eidikos33 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 36 λεπτά πριν, DZ-Photographer είπε Με το που το είδα σε σκέφτηκα. δεν ειναι γνησιο
margaritagr Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Ενω στη Santa Είναι γνησιότατα (replica.... το λέει....)
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, eidikos33 είπε δεν ειναι γνησιο Για να ψάχνεις Σάντα Μπάρμπαρα σκέφτηκα ότι δεν σε ενοχλεί.
eidikos33 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, DZ-Photographer είπε Για να ψάχνεις Σάντα Μπάρμπαρα σκέφτηκα ότι δεν σε ενοχλεί.
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, eidikos33 είπε 11 λεπτα βίντεο 😲😲 Με σκοτώνεις βραδιάτικα.
makis269 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 Στις 21/3/2012 στις 12:12 ΜΜ, AfterForever είπε Καλησπέρα. Έχω ακούσει για την Αγιά Βαρβάρα ότι βρίσκεις από παπούτσια μέχρι μπουφάν μηχανής !! Θέλω να πάω να ρίξω μια ματιά. Αντιλαμβάνομαι πλήρως πως ό,τι πάρω δεν είναι αυθεντικό κτλ κτλ Επειδή δεν είμαι από Απθήνα, μπορεί να μου πει κάποιος περίπου στην Αγία Βαρβάρα που είναι αυτά; Είναι σαν λαϊκή αγορά, σε ένα μέρος μαζεμένα, είναι διάσπαρτα μαγαζιά / πάγκοι κτλ; Τι παίζει γενικώς; Κυρίως σε ποιο μέρος είναι και θα το βρω (ας είναι καλά τα gps). Ευχαριστώ. πάρε και ένα τσαμπί με ώριμες τσικίτα μαζί σου !!!!!!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα