Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εντάξει ο καθένας λέει την γνώμη του τότε..

@thanospc,για να μην παρεξηγηθώ, δεν ειπα ειρωνικά πριν κατι. φυσικά και ο καθένας λεει τη γνώμη του και έχει τις δικές του ανάγκες. απλά δεν καταλαβαίνω τις εκφράσεις πχ "έλεος,4.7" και θέλω τσαντα,είναι παντόφλα-πλακάκι" λες και είσαι υποχρεωμένος να το αγοράσεις.

• Απαντ. 96
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Σπορ-Έλεος και από μένα με τις 4.7'' Αντε να γίνουν 10.1 και να του βάλουν και qwerty πληκτρολόγιο να το πούνε netbook ή καλύτερα subnotebook (με τόσους πυρήνες)..

3.7 και πολυ είναι για μένα. μετά είναι πλατφόρμα απογείωσης!

Δημοσ.

Ρε παιδια , no offence αλλα καλα κανει ο κοσμος με το "ελεος". Αν θες να παρεις ενα δυνατο κινητο πρεπει να πας στις 4.3inch και πανω αναγκαστικα.

Ευτυχως που βγηκε το Sony P στις 4ιντσες φετος αλλα και παλι ειναι μονοδρομος για οσους θελουν μικρο κινητο, δεν υπαρχουν επιλογες.

Δημοσ.

Και σαν πρωην κατοχος iphone 3G

Και νην galaxy s2

εχω να ρωτησω:

Γιατι αγοραζει ακομα ο κοσμος iphone που ειναι και πιο ακριβο;

Δημοσ.

Παιδια ξαναλεω. Δεν εχει τοση σημασια η οθονη αλλα το πλαισιο. Το GS2 ειναι σχεδον σαν το nexus prime γιατι δεν εχει πλαισιο και δεν εχει κουμπια απο κατω τα οποια μπηκαν πανω στην οθονη πλεον. Στο GS2 αν βαλεις τα κουμπια και βαλεις οθονη εκει το κινητο πηγε αυτοματως στισ 4.7

Και νην galaxy s2

εχω να ρωτησω:

Ελα μου ντε...;

Δημοσ.

Και νην galaxy s2

εχω να ρωτησω:

Η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα γι'αυτο το θεμα

Δημοσ.

Μέχρι να υπάρξει επισημη ανακοίνωση δεν πρέπει να προκαταλάβουμε τα τελικά του χαρακτηριστικά ωστόσο είναι πιθανότερο να συνοδεύεται από τσίπ τελευταίες τεχνολογίας και επεξεργαστή με το ανάλογο κόστος φυσικά...

Δημοσ.

κάτω από 4 ίντσες πάντως δεν παλεύεται το browsing για μένα...

Δεν συμφωνώ αλλά δεν πειράζει. Ακόμα και έτσι να είναι ρωτώ εγώ ποιο είναι πιο σημαντικό

α) να παλεύεται το browsing?

β) να είναι φορητό (δλδ μικρό σε όγκο) το κινητό?

Εγώ ψηφίζω Β. Το browsing (η πλειοψηφία τουλάχιστον) το κάνουμε από τον Η/Υ μας όχι από το κινητό μας. Από το κινητό μας το κάνουμε κατά παρέκκλιση και από ανάγκη (σε καφέ, σε ένα ταξιδάκι, στην παραλία πχ). Στην τελική υπάρχουν και οι ταμπλέτες. Γιατί αυτό που θέλει να είναι best seller μια εταιρίας πρέπει να είναι παντόφλα? Γιατί το κυρίως κινητό που θα πουλάει μια εταιρία πρέπει να είναι 4.7'' και όχι ένα "ειδικό" κινητό της ίδιας εταιρίας που απευθύνεται σε εθισμένους ή αναγκασμένους που μπαίνουν στο ιντερνετ πιο πολύ από το κινητό.

Ασφαλώς εδώ συζήτηση κάνουμε (για αυτό έχουμε τα forum) στην τελική οποιος θέλει το παίρνει..

Από το SIII βασικά από τις διαστάσεις του το 131 x 64 x 8 mm το 131 με χαλάει αν και δεν ειναι μεγαλύτερο του SII 125.3 x 66.1 x 8.5 (το οποίο επίσης θεωρώ μεγάλο!)

Δημοσ.

πιο φορητό είναι για μένα το πανάλαφρο gs2 παρά το πιο μικρό σε μέγεθος iphone

Δημοσ.

@thanospc,για να μην παρεξηγηθώ, δεν ειπα ειρωνικά πριν κατι. φυσικά και ο καθένας λεει τη γνώμη του και έχει τις δικές του ανάγκες. απλά δεν καταλαβαίνω τις εκφράσεις πχ "έλεος,4.7" και θέλω τσαντα,είναι παντόφλα-πλακάκι" λες και είσαι υποχρεωμένος να το αγοράσεις.

όπως βλέπεις σχόλια για το μέγεθος δεν κάνω μόνο εγώ...απλά λέμε την γνώμη μας και αντιδρούμε έτσι, σαφώς δεν θα αγοράσω tablet για κινητό...

Δεν συμφωνώ αλλά δεν πειράζει. Ακόμα και έτσι να είναι ρωτώ εγώ ποιο είναι πιο σημαντικό

Εγώ ψηφίζω Β. Το browsing (η πλειοψηφία τουλάχιστον) το κάνουμε από τον Η/Υ μας όχι από το κινητό μας. Από το κινητό μας το κάνουμε κατά παρέκκλιση και από ανάγκη (σε καφέ, σε ένα ταξιδάκι, στην παραλία πχ). Στην τελική υπάρχουν και οι ταμπλέτες. Γιατί αυτό που θέλει να είναι best seller μια εταιρίας πρέπει να είναι παντόφλα? Γιατί το κυρίως κινητό που θα πουλάει μια εταιρία πρέπει να είναι 4.7'' και όχι ένα "ειδικό" κινητό της ίδιας εταιρίας που απευθύνεται σε εθισμένους ή αναγκασμένους που μπαίνουν στο ιντερνετ πιο πολύ από το κινητό.

Ασφαλώς εδώ συζήτηση κάνουμε (για αυτό έχουμε τα forum) στην τελική οποιος θέλει το παίρνει..

Από το SIII βασικά από τις διαστάσεις του το 131 x 64 x 8 mm το 131 με χαλάει αν και δεν ειναι μεγαλύτερο του SII 125.3 x 66.1 x 8.5 (το οποίο επίσης θεωρώ μεγάλο!)

συμφωνώ απόλυτα το κινητό είναι κινητό όχι να χρειάζεσαι σάκο για να το κουβαλάς.. για αυτό έχουν βγει και τα tablets για άλλη χρήση. που να το πας αυτό το κινητό με 4.7?? το χουν ξεφτιλίσει το θέμα με τις οθόνες και το μέγεθος τους χάνουν την χρηστικότητα τους μετά.

Δημοσ.

πιο φορητό είναι για μένα το πανάλαφρο gs2 παρά το πιο μικρό σε μέγεθος iphone

Γιατί το SII το είπα εγώ μικρό? :P Είναι πάντως καλό που μίκρυναν το πλαίσιο/κορνίζα (καλύτερη χρήση διαγωνίου). Το κάνει και η SE με το mini/mini pro στις 3'' και στο neo V (πολύ μικρό πλαίσιο αριστη χριση διαγωνίου) αλλά δεν τα κατάφερε στο πάχος αυτή η εταιρία (κρίμα θα ήταν άριστο :-( ).

Τελικά ναι σε σχέση με το SII το SIII είναι καλύτερης αξιοποίησης όγκου για την οθόνη του, απλά εγώ θα προτιμούσα να το κρατουσαν πχ 4'' και να το έκαναν ΠΟΛΥ μικρότερο (με αναλογη καλη χρήση του πλαισίου).

Υ.Γ. Νομίζω πιο πολύ οι γυναίκες χαλάνε την πιάτσα που έχουν τσάντες και τα κουβαλάνε έτσι και αλλιώς όσο μεγάλα και να είναι. :P

• Super Moderators
Δημοσ.

Ανάμεσα σε αυτά τα 2? Για μένα το 1ο και φάνηκε με διαφορά στο φανταριλίκι...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...