CoOliO Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Καλησπέρα σε όλους..Υπάρχει πουθενά κανένα free site που να μπορώ να κατεβάσω θέματα και παιχνιδάκια για αυτό το κινητό???Δεν βρίσκω πουθενά και όπου βρίσκω δεν ταιριάζουν!!Το έχω εγώ και η μάνα μου και μου λέει να της κατεβάσω κανένα παιχνίδι και δεν μπορώ ¨( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ioannis8558 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Καλησπέρα σε όλους..Υπάρχει πουθενά κανένα free site που να μπορώ να κατεβάσω θέματα και παιχνιδάκια για αυτό το κινητό???Δεν βρίσκω πουθενά και όπου βρίσκω δεν ταιριάζουν!!Το έχω εγώ και η μάνα μου και μου λέει να της κατεβάσω κανένα παιχνίδι και δεν μπορώ ¨( Ισως βρεις κατι εδω --> http://www.mobileheart.com/cell-phone-themes/2348-Sony-Ericsson-Cedar-Themes.aspx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CoOliO Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Στα θέματα που κατέβασα μου λέει κατεστραμμένο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
L-Griever Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Μια ερώτηση είναι σε android; Sent from my iPod touch using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CoOliO Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Όχι δεν είναι android το κινητό.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
L-Griever Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Οκ αν βρω το χρόνο θα ψάξω και θα στο στείλω το λινκ αν βρω κάτι Sent from my iPod touch using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CoOliO Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Κανείς βρε παιδιά??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
L-Griever Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Ισως βρεις κατι εδω --> http://www.mobileheart.com/cell-phone-themes/2348-Sony-Ericsson-Cedar-Themes.aspx Ok αυτό που παιδί που ανέφερε ίσως δουλεύουν απλά κάτι κάνεις λάθος. Σε εμένα για να περάσω θέματα,προγράμματα και παιχνίδια χρειαζόμουν δεύτερο κινητό όπου από εκεί τα έβαζα και έπειτα τα έστελνα στο άλλο κινητό με bluetooth και δούλεψε. Τώρα θα σου αναφέρω κάποια λινκς και ο θεός βοηθός για σένα. Link Link 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CoOliO Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Τα site που μου έδωσες σε ότι αφορά mp3,games,software είναι άψογα αλλά στα θέματα έχω πάλι το ίδιο!!!Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
L-Griever Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Τα έχεις βάλει στο φάκελο themes? Sent from my iPod touch using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CoOliO Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Ναι αλλά τίποτα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
L-Griever Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δεν ξέρω τότε λυπάμαι. Ίσως σου απαντήσει κάποιος άλλος. Μπορείς να στείλεις μια φωτογραφία που εμφανίζει το προβλήματα ; Sent from my iPod touch using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CoOliO Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Απλά μου έλεγε πως το αρχείο είναι αλλοιωμένο!!Δεν πειράζει γιατί κατέφυγα στο παλιό μου κινητό Samsung Galaxy I5500 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα