telarin Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 είναι ανάγκη να γίνει και αυτό το thread ρδελομπού? τραβάτε στο προβλεπόμενο http://www.insomnia.gr/topic/248988-diablo-iii/page__st__2210 και συνεχίστε την βιόλα σας..
Stavrakas13 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Ο άρχοντας της συζήτησης,μπήκε στο D3 έγραψε τις telarinιες του και τώρα τον χαλάει που γράφουμε εδώ κατάλαβες? πας και ρίχνεις λάδι στην φωτιά τώρα με την 5αδα που τους έριξες, ειδικά με τα 2 πρώτα. Ας τους να ζήσουν το όνειρό τους, 10+ χρόνια περίμεναν, είπαμε τα hns rpg αρχίζουν και τελειώνουν με το diablo και τα sequel του.. Serious business
Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Τι λες ρε Telarin, ξαναδες τι έχετε γράψει εσύ και ο Ikaruga στο D3 Thread και μετά το ξανασυζητάμε..
Tobajara Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Μετά από το θέμα του Τorchlight 2 ας μην αρχίσουμε να ασχολούμαστε ΚΑΙ εδώ με το Diablo 3. Αν το δει αυτό κάποιος Moderator, ένας καθαρισμός θα ήταν καλός.
Stavrakas13 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Και μετά ένας καθαρισμός και στο Diablo 3 topic το οποίο συγκρίνεται όχι με 1 αλλά 800 games...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Moderators Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Από εταιρείες που σέβονται τους Fans και ακούνε της απόψεις τους, όχι. Πες και κάνα παράδειγμα όμως.. Όχι απλά στην Final αλλάξαν τα Talents και δεν μου άρεσε ενώ στην Beta ήταν οκ. Πες μου εσύ ποιο παιχνίδι σου άρεσε στην Beta ενώ στην Final όχι. Battlefield 3. Καλή φάση στην beta και στο release ναι, πριν του αλλάξουν τα φώτα. Και η Beta συνεχίζει να είναι μη-τελειωμένο παιχνίδι. Αλλά οκ, αφού ξέρω Psycho ότι δεν αλλάζεις γνώμη για κάτι, τι θες να σου πω. Ήρεμα όμως με τα "πιο super duper game ever".
Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Λίγο άκυρο το παράδειγμά σου αλλά οκ. Στην Beta εννοείται ότι είναι μη-τελειωμένο το παιχνίδι γι' αυτό και λέγεται Beta ειδάλλως θα λεγόταν Final.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Moderators Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 1) Παράδειγμα ζήτησες, δεν διευκρίνησες. Θες κι άλλο; Γενικά MMO betas που σου δίνουν μικρό κομμάτι και δεν βλέπεις μετά πόσο καλό/κακό είναι το endgame. Πιο κοντά στο Diablo III όπως είναι τώρα, έτσι; 2) Εφόσον λοιπόν δεν είναι final, δεν μπορείς να ξέρεις αν θα είναι διαμάντι ή κάρβουνο από μια beta.
Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Παράδειγμα που στέκει δεν υπάρχει με τέτοιου είδους παιχνίδι. Το BF3 Beta είχε τόσα Bugs που το παράδειγμά σου δεν στέκει σε καμία περίπτωση. Μέχρι και η Alpha ήταν καλύτερη από τη Beta, lmao. Στα MMO στέκει ως ένα σημείο, για παράδειγμα είναι Overpower ένα Class ας πούμε στη Beta ενώ στην Final τρώει τρελό Nerf και ξενερώνεις. Οπότε θα ήταν καλύτερα να δώσεις ένα παράδειγμα από MMO γιατί με FPS δεν στέκει κανένα. Όσο για το τελευταίο που λες, πες μου ένα κάρβουνο παιχνίδι που έβγαλε η Blizzard.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Moderators Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Αν θες για συγκεκριμένο ΜΜΟ, ψάξε "beta was better than this" και θα βρεις πολλά, βαριέμαι να ψάχνω για άτομα που δεν ψάχνουν οι ίδιοι ποτέ. Το StarCraft II νομίζω ότι δεν έφτασε τις υπερβολικά ψηλές προσδοκίες του και επίσης το Diablo III όσο καλό και να είναι πολύ απλά δεν Θα είναι το απόλυτο game.
Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Μα για τα MMO συμφωνώ, για το BF3 όμως και για οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι τέτοιου είδους ΟΧΙ και οποιοσδήποτε άλλος λογικός άνθρωπος. Ναι, δεν έφτασε τις προσδοκίες του το SC2, γι' αυτό είναι στα Top Selling Games ; Επίσης είναι ίσως το Top E-sport αυτή τη στιγμή, But Still δεν έφτασε τις προσδοκίες ; To Diablo 3 θα παραμείνει το Top παιχνίδι στο είδος του, ότι παιχνίδι βγάζει η Blizzard είναι διαμάντι. Εγώ φταίω που κάθομαι και ασχολούμαι..
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Moderators Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Και τα COD είναι top selling games. Ναι, τοπ e-sport θα ήταν όπως και να είχε, αφού σιγά μην το άφηναν οι Κορεάτες. Κι εγώ φταίω που ασχολούμαι για παιχνίδι που έχεις βγάλει ήδη 100% άποψη και δεν θα μπορούσες ποτέ να δεις αντικειμενικά. Πάω κι εγώ να κάνω τίποτ' άλλο. Όταν βγει το D3 θα δούμε, όχι όμως τα official reviews.
Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Το COD μια χαρά παιχνίδι είναι, η μόνη αλλαγή που χρειάζεται είναι η Engine. Δηλαδή οι Κορεάτες λιώνουν οποιοδήποτε παιχνίδι ; Οι καλύτεροι Players στο Sc2 είναι Non-Koreans, fyi. Το βλέπω αρκετά αντικειμενικά, αλλά αφού επιμένεις ότι ΙΣΩΣ και να βγει κάρβουνο το D3, εδώ θα είμαστε να το δούμε.
Bigi444444 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Κάνε κι εσύ βρε άνθρωπε ένα δώρο στον εαυτό σου, ignore. Εγώ είχα γενέθλια πριν κάτι μέρες, οπότε το αξίζω.
ikaruga24 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Συγνωμη τωρα για να καταλαβω συγκρινουμε το D3 που δεν εχει βγει ακομα με ενα παιχνιδι που κυκλοφορει εδω και αρκετους μηνες (στις κονσολες) και αποδεδειγμενα ακομα και με τα τεχνικα προβληματα του κερδιζει πρωτες θεσεις στις προτιμησεις των απανταχου action RPG fans και για καλο λογο? Τωρα για το ποτε εβγαλε κακο παιχνιδι η Blizzard, τοσο το SC2 το θεωρω απλα καλο (και τιποτε παραπανω) οσο και το WoW που μετα το Burning Crusade εγινε πραγματικα ακυρο. Οι πωλησεις απο μονες τους δεν λενε τιποτα. Το cooking mama του Wii εχει πολλες περισσοτερες πωλησεις απο οποιοδηποτε παιχνιδι στο PC αρα λοιπον ειναι και καλυτερο παιχνιδι, σωστα?? Η μηπως οχι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα