Προς το περιεχόμενο

Dark Souls

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 818
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
12 ώρες πριν, captain gold είπε

υπαρχουν mods  για το  dark soyls remasterd??

Όχι και αν υπάρξουν θα είναι bannable οπότε και δε τα επιχειρείς online. Η πλάκα είναι ότι στην p2d είχες τουλάχιστον το pvp watchdog για να ρίξεις μαύρο στους edited characters. Υπό αυτήν την έννοια είναι downgrade η remastered με την cheat engine να παίζει μπάλα αβέρτα.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Damachi είπε

1080 εχει μονο και πολλα μας ειναι . Αντε μπραβο που θες και 2k 144hz βάλε τα mod :P

Δεν θελω 2k 1080p παιζω απλα ηθελα 144/240hz επιλογη.. :P 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To remastered? Γιατι μπήκα τώρα και είναι 40€.

To φθηνότερο τώρα είναι στα 28+€ απο κλειδάδικο.  Αμα ήταν 20€ θα το αγόραζα.. ποιο πολλά δεν αξίζει (το remaster).

Επεξ/σία από >-Nosakos<-
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το πρωι εγραφε 39,99 και τωρα μου γραφει -50% 19,99.Μηπως ειναι για αυτους που ειχαν το original?Tελικα αυτο ειναι.

Regardless, Dark Souls Remastered is now available on Steam. The 50% off discount to owners of Dark Souls: Prepare to Die Edition can also be made use of, dropping the price to $20. The download is nice and small, too, at just 6.6GB.

Επεξ/σία από gildo
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, captain gold είπε

γνωριζετε πιο εινε το καλυτερο  sweet fx  για το remaster dark soyls?

Dude ρωτάς που ρωτάς ψιλό άκυρες ερωτήσεις τουλάχιστον γράφε σωστά. ;) Δεν υπάρχει καλύτερο SweetFX, είναι τελείως στο μάτι/monitor του καθενός και στην τελική ούτε καν 10 δεν έχει, οποτε δες τα και αποφάσισε για σένα. ;)

p.s. Επίσης να ξες ότι πολλές φορες το SweetFX κοστίζει fps. ;)

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
  • Confused 1
Δημοσ.

Έχει κάποιος άλλος random micro-stutters στο παιχνίδι?? Έχω δοκιμασει μέχρι στιγμής:

- disable full screen optimizations

- εκλεισα afterburner

- όλα τα in-game performance settings και nvcp

- το έχω σε ssd

- δοκίμασα borderless full screen

- δοκίμασα g-sync/fixed refresh/fast sync

Δεν ξέρω αν μου διαφεύγει κάτι άλλο που μπορεί να το βελτιώνει, το stuttering είναι απο 60>55 fps δεν είναι ότι έχω μεγάλα drops λόγο load κτλπ, και η cpu και η gpu κάθονται δεν είναι βαρύ το παιχνίδι. Είναι εξαιρετικά ενοχλητικό πάντως, επειδή το πήρα και στο ps4 δεν έχει κανένα τέτοιο πρόβλημα εκεί.

Μου φαίνεται παιχνίδια της from μόνο σε ps4 άλλη φορά

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, ADHD είπε

Έχει κάποιος άλλος random micro-stutters στο παιχνίδι?? Έχω δοκιμασει μέχρι στιγμής:

- disable full screen optimizations

- εκλεισα afterburner

- όλα τα in-game performance settings και nvcp

- το έχω σε ssd

- δοκίμασα borderless full screen

- δοκίμασα g-sync/fixed refresh/fast sync

Δεν ξέρω αν μου διαφεύγει κάτι άλλο που μπορεί να το βελτιώνει, το stuttering είναι απο 60>55 fps δεν είναι ότι έχω μεγάλα drops λόγο load κτλπ, και η cpu και η gpu κάθονται δεν είναι βαρύ το παιχνίδι. Είναι εξαιρετικά ενοχλητικό πάντως, επειδή το πήρα και στο ps4 δεν έχει κανένα τέτοιο πρόβλημα εκεί.

Μου φαίνεται παιχνίδια της from μόνο σε ps4 άλλη φορά

Το hitching που είδα streams το έχουν και άλλοι στο remaster και είναι πρόβλημα του game. Ίσως διορθωθεί με μελλοντικό patch αλλά είναι χειρότερο στην εμπειρία imo από τα όποια drops στην p2d.

Only reason to play the remaster btw

😍

Επεξ/σία από ilos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...