xarda Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Εχω σκασει.... Λοιπόν αυτο που θέλω ειναι να βαλω εικονες .bmp στα bitbtn ενως προγραμματος που εχω φτιάξει. Το bitbtn δέχετε μονο .bmp εικονίδια.Οταν κατεβάζω διάφορες εικνες με καταληξη .png .jpeg ή αλλα και τα κάνω τροποποίηση σε bmp τοτε η εικόνα γίνετε χάλια δυστηχως...Φαίνονται τα pixelakia και δεν φαίνετε ωραια... εχετε κανενα τροπο να λυθει το θεμα μου; κατι σαν αυτο θα ηθελα
TheELF Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Με το irfanview δεν είχα ποτέ πρόβλημα με μετατροπές,για δοκίμασε.
micos000 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Με πιο πρόγραμμα κάνεις μετατροπή; Με το irfan view κάνε resize την εικόνα στο σωστό μέγεθος (Image->Resize/Resamble) και μείωσε τα χρώματα στα 256 (Image->Decrease Color Depth). Σώσε σαν bmp και δες αν τώρα θα είναι όλα καλά.
xarda Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Το gimp χρησιμοποιω...Τελος παντων κουτσα στραβα κατι καταφερα...Βρηκα και κατι ετοιμες οπου με λιγη επεξεργασια στρωνουν!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα