Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω προβλημα με τα WinXp, χτυπησε η εγκατασταση τους, πηγαιναν αργα και κολλουσαν. Εκανα ενα checkdisk αρχισε να βρισκει λαθη και να επιδιορθωνει, και μετα αφου ξεκινισει με αρκετο ζορι μου πεται μπλε οθονη, κανει επανεκινησει και παλι απο την αρχη.

Παω να κανω επιδιορθωση με το CD αλλα απο το safe mode μου λεει πως ειναι παλιοτερη η εκδοση των Windows, απο εξω με boot απο το CD, δεν βλεπει το σκληρο δισκο.

Τι να κανω ρε παιδια, εχω πελαγωσει παλι...

Δημοσ.

Αν μπορείς να μπεις στα Windows, γράψε στην εκτέλεση sfc /scannow, κάποια στιγμή θα σου ζητήσει να βάλεις και το cd των Windows.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Γεια σας και παλι, λοιπον εκανα καποιες προσπαθειες, χωρις αποτελεσμα, τελικα σε καποια φαση που εκανα το sfc /scannow κατι εγινε και μετα σταματησε να μπουταρει. Τωρα μου βγαζει μυνημα "No array is defined" και λιγο πιο κατω "Press control-F to enter Fast Build Utillity."

Τι κανουμε τωρα? Τα εχασα ολα, θα μπορεσω να παρω back up τα αρχεια μου?

Δημοσ.

Γεια σας και παλι, λοιπον εκανα καποιες προσπαθειες, χωρις αποτελεσμα, τελικα σε καποια φαση που εκανα το sfc /scannow κατι εγινε και μετα σταματησε να μπουταρει. Τωρα μου βγαζει μυνημα "No array is defined" και λιγο πιο κατω "Press control-F to enter Fast Build Utillity."

Τι κανουμε τωρα? Τα εχασα ολα, θα μπορεσω να παρω back up τα αρχεια μου?

Βαλε κανενα live cd linux και κανε back up στο partition του xp!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...