Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σκεφτεσαι με λογικη iphone. Τεραστια πλαισια που κανουν το iphone 4S ελαχιστα πιο μικρο απο το GS2. Χτες τα εβαλα το ενα πανω στο αλλο και η διαφορα ηταν μισος ποντος στο πλατος και λιγοτερο απο 1 εκ στο υψος. αν θες ψαξε διαστασεις και θα δεις. Απλα η samsung προτιμησε μεγαλυτερη οθονη παρα μεγαλυτερα πλαισια. Δες το nexus prime. 4.65 inches οθονη αλλα παααρα πολυ μικρα πλαισια, πραγμα το οποιο το καθηστα ικανοποιητικο σε μεγεθος. Για παραδειγμα το iphone ειναι 5 inches κινητο με το πλαισιο και το GS2 einai 5.2 ελαχιστη διαφορα στο μεγεθος αλλα τεραστια διαφορα στην οθονη.

Είμαι κάτοχος LG optimus 2x 4" οθόνη.

Αυτό που λες με τα πλαίσια έχει μια βάση. Αν η οθόνη είναι από γωνία σε γωνία frameless θα είναι πράγματι εντυπωσιακό.

Αλλά και πάλι 4,7 ίντσες και με ένα μικρό frame, θα είναι παντοφλίτσα.

• Απαντ. 96
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

1ον, βλέπω καλά ή με γελούν τα μάτια μου; Hard πλήκτρο;

2ον, ΦΤΑΝΕΙ με το touchwiz και τα ελεεινά πολύχρωμα τέσσερα εικονίδια τση μπάρα. Πάρτε το χαμπάρι, ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ, όσοι το κρατάνε είναι επειδή δεν ξέρουν τί είναι ο launcher.

Δημοσ.

αυτο το hard πλήκτρο με κάνει να πιστεύω οτι είναι μούφα το συγκεκριμένο, αφού θα βγεί με ICS, δεν έχει κανένα νοήμα, πόσο μαλλον οταν λέμε οτι θα μικρύνουν τα πλαίσια για να χωρέσει η οθόνη.

Δημοσ.

Οι εταιρίες ξεχνάνε ότι τα κινητά πρέπει να τα χαρακτηρίζει η φορητότητα.

Τι 4,7 ίντσες οθόνη. Tablet θα αγοράσουμε ή κινητό;

Θεωρώ τις 4 ίντσες too much, με 4,7 το κινητό δεν μπορεί να είναι τίποτε άλλο από μια παντόφλα, όσο λεπτό κι αν είναι.

Παντόφλα με καλά χαρακτηριστικά.

phone-car.jpg

Δηλαδή είμαι υπερ της πολιτικής της Apple που κρατάει τις ίντσες χαμηλά.

Δεν διαφωνώ αλλά το Galaxy S2 που έχει 4.3 δεν είναι τόσο παντόφλα, λόγο design. Να φανταστείς δεν το καταλάβαινα στην τσέπη, ενώ το xperia mini το καταλαβαίνεις λόγο πάχους. 4.7 ίντσες βέβαια δεν θα αγόραζα.

Δημοσ.

1ον, βλέπω καλά ή με γελούν τα μάτια μου; Hard πλήκτρο;

2ον, ΦΤΑΝΕΙ με το touchwiz και τα ελεεινά πολύχρωμα τέσσερα εικονίδια τση μπάρα. Πάρτε το χαμπάρι, ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ, όσοι το κρατάνε είναι επειδή δεν ξέρουν τί είναι ο launcher.

φήμες λένε το s3 να ενσωματώνει 2 launchers.Τον stock launcher του android και του TouchWiz.

Προσωπικά,όντας άτομο όπως και ένα μεγάλο ποσοστό των αγοραστών, πειράζει το κινητό όσο πιο πολύ γίνεται δεν με ενδιαφέρει τόσο πολύ.

Μέχρι πρότεινως οι φήμες λέγαν:

• 1080p ανάλυση οθόνης
  • 4τετραπύρηνος επεξεργαστής
  • Αδιάβροχο
  • Ασύρματη φόρτιση
  • Κυκλοφορία κοντά στους Ολυμπιακούς λόγω μεγάλου promotion

Επίσης,προσωπική εκτίμηση.Αποκλείεται το s3 να έχει διπύρηνο επεξεργαστή γραφικών,όσο δυνατός και να είναι.Θα χάσει πολύ στα "μάτια" του κόσμου.

Δημοσ.

Αυτές οι «φήμες» και οι «διαρροές» που σκόπιμα κυκλοφορούν από μέσα για να δημιουργήσουν hype μου θυμίζουν την πολιτική μιας άλλης, ακόμα μεγαλύτερης εταιρείας της οποίας μου διαφεύγει το όνομα τώρα.

:rolleyes:

Πάντως δεν έχει τίποτα το συνταρακτικό το Samsung Galaxy S III, σε αντίθεση με τα όσα λέγαν κάτι fanboys πόσους μήνες τώρα. Είναι απλά ένα φρεσκάρισμα του μοντέλου για να έρθει στα ίσα με την εποχή του.

Δημοσ.

4,7??? Έλεος κινητά φτιάχνουν ή tablets? τι να το κάνω 4,7? θα θέλω και μια βαλίτσα στον ώμο για να το κουβαλάω..θεωρώ ότι το πάρα πολύ πρέπει να είναι 4 ίντσες για κινητό, μετά αλλάζει η κατηγορία του και πάμε σε παντόφλα..

Δημοσ.

4,7??? Έλεος κινητά φτιάχνουν ή tablets? τι να το κάνω 4,7? θα θέλω και μια βαλίτσα στον ώμο για να το κουβαλάω..θεωρώ ότι το πάρα πολύ πρέπει να είναι 4 ίντσες για κινητό, μετά αλλάζει η κατηγορία του και πάμε σε παντόφλα..

μην το αγοράσεις..απλά..

Δημοσ.

σκεφτεσαι με λογικη iphone. Τεραστια πλαισια που κανουν το iphone 4S ελαχιστα πιο μικρο απο το GS2. Χτες τα εβαλα το ενα πανω στο αλλο και η διαφορα ηταν μισος ποντος στο πλατος και λιγοτερο απο 1 εκ στο υψος. αν θες ψαξε διαστασεις και θα δεις. Απλα η samsung προτιμησε μεγαλυτερη οθονη παρα μεγαλυτερα πλαισια. Δες το nexus prime. 4.65 inches οθονη αλλα παααρα πολυ μικρα πλαισια, πραγμα το οποιο το καθηστα ικανοποιητικο σε μεγεθος. Για παραδειγμα το iphone ειναι 5 inches κινητο με το πλαισιο και το GS2 einai 5.2 ελαχιστη διαφορα στο μεγεθος αλλα τεραστια διαφορα στην οθονη.

κοίτα λίγο την φώτο και πες μου αν σου φαίνεται μικρή η διαφορά..αν ναι εντάξει θες γυαλιά..καμία σχέση δεν έχει το ένα με το άλλο στο μέγεθος..πόσο μάλλον όταν πας να βάλεις μια παντόφλα 4.7 ιντσών στην τσέπη και πας να κάτσεις κιόλας...

post-114543-0-35918000-1332335704_thumb.jpg

Δημοσ.
Πάντως δεν έχει τίποτα το συνταρακτικό το Samsung Galaxy S III, σε αντίθεση με τα όσα λέγαν κάτι fanboys πόσους μήνες τώρα. Είναι απλά ένα φρεσκάρισμα του μοντέλου για να έρθει στα ίσα με την εποχή του.

σου στείλαν το φυλλάδιο στο σπίτι και είδες τα specs; Φήμες είναι όλα, τίποτα δεν είναι σίγουρο. Πολύ πιθανόν να γίνει τελικά όπως τα λές, σε στυλ apple που έβγαλε το 4S και να κάνει όντως ένα μικρό φρεσκάρισμα. Από την άλλη μπορεί να βγάλει για ακόμα μια φορά κάτι πολύ ποιο μπροστά από τους άλλους σε αναμονή του iphone 5.

Δημοσ.

μην το αγοράσεις..απλά..

ναι αυτό εννοείται..απλά στο forum γράφουμε και αρνητικά που μπορεί να έχει κάποια συσκευή..

Δημοσ.

ναι αυτό εννοείται..απλά στο forum γράφουμε και αρνητικά που μπορεί να έχει κάποια συσκευή..

αυτό είναι υποκειμενικό.πχ για μένα δεν είναι καθόλου αρνητικό.

Δημοσ.

σου στείλαν το φυλλάδιο στο σπίτι και είδες τα specs; Φήμες είναι όλα, τίποτα δεν είναι σίγουρο. Πολύ πιθανόν να γίνει τελικά όπως τα λές, σε στυλ apple που έβγαλε το 4S και να κάνει όντως ένα μικρό φρεσκάρισμα. Από την άλλη μπορεί να βγάλει για ακόμα μια φορά κάτι πολύ ποιο μπροστά από τους άλλους σε αναμονή του iphone 5.

Συνήθως οι φήμες επαληθεύονται, τουλάχιστον σχετικά με τα «μη-ακραία features». Και επαληθεύονται ακριβώς επειδή δεν είναι φήμες, είναι απλά πληροφορίες που η ίδια η εταιρεία διαλέξει να... βγάλει προς τα έξω.

Δημοσ.

αυτό είναι υποκειμενικό.πχ για μένα δεν είναι καθόλου αρνητικό.

εντάξει ο καθένας λέει την γνώμη του τότε..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...