ADHD Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 2 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Pre-rendered frames από NV panel ίσως?! Ναι τα εχω δοκιμασει ολα αυτά και τίποτα, μάλλον ειναι του παιχνιδιού γιατι οσο ψαχνω βρισκω συνεχεια παραπονα για stuttering. @ilos Προφανώς ειναι χειροτερο, 20/40ε patch ουτε αυτο δεν μπόρεσαν να κανουν σωστα.. Θυμάμαι ειχε και το ds3 stuttering στην αρχη η ειμαι λαθος?
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Έχει ακόμα το DS3 αλλα το βλέπεις μονο σε unoptimized περιοχές που πέφτουν και τα frames, τουλάχιστον στην δικη μου εμπειρία. ADHD δοκίμασε και το fast v-sync από το panel μπας και...
ADHD Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 3 ώρες πριν, ADHD είπε - δοκίμασα g-sync/fixed refresh/fast sync 44 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Έχει ακόμα το DS3 αλλα το βλέπεις μονο σε unoptimized περιοχές που πέφτουν και τα frames, τουλάχιστον στην δικη μου εμπειρία. ADHD δοκίμασε και το fast v-sync από το panel μπας και... Τα εχω δοκιμασει αλλα thnx anyway, στο ds3 δεν ειχα κανενα θεμα μετα το fix οπως θυμαμαι.
Fulgore Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 5 ώρες πριν, ADHD είπε Έχει κάποιος άλλος random micro-stutters στο παιχνίδι?? Έχω δοκιμασει μέχρι στιγμής: - disable full screen optimizations - εκλεισα afterburner - όλα τα in-game performance settings και nvcp - το έχω σε ssd - δοκίμασα borderless full screen - δοκίμασα g-sync/fixed refresh/fast sync Δεν ξέρω αν μου διαφεύγει κάτι άλλο που μπορεί να το βελτιώνει, το stuttering είναι απο 60>55 fps δεν είναι ότι έχω μεγάλα drops λόγο load κτλπ, και η cpu και η gpu κάθονται δεν είναι βαρύ το παιχνίδι. Είναι εξαιρετικά ενοχλητικό πάντως, επειδή το πήρα και στο ps4 δεν έχει κανένα τέτοιο πρόβλημα εκεί. Μου φαίνεται παιχνίδια της from μόνο σε ps4 άλλη φορά Και εγω εχω δει αυτο που αναφερεις αλλα ευτυχως δεν εχει συμβει συχνα. Και να σε διορθωσω αλλα frame drops και στην εκδοση του ps4 ειδα σε 2 σημεια,το ενα στο anor londo με τα gargoyles στο ασανσερ και το αλλο στις κατακομβες στους σκελετους που ειναι σαν σκουλικια πριν τον Nito οταν πεθαινουν μαλλον λογω του animation.
ADHD Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Συχνα η οχι ειναι εξαιρετικά ενοχλητικό, πηγα να πεθανω απο BK στο tomb of giants επειδη εχασα το parry λογο του stuttering και δεν εβλεπα και τιποτα. Στο ps4 δεν εχω παιξει πολυ αλλα οπως ειδα δεν εχει το συγκεκριμενο προβλημα, δεν μιλαω για καποια frame drops σε καποιες περιοχες αλλα για συνεχες micro stutters. Ενταξει το ps4 αν ριξει λιγα frames την πρωτη φορα στο anor londo δεν εγινε και κατι τραγικο.
Fulgore Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 4 ώρες πριν, ADHD είπε Στο ps4 δεν εχω παιξει πολυ αλλα οπως ειδα δεν εχει το συγκεκριμενο προβλημα, δεν μιλαω για καποια frame drops σε καποιες περιοχες αλλα για συνεχες micro stutters. Ενταξει το ps4 αν ριξει λιγα frames την πρωτη φορα στο anor londo δεν εγινε και κατι τραγικο. Δες απο το 6:40 και μετα τι παρτυ γινεται στις κονσολες ακομα και στα bosses,ειδικα στις απλες 1
ADHD Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Είναι διαφορετικό το θέμα που περιγράφω, δεν υπάρχει hitching στις κονσόλες απλά ρίχνει frames, μάλλον από το "anti-cheat" συμβαινει στο pc.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Φαντάζομαι όταν βγει το PS5 και θα το ξανά κάνουν re-remaster θα έχουν λύσει όλα τα προβλήματα. Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2018 από {TDi}Dj2k..infc
Votritis Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 και εγω στο ds3 ειχα micro stuttering ,στο ds1 με το mod δεν ειχα αλλα έριχνε σε κάποιες περιοχές αρκετα τα frames , στο ds2 δεν ειχα κανενα πρόβλημα.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Το 2 ήταν όντως το πιο stable αλλα και το πιο downgraded άμα θυμάμαι καλά. Τουλάχιστον στο Blighttown τώρα δεν θες να σπάσεις το gamepad κάθε δεύτερο. 1
Fulgore Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Στην μονη περιοχη που πραγματικα ενιωσα αυτα που γραφονται περι stuttering ηταν στο dlc και συγκεκριμενα οσο πηγαινα προς Artoria μερια.Εκει ειναι που εφαγα και τον πρωτο μου ψοφο.
SpAcE_PaNtHeR Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Γεια σας παιδιά !Μου αρέσει πολύ το dark souls remastered,σκότωσα 2 Boss αλλά χάνομαι στίς πίστες και δε ξέρω που να πάω μετά.Υπάρχει κανενα tutorial κάτι? 1
gildo Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Βάλε dark souls walkthrough στο youtube και θα βρεις παρα πολλά βιντεακια.Εχει και tutorial για οτι θες.Το ζηλεύω να πω την αλήθεια αλλα το σκεφτομαι να δώσω εικοσάρικο για το ίδιο παιχνίδι.Εχει κόσμο στο pc?Εβλεπα ενα βιντεάκι απο ps4 και ηταν γεμάτο summon στο undead parish. 1
Alastor192 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 10 ώρες πριν, SpAcE_PaNtHeR είπε Γεια σας παιδιά !Μου αρέσει πολύ το dark souls remastered,σκότωσα 2 Boss αλλά χάνομαι στίς πίστες και δε ξέρω που να πάω μετά.Υπάρχει κανενα tutorial κάτι? αυτο ειναι μερος του παιχνιδιου,εγω λεω μην δεις guide και να προσπαθησεις μονος 2
GjokerR Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Μια μέση λύση είναι να μην διαβάσεις walkthrough αλλά να κοιτάξεις τα περιεχόμενα ώστε να έχεις μια ιδέα που να πας μεν αλλά να έχεις και να ψάξεις λίγο τον κόσμο του και να μην ακολουθείς απλά μια λίστα με σημεία που πρέπει να πας. Βέβαια αν έχεις την υπομονή και τον χρόνο να χαθείς στον κόσμο του είναι η πιο ωραία επιλογή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα