Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα παιδια! καταρχην θελω να πω οτι ανεκαθεν μου αρεσε που εβλεπα στα καταστηματα απο τοτε που βγηκαν τα ipad..

δεν ειχα ποτέ αγοράσει αν και ήθελα πάρα πολύ!

τώρα που βγαίνει και το ipad3 και θα πέσουν οι τιμές,ειδικά στους φίλους που πουλάνε ipad --- ipad2

λέω να πάρω επιτέλους ενα μεταχειρισμένο φυσικά καθότι δε μου περισσεύουν χρήματα και εδω θέλω τη βοήθεια σας!

μη έχοντας δουλέψει apple γενικά,θέλω να διαθέσω γύρω στα 300-320€..... έχει μεγάλη διαφορά το ipad με τo ipad2 στη ταχύτητα εφαρμογών και φωτογραφιων καθαρότητας ανάλυσης? video απο youtube ανοίγει στο ipad1?

(ποιά είναι τα + έναντι του ipad1 του ipad2?)είναι μέρα με τη νύχτα?

το λεω αυτό γιατί βλέπω στις αγγελίες ότι υπάρχουν ipad1 με τόσα χρήματα....(πότε ήρθαν στη ελλάδα το ipad1 και 2?)

ή να πάρω αν μπορέσω με κάτι παραπάνω ipad2 (χωρίς 3g όμως γιατί μετά ξεφεύγει η τιμή)

αρα ipad1 και 3G ή με 32GB ΚΑΙ ΧΩΡΊΣ 3G ή ipad2 τη πιό απλή απλή έκδοση?(πχ με 320€ αν...υπάρχει με τέτοια τιμή,,)

ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ ! χρειάζεται πάση θυσία το 3G? αλλιώς αν έιμαι σε μια εκδρομή δε μπαίνει internet ε? (αν θα έχω 3G ΠΌΣΟ ΕΊΝΑΙ Η ΧΡΈΩΣΗ ανα ώρα?) wi-fi έχει και το ipad1 ? ευχαριστώ όσους απαντήσουν!

Δημοσ.

Αν είσαι στην εξοχή , δύσκολα να βρεις WiFi . Και ξεκλείδωτο κιόλας. Μόνο αν πας σε κανένα ξενοδοχείο που έχει. Αλλιώς θέλεις 3G και πάλι μην είσαι τόσο σίγουρος ότι θα έχεις internet αφού το σήμα μπορεί να σου σπάσει τα νεύρα....

Γνώμη μου , πάρε το 1 με 3G.

Δημοσ.

Καλησπέρα φίλε

Θα σου πρότεινα το iPad 2.θεωρω ποιο δυνατό το iPad 2 απο το ένα.εχει FaceTime πιο λεπτό πιο ελαφρή που ειναι σημαντικό στη χρήση ενός tablet.επισης θα σου αντέξει περισσότερο καιρο και υα έχεις αναβαθμίσεις προσθήκες κτλ σε βάθος χρόνου δεδομένου ότι το καινούργιο iPad ειναι διπυρηνο.ομως τι χρήση θέλεις να του κανεις εσυ του iPad γιατι στην δική σου περίπτωση μπορει να μην θέλεις κάτι παραπάνω απο αυτα που παρέχει το iPad 1.μην μπαίνεις σε σπατάλες.επισης δίνεις τώρα χρήματα.εχεις σκοπό να τα δώσεις ξανα Μετα απο ένα χρόνο η θέλεις να το κρατήσεις 3 χρονια η και παραπάνω.ακομη έχεις πακέτο Ίντερνετ με την εταιρία σου;το iPad ειδικά πιστεύω ότι χρειάζεται Ίντερνετ αλλα η 3G κάλυψη της Ελλάδας δεν ειναι και η καλύτερη.πιστευω ότι καλο είμαι να έχεις αν σου φτάνουν τα χρήματα.αν μπορείς απάντησε στις παραπάνω ερωτήσεις για να με βοηθήσεις να καταλάβω καλύτερα τι χρειάζεσαι.

Δημοσ.

Οπωσδήποτε το ipad 2. Είμαι κάτοχος του 1 από τότε που βγήκε. Με έχει ευχαριστήσει και εξυπηρετήσει πάρα πολύ αλλά πλεόν η ταχύτητά του είναι αργή. Επίσης όσο μεγαλώνουν οι εφαρμογές και οι σελίδες και γίνονται πιο πολύπλοκες πολλές φορές κρασάρει λόγω έλλειψης μνήμης ram, πρόβλημα που δεν υφίσταται στο 2. Όσον αφορά το θέμα 3g για εμένα (προσωπικά) δεν χρειάζεται. Το δουλεύω στο σπίτι με wifi γιατί οι τιμές του 3g internet δεν πιάνονται. Αλλά και αν υποθέσουμε πως ήθελα 3g θα μπορούσα να κάνω tethering από το android κινητό μου (όπως και έχω κάνει παλιότερα δοκιμαστικά).

Δημοσ.
Οπωσδήποτε το ipad 2. Είμαι κάτοχος του 1 από τότε που βγήκε. Με έχει ευχαριστήσει και εξυπηρετήσει πάρα πολύ αλλά πλεόν η ταχύτητά του είναι αργή. Επίσης όσο μεγαλώνουν οι εφαρμογές και οι σελίδες και γίνονται πιο πολύπλοκες πολλές φορές κρασάρει λόγω έλλειψης μνήμης ram' date=' πρόβλημα που δεν υφίσταται στο 2. Όσον αφορά το θέμα 3g για εμένα (προσωπικά) δεν χρειάζεται. Το δουλεύω στο σπίτι με wifi γιατί οι τιμές του 3g internet δεν πιάνονται. Αλλά και αν υποθέσουμε πως ήθελα 3g θα μπορούσα να κάνω tethering από το android κινητό μου (όπως και έχω κάνει παλιότερα δοκιμαστικά).[/quote']

Συμφωνω!

Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ.

ΓΙΑΤΙ να δώσεις τόσα πολλά χρήματα για να πάρεις ένα μεταχειρισμένο προιόν; 320 ευρώ από δεύτερο χέρι; Δώσε 89€ ακόμα και πάρε ένα καινούργιο ipad2 ή ακόμα καλύτερα κάνε υπομονή μερικούς μήνες οικονομικά και πήγαινε στο 3......

Ναι μισώ τα μεταχειρισμένα, τα θεωρώ κυριολεκτικά πεταμένα λεφτά.....

Δημοσ.

ΓΙΑΤΙ να δώσεις τόσα πολλά χρήματα για να πάρεις ένα μεταχειρισμένο προιόν; 320 ευρώ από δεύτερο χέρι; Δώσε 89€ ακόμα και πάρε ένα καινούργιο ipad2 ή ακόμα καλύτερα κάνε υπομονή μερικούς μήνες οικονομικά και πήγαινε στο 3......

Ναι μισώ τα μεταχειρισμένα, τα θεωρώ κυριολεκτικά πεταμένα λεφτά.....

αν ομως βρεις μεταχειρισμενο και με υπολοιπο εγγυησης 6-7 μηνες γιατι να μην κερδισεις 100€

δεν ζουμε και στις καλυτερες εποχες οικονομικα.

Δημοσ.

αν ομως βρεις μεταχειρισμενο και με υπολοιπο εγγυησης 6-7 μηνες γιατι να μην κερδισεις 100€

δεν ζουμε και στις καλυτερες εποχες οικονομικα.

Διότι η αίσθηση του "πρώτο χέρι"...."δεύτερο χέρι" προσωπικά για μένα έχει αξία που δεν δύναται να αποτιμηθεί σε χρηματικά. Πριν λίγο έβγαλα την ζελατίνα του ipad3...ένιωσα τόση ευχαρίστηση που δεν μπορώ να την αποτιμήσω (δεν αναφέρομαι στο ipad αυτό καθ' αυτό......αλλά στο καινούργιο) Για προιόντα τεχνολογίας και ειδικά για apple που ένα μεγάλο μέρος των χρηστών, δεν ξέρει που παν τα 4 στην χρήση των μηχανημάτων την βρίσκω τραγικά εσφαλμένη επιλογή.

Δημοσ.

Διότι η αίσθηση του "πρώτο χέρι"...."δεύτερο χέρι" προσωπικά για μένα έχει αξία που δεν δύναται να αποτιμηθεί σε χρηματικά. Πριν λίγο έβγαλα την ζελατίνα του ipad3...ένιωσα τόση ευχαρίστηση που δεν μπορώ να την αποτιμήσω (δεν αναφέρομαι στο ipad αυτό καθ' αυτό......αλλά στο καινούργιο) Για προιόντα τεχνολογίας και ειδικά για apple που ένα μεγάλο μέρος των χρηστών, δεν ξέρει που παν τα 4 στην χρήση των μηχανημάτων την βρίσκω τραγικά εσφαλμένη επιλογή.

ε ψιτ 100€ για να σκισεις τη ζελατινα? για το ipad2 μιλαμε παντα? για το new συμφωνω αλλα να πας να παρεις καινουργιο το 2 παει πολυ. καταλαβενεις πως το λεω.

Δημοσ.

Γενικά αναφέρομαι σε προιόντα τεχνολογίας......στο ipad 3 αναφέρομαι για μένα που μόλις απέκτησα.

Δημοσ.

Γενικά αναφέρομαι σε προιόντα τεχνολογίας......στο ipad 3 αναφέρομαι για μένα που μόλις απέκτησα.

ε ναι βρε ση και εγω αναφερομαι στο ερωτημα του παιδιου που ανοιξε το τοπικ. οτι οντως τον συμφερει μεταχειρισμενο αρκει να εχει εγγυηση ακομα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...