Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Απαντάς στο αν η Blizzard έχει βγάλει παιχνίδι κάρβουνο και λες ότι το SC2 ήταν απλά καλό.. Χμμ, μάλλον πρέπει να ανοίξω το λεξικό για να μάθω τι σημαίνει το ''καλό'' και ποια είναι η διαφορά του καλού παιχνιδιού με το κάρβουνο. Για το WoW συμφωνώ απόλυτα. Τα υπόλοιπα περί D3 θα τα δούμε στην πορεία.
panther_512 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Για μιά στιγμή μπερδεύτηκα και νόμιζα ότι μπήκα στο Diablo 3 topic. Το Dark Souls τη στιγμή που θα ανακοινωθεί για το PC, θα το προπαραγγείλω. Το περιμένω πώς και πώς, όπως και πολλά άλλα. Να δούμε τί θα πρωτοπρολάβουμε να τελειώσουμε...
ikaruga24 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Απαντάς στο αν η Blizzard έχει βγάλει παιχνίδι κάρβουνο και λες ότι το SC2 ήταν απλά καλό.. Χμμ, μάλλον πρέπει να ανοίξω το λεξικό για να μάθω τι σημαίνει το ''καλό'' και ποια είναι η διαφορά του καλού παιχνιδιού με το κάρβουνο. Για το WoW συμφωνώ απόλυτα. Τα υπόλοιπα περί D3 θα τα δούμε στην πορεία. Κοιτα δεν ειναι και καμια εταιρια που εχει και καμια τεραστια γκαμα παιχνιδιων. Με 3 τιτλους κανει τη δουλεια της και εμεινε στην ιστορια των videogames με αυτα....ΠΡΙΝ 150 ΧΡΟΝΙΑ ομως. Τα τελευταια 8 χρονια η Blizzard εβγαλε μονο 2 παιχνιδια. WoW και SC2 και απλα ειπα οτι απο τα δυο το ενα ειναι απλα καλο (δηλαδη παιχνιδι strategy της γραμμης το οποιο τα παει καλα καθαρα και μονο απο το ονομα του) και το WoW που απο πολυ καλο μετατραπηκε σε κακιστο σε σχετικα συντομο χρονικο διαστημα. Απο αυτα τα παραδειγματα και μονο λοιπον κραταω χαλαρα πισινη σε οτι εχει να κανει με την εταιρια. Για να μην τα πολυλογουμε στο thread για το Dark Souls το συγκεκριμενο παιχνιδι εχει κερδισει σε απειρα sites τοσο το RPG of the year 2011 οσο και την διακριση σαν ενα απο τα καλυτερα (κατα τη γνωμη μου το καλυτερο μετα το Demon Souls) action rpg που φτιαχτηκαν ποτε. Και πως να μην ειναι αλλωστε? Το παιχνιδι ειναι εμπειρια, εχει πρακτικα ατελειωτο gameplay με τεραστια ελευθερια builts χαρακτηρων τοσο σε επιπεδο στατιστικων οσο και εξοπλισμου. Για να μην επαναλαμβανομαι κανε λιγο υπομονη, οταν τελικα θα ερθει στο PC και θα το πιασεις και εσυ στα χερια σου θα καταλαβεις πολλα. Αρκει φυσικα να μην εισαι κανενα μιξιαρικο που δεν αντεχει λιγο προκληση και λιγο δυσκολια.
Millennium Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Ειναι λιιιιγο δυσκολο τελικα? Γιατι μας τρομαξατε μερικοι.
Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Ναι, είναι καλό παιχνίδι, δεν είπα το αντίθετο απλά αυτά τα παιχνίδια είναι για PC. Δεν μπορεί να βγαίνει Action RPG σε κονσόλα, ήμαρτον πια.. Δυσκολία πρέπει να έχει το παιχνίδι αλλιώς δεν έχει και νόημα να το παίξεις. Όσο για τα άλλα που λες, μπορείς να πεις ότι απλά δεν γουστάρεις τα ξαναζεσταμένα φαγητά να τελειώνουμε.
ikaruga24 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Ειναι δυσκολο αν δεν εχεις συνηθισει οτι αμα κανεις μαλ@κια θα τρως τιμωρια και μαλιστα καλη. Χοντρο penalty οποτε θα πρεπει και να μαθαινεις, και να προσεχεις. Επισης πρεπει να εχεις στο μυαλο σου οτι δεν υπαρχουν στανταρ builts χαρακτηρων. Θα δεις απο mage με two handed οπλα, μεχρι και thiefs με ακοντια ή warriors με daggers. Γενικα υπαρχει τεραστια ελευθερια στο τι θα κανεις και το παιχνιδι ειναι ιδιαιτερα "ανοιχτο" στο να σου επιτρεπει να αλλαζεις εξοπλισμο αμεσα και ανετα αναλογα την κατασταση που θα αντιμετωπισεις. Παραδειγμα, επειδη εισαι τανκ του κερατα δεν σημαινει οτι για να περασεις ενα μερος με λαβα οτι δεν μπορεις να φορεσεις light fire resistance εξοπλισμο ή το αντιστροφο να εισαι γενικα light χαρακτηρας αλλα να πρεπει να αντιμετωπισεις κατι "τερατα" τα οποια εχουν απειρο physical damage οποτε φορας κατι "βαρυ" για να αντεχεις τα χτυπηματα. Υπαρχει τεραστια γκαμα. Δεν υπαρχει επισης καλο και κακο οπλο, ολα τα οπλα εχουν skill sets τα οποια για τον καθενα ειναι διαφορετικης χρησιμοτητας. Τι να κανεις ενα οπλο που εχει Π.Χ. 500 damage αλλα δεν μπορεις να το μετρησεις σωστα ωστε να μπορεις να χτυπας στο στοχο?
telarin Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Ο άρχοντας της συζήτησης,μπήκε στο D3 έγραψε τις telarinιες του και τώρα τον χαλάει που γράφουμε εδώ κατάλαβες? Serious business το ζητούσε ο οργανισμός σας το τρολάρισμα παραδίπλα, μετά τις ιστορίες γι'αγρίους που γράφατε νυχθημερόν για κάτι που δεν έχει καν κυκλοφορήσει ακόμη. Είδατε κάτι ψιλά μερικοί στην μπέτα και μου ήρθατε εδώ να κάνετε συγκρίσεις με το ds που έχει βγει εδώ και 6 μήνες, έχει μαζέψει μαζί με το demon τα κέρατα του σε βραβεία, και γενικά έχει δώσει τα διαπιστευτήρια του στην πράξη. Το ακατανόμαστο ακόμη δεν το είδατε στη τελική έκδοση, γιάννη το βαφτίσατε - εδώ βγάλανε το pvp γιατί δεν προλαβαίνανε λέει :lol: Βεβαια, τι να προλάβουν, έχουν την cash cow να αρμέγουν καθημερινά.. Dark Souls = game - βαρβατίλα, το άλλο το ακατανόμαστο = vaporware for the time being, με άθλιο drm, ένα hns που άνετα έβγαινε το 2002-2003, κατάλληλο μόνο για junkies του παρελθόντος. Βγείτε απ'την σπηλιά σας, δεν είμαστε στο 2000, βγήκαν και άλλα αξιόλογα arpg, που κάποια απ'αυτά πήγαν το είδος πολύ παρακάτω. Αλλά τι κάθομαι και συζητάω τώρα με κάποιους που περίμεναν 10+ χρόνια για 1 videogame.. ps ξεκολάτε, κάνει μπαμ απο μίλια ότι δεν έχετε ασχοληθεί με demon ή dark souls, παίξτε τα πρώτα και θα καταλάβετε ότι είμαι πολύ μετριοπαθής όταν λέω ότι το ακατανόμαστο αξίζει μόνο για ιστορικούς λόγους, για να λέμε "κοίτα τι παίζαμε κάποτε και πόσο προχώρησε το είδος".
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Moderators Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 το άλλο το ακατανόμαστο = vaporware for the time being Κάτσε, το σκότωσες κι εσύ... Vaporware με beta και release date δεν είναι. Αν ήταν όπως το DNF που όλο μας το έταζαν και έδειχναν trailers μόνο, τότε να το έλεγες έτσι.
telarin Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Κάτσε, το σκότωσες κι εσύ... Vaporware με beta και release date δεν είναι. Αν ήταν όπως το DNF που όλο μας το έταζαν και έδειχναν trailers μόνο, τότε να το έλεγες έτσι. λίγο υπερβολικός ο χαρακτηρισμός το δέχομαι, απλά υπερτόνισα την διαφορά μεταξύ κουτσής μπετα στο ένα και τελικής έκδοσης στο άλλο..
Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Telarin, έχεις πολύ πλάκα αδερφέ.. Από τη μία λες.. Αλλά τι κάθομαι και συζητάω τώρα με κάποιους που περίμεναν 10+ χρόνια για 1 videogame.. Υποτίθεται ότι έκλεισες, αρκετά ασχολήθηκες, τάχαμ δήθεν.. Και μετά.. ps ξεκολάτε, κάνει μπαμ απο μίλια ότι δεν έχετε ασχοληθεί με demon ή dark souls, παίξτε τα πρώτα και θα καταλάβετε ότι είμαι πολύ μετριοπαθής όταν λέω ότι το ακατανόμαστο αξίζει μόνο για ιστορικούς λόγους, για να λέμε "κοίτα τι παίζαμε κάποτε και πόσο προχώρησε το είδος".
telarin Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 μπας και σας φέρω στον ίσιο δρόμο , μακριά από διαβολους και τριβόλους, τι να κάνω, η ελπίδα ψοφάει πάντα τελευταία
Stavrakas13 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Ο δρόμος φαίνεται ίσιος σε'σενα έτσι σε εμένα αλλιώς,εγώ την βρίσκω με τα games της Blizzard όπως και πολύς ακόμα κόσμος και εσύ γουστάρεις άλλη φάση Dark Souls/Demon Souls Κλπ. Δικαιωμά σου,αυτό που είναι ενοχλητικό είναι οτι παρουσιάζεις την άποψή σου όχι σαν κάτι υποκειμενικό αλλά σαν δόγμα. "Έτσι είναι,εγώ ξέρω τα καλά games και εσείς παίζετε ότι να'ναι" Και μόνο που σε όλα σου σχεδόν τα posts έχεις αυτόν τον τόνο και ύφος απλά με κάνεις να μην θέλω να απαντήσω στα επιχειρήματα σου(ο Θεός να τα κάνει ...).
ikaruga24 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Το focus των παιχνιδιων ειναι εντελως διαφορετικο. Εγω τα συγκρινω γενικα ως action RPG αλλα η συγκριση σταματαει εκει. Το Diablo ειναι hack and slash, loot grind και το Dark Souls ειναι το "τεχνικο" παιχνιδι της υποθεσης με οχι χαλαρο gameplay γιατι θα εισαι συνεχεια στην τσιτα. Διαφορετικη οπτικη επισης μεταξυ τους. Σαν το Diablo ομως υπαρχουν πολλα, Demon/ Dark souls ομως μονο ενα (σαν τον λουμιδη ενα πραγμα). Το παιχνιδι απλα παει πολυ μπροστα αυτο το "κουρασμενο" ειδος που λεγεται action RPG. Ειχε πει ο Psycho για ξαναζεσταμενο φαγητο και εχει δικιο, εγω δεν γουσταρω. Γουσταρω βεβαια το ΙΔΙΟ φαγητο φτιαγμενο απο την αρχη με διαφορετικη συνταγη και βλεπουμε αν ειναι καλυτερο ή οχι.
Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Ζήσαμε να το δούμε και αυτό, αντικειμενικό ποστ από τον Ikaruga.. Τώρα έχω εγώ σειρά νομίζω
Stavrakas13 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Τι ωραία που είναι όταν μιλάμε αντικειμενικά και ήρεμα πάντως ε? On-topic το Dark Souls φαίνεται αξιόλογο και σίγουρα θα το δοκιμάσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα