτε τα τσακαλια μας εδω της samsung hellas..

Δημοσ.

την ελληνικη ics περιμενω ευκλειδη και θα περασω νοβα. απλα θελω να τον περασω σε καθαρο τηλεφωνο και βαριεμαι απιστευτα να καθομαι να σκαλιζω αυτο τον καιρο

αν τη δωσουν ποτε τα τσακαλια μας εδω της samsung hellas..

Aν το βαλεις στα ελληνικα το κινητο θα δεις οτι δεν εχει καθολου καλη μεταφραση. Λογικα αυτο περιμενουν να τελειωσει. Οποτε την περιμενουμε απλα δεν ξερω αν θα την περασω, Βαριεμαι να ξαναφτιαχνω το κινητο...

Δημοσ.

αχαχαχαχαχ ρε και γω βαριεμαι, αλλα νταξ αμαρτια ειναι να υπαρχει η τελευταια επισημη εκδοση στη χωρα σου και να την εχεις απο αλλου

χωρια το θεμα της εγγυησης που εχω πανω απο ενα χρονο ακομα

Δημοσ.

αχαχαχαχαχ ρε και γω βαριεμαι, αλλα νταξ αμαρτια ειναι να υπαρχει η τελευταια επισημη εκδοση στη χωρα σου και να την εχεις απο αλλου

χωρια το θεμα της εγγυησης που εχω πανω απο ενα χρονο ακομα

7 ευρω apo to ebay. USB Jig. Aκομα και να το brickαρεις, βαζεις το jig και σου ανοιγει σε dl mode και περνας οτι θες, κανει και reset τον ROM counter. ;)

http://www.ebay.com/...=item19cb3895bb

Οτι και να κανεις απο θεμα λειτουργικου εισαι καλυμενος με το jig. Τωρα αμα του σπασεις οθονη... παλι εισαι καλυμενος γιατι το flashaρισμα της οfficial την κανεις απο ODIN. χαχαχααχ

Edit: Μολις το αγορασα 1,99 ευρω απο ebay.co.uk ;) γιατι δεν ειχα δικο μου και θα επρεπε να τρεχω σε φιλο που εχει αν γινει στραβη ;)

Δημοσ.

Παντως η τελευταία wanamlite έχει Ελληνικά κανονικά.. Ενοω ολο το λειτουργικό είναι κανονικά στα Ελληνικά.

Αν θες να συγκρινεις nova / go, βάλτους και τους 2. Εγω εχω 3 launcher αυτή τη στιγμή.. Κανεις ζάπινγκ ανάμεσα στους launcher και συγκρινεις. Δεν βαραίνει το κινητό. Αφηνεις ένα να τρεχει και κλείνεις τους υπόλοιπους.

Δημοσ.

Αυτο μου το πες και προχθες old και ομολογω οτι δεν το ξερα οτι μπορεις να χεις οσους launcher θες.

Θα κατεβασω και nova τοτε μολις παω σπιτι να τον δοκιμασω.

Για το jig ηδη εχω αργησει ευκλειδη. Προχθες βρηκα απ το myphone ενα παλικαρι και μ εξυπηρετησε, αλλα επειδη δε θελω να ψαχνω καθε φορα και ειναι και παμφθηνο θα τσιμπησω ενα συντομα.

Δημοσ.

Ελα φιλε μου εχω βαλει την official για πολωνια. Ειναι ακριβως η ιδια, αλλωστε την εχω στα αγγλικα παντα. Η ελληνικη μεταφραση δεν εχει τελειωσει εντελως για αυτο δεν εχει ερθει το ελληνικο update. Η ROM ειναι μια χαρα και εχει βγει και CF Root ηδη απο την πρωτη μερα.

Βασικά ήθελα να το ποστάρω στο topic του gs2 αλλά μπερδεύτηκα με το insomnia app.

πώς είσαι εσύ mod σ αυτό το φορουμ ακόμα δεν έχω καταλάβει.. :P

Έχω γυμνές φωτογραφίες του paredwse στην κατοχή μου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...