ilos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Το stutter 99.9% οφείλεται στο anti-cheat τους γιατί ακριβώς το ίδιο συνέβαινε και στο ds3. Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2018 από ilos 1
ADHD Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε ADHD είδα το stuttering που λες, σαν να φορτώνει είναι φάση (το οποιο δεν κάνει) με λίγο slowdown, ευτυχώς γίνετε ελάχιστα για να είναι εκνευριστικό σαν το W3 για παράδειγμα που Novigrad κάνει κάθε 3 δευτερα με τα npcs στο ultra. 1 ώρα πριν, ilos είπε Το stutter 99.9% οφείλεται στο anti-cheat τους γιατί ακριβώς το ίδιο συνέβαινε και στο ds3. Ναι ειναι το anti-cheat, μπορει να γινει anytime δεν εχει καποιο pattern οπως γνωριζω. Καλα θυμομουν οτι ειχε stuttering και το ds3.. 1
Fulgore Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Και το DS3 ειχε,βεβαια ας ειχαμε τα visuals του 3(για δεδομενα From παντα)και να πεις παει στο καλλο το stuttering.
orokousaki Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Dark Souls Rekindled Edition mod γεια σας γνωριζει καπιος αν το Dark Souls 'Rekindled Edition mod δουλευει κανονικα με το Dark Souls remasterd??
ilos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Νομίζω η remastered δεν υποστηρίζει καν mods φίλε μου.
noobtatw Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 DARK SOULS™: REMASTERED ή DARK SOULS™: Prepare To Die™ Edition; Καλησπέρα σας, θελω να αρχισω να παιζω το dark souls .Ποιο απο τα 2 πιστευετε οτι ειναι το καλυτερο; DARK SOULS™: REMASTERED ή το DARK SOULS™: Prepare To Die™ Edition? απλα το DARK SOULS™: Prepare To Die™ Edition εχει παρα πολλα mods οπως τα Dark Souls: Daughters of Ash mod, Prepare to die AGAIN - I. Anniversary και 'Rekindled Edition' mod 1
ikaruga24 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Δεν υπάρχει νόημα να πάρεις το παλιό. Παίρνεις το remaster και ξεμπερδεύεις. Άσε τα mods κατά μέρους για το συγκεκριμένο παιχνίδι.
ilos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Αν δε σε νοιάζει το multiplayer και την βρεις φτηνότερα, χαλαρά την PTDE από εμένα. Οπτικά έχουν αστείες διαφορές με το dsfix (υπάρχουν κάποια glitches στα 60 fps πχ μικρότερο jump distance και μια πολύ μικρή πιθανότητα να πέσεις από το map), αλλά σε γενικές γραμμές δεν επηρεάζουν το gameplay. Πολλοί προτιμούν κιόλας το grim look της PDTE αντί για την γυαλάδα της remastered. Τα Mods είναι θεϊκά, αλλά απευθύνονται μόνο στους hardcore players που έχουν ρίξει ώρες στο game be warned.
noobtatw Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) στα γραφικα εχει μεγαλες διαφορες το REMASTERED ή DARK SOULS™:με το Prepare To Die™ Edition; οχι δεν με νοιαζει το multiplayer Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2019 από noobtatw
ilos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Στο lighting μόνο και κάποιες μικροδιαφορές σe ελάχιστα textures (αν έχεις σετάρει σωστά το dsfix με 60 fps στην PTDE). Η remastered τρέχει επίσης σε DX11 (δεν υποστηρίζει winXP) ενώ η PTDE είναι DX9.
Fulgore Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Δεν μπορω να καταλαβω για ποιο λογο αναφερεται η prepare to die edition που εχει καταργηθει και αρα δεν μπορεις να την αγορασεις.
ilos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 17 λεπτά πριν, Fulgore είπε Δεν μπορω να καταλαβω για ποιο λογο αναφερεται η prepare to die edition που εχει καταργηθει και αρα δεν μπορεις να την αγορασεις. Δεν υπάρχουν κλειδιά out there πλέον?😎
noobtatw Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Απλα η prepare to die edition εχει καπια mods που δεν εχει η REMASTERED
lebron15 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Έβαλα και εγώ να παίξω το Dark souls μετά από τόσα χρόνια που το έχω στην κατοχή μου. Το ξέρω είμαι ιεροσυλος, αλλά μου άρεσε πάρα πολύ το Ashen και σκέφτηκα πως ήρθε η ώρα να δοκιμάσω την τύχη μου και στο souls. Πέρα από τον έλλειψη χάρτη και την αυξημένη δυσκολία του σε σχέση με το Ashen, αυτό που με αποθαρρύνει ενώ μου αρέσει το game είναι ότι πρέπει να κάνω πολύ grinding απόρροια του ότι πρέπει να πηγαίνω αργά και προσεκτικά, να μαζεύω ψυχές, να μη ρισκάρω να προχωράω και να πηγαίνω στο bonfire να αναβαθμίσω τον χαρακτήρα για να μην χάσω τις ψυχές. Γενικά, το grinding είναι κάτι που αποφεύγω πάρα πολύ στα games, γιατί δεν είναι δουλειά αλλά ψυχαγωγία/διασκέδαση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα