Heybro Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Μιας και η πρώτη απόπειρα που είχα με το dark souls στο ps3 πριν κάτι χρόνια αποδείχθηκε πολύ κακη μιας και είχα σκαλώσει σε μια σκάλα στην αρχή με ένα σκελετό που δεν έχανε με τίποτα που τελικά αποδείχθηκε ότι είναι για το τέλος λέω να το ξανά πιάσω αυτή τη φορά όπως θα έπρεπε να είναι γιατί στο ps3 είχε πολύ κακά γραφικά 720p 30fps κτλ. Ελπίζω να βγάλω κάποια άκρη και να μην χαθώ πάλι.
ilos Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Είναι ακριβώς το ίδιο game haybro. Αν δεν είχες την υπομονή και επιμονή να ασχοληθείς και να μάθεις τα mechanics τότε, δε πρόκειται να αλλάξουν πολλά πράγματα με τα 60 fps και τα καλύτερα εφέ στα spells. To gameplay παραμένει απαράλλακτο και καλά κάνει. Εξαίρεση μόνο η blight town που ήταν unplayable στο ps3. 1
Heybro Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Είχα σκαλώσει στην αρχή και δεν μπήκα στον κόπο να το μάθω. Αυτή τη φορά θα το προσπαθήσω ξέρω ότι είναι δύσκολο παιχνίδι. Ο κόσμος του είναι ένα ταξίδι και δεν θέλω να το χάσω. Τώρα αν βγάλω κανένα 3ωρο θα το συνεχίσω εννοείται αν πάλι δεν την παλέψω θα το αφήσω. Mods φτιάξτε την παράθεση που δεν μπορούμε να κανουμε από χθες το βράδυ χάλασε. 1
nodas_21greek Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 35 λεπτά πριν, Heybro είπε Είχα σκαλώσει στην αρχή και δεν μπήκα στον κόπο να το μάθω. Αυτή τη φορά θα το προσπαθήσω ξέρω ότι είναι δύσκολο παιχνίδι. Ο κόσμος του είναι ένα ταξίδι και δεν θέλω να το χάσω. Τώρα αν βγάλω κανένα 3ωρο θα το συνεχίσω εννοείται αν πάλι δεν την παλέψω θα το αφήσω. Mods φτιάξτε την παράθεση που δεν μπορούμε να κανουμε από χθες το βράδυ χάλασε. Εγώ πάντως το είχα παρατήσει 5-6 φορές με alt+f4 και καντήλια κάθε φορά. Ε όταν του δώσεις λίγο χρόνο, θα κολλήσεις άσχημα. Μπορείς στην αρχή να ακολουθήσεις και κάποια walkthoughs από κανάλι στο youtube (έχω χαζέψει αρκετά των gheyforgames) γιατί σου δίνουν πολλά τιπς για το παιχνίδι (τι να ανεβάσεις κτλ) 1
Alastor192 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Επειδη το Dark Souls 1 ειναι το πιο ανοιχτο της σειρας οσον αφορα το progression,πολλοι πηγαν σε "λαθος" δρομο στην αρχη και τα βρηκαν πραγματικα σκουρα και το παρατησαν. Ηδη απτην αρχη του παιχνιδιου μπορεις να πας σε 3 περιοχες,αλλα ουσιαστικα μονο μια ειναι η early περιοχη για αρχικο level. Στις υπολοιπες πηγαινεις αργοτερα. Οσοι δεν εχουν δοκιμασει το DS1 η το χαν δοκιμασει και σταματησαν στην αρχη,καλο θα ταν να το ξαναπροσπαθησουν,ειναι εμπειρια που δεν πρεπει να χασει κανενας κατα την αποψη μου. Τωρα οσον αφορα τις αλλαγες του remaster,διαβαζω πως βελτιωσαν αρκετα το online. Πλεον στο online play γιατρευεσαι μονο με estus(και οχι humanity) και επισης τα phantoms εχουν τα μισα estus οπως στο DS3. Επισης αν σκοτωσεις phantom ξαναγεμιζεις estus. Αρκετα πιο βελτιωμενο πιστευω απτο παλιο συστημα.
najinblue3 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 4 ώρες πριν, Heybro είπε Μιας και η πρώτη απόπειρα που είχα με το dark souls στο ps3 πριν κάτι χρόνια αποδείχθηκε πολύ κακη μιας και είχα σκαλώσει σε μια σκάλα στην αρχή με ένα σκελετό που δεν έχανε με τίποτα που τελικά αποδείχθηκε ότι είναι για το τέλος λέω να το ξανά πιάσω αυτή τη φορά όπως θα έπρεπε να είναι γιατί στο ps3 είχε πολύ κακά γραφικά 720p 30fps κτλ. Ελπίζω να βγάλω κάποια άκρη και να μην χαθώ πάλι. εννειται να το πιασεις, το παιχνιδι ειναι αριστουργημα απο καθε αποψη, εκτος απο τα γραφικα που δε θα σε νοιαζουν ιδιαιτερα παραδιδει μαθηματα και αυτο φαινεται, ολοι πανε να ατιγραψουν το combat ξεκινα χωρις κανενα οδηγο ομως, ετσι θα το γουσταρεις περισσοτερο 1
Heybro Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Χωρις οδηγο θα παιχτει εννοειται αλλα αν τα βρω σκουρα θα δω κανα playthrough μην το παρατησω παλι. Κατι χειμωνα λογικα θα το πιασω που θα εχω χρονο. Η remastered ηταν οτι πρεπει. 1
Damachi Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, Heybro είπε Μιας και η πρώτη απόπειρα που είχα με το dark souls στο ps3 πριν κάτι χρόνια αποδείχθηκε πολύ κακη μιας και είχα σκαλώσει σε μια σκάλα στην αρχή με ένα σκελετό που δεν έχανε με τίποτα που τελικά αποδείχθηκε ότι είναι για το τέλος λέω να το ξανά πιάσω αυτή τη φορά όπως θα έπρεπε να είναι γιατί στο ps3 είχε πολύ κακά γραφικά 720p 30fps κτλ. Ελπίζω να βγάλω κάποια άκρη και να μην χαθώ πάλι. Εμμ το ιδιο ακριβως gameplay εχει με τοτε αμα πας εκει στην αρχη παλι θα σε γλεντάει στη σκάλα Επεξ/σία 24 Μαΐου 2018 από Damachi
ADHD Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Θα το τιμήσω σίγουρα απο οσο ειδα ειναι πιο smooth απο το ptde και τα menu ανοιγουν πολυ πιο γρήγορα. Αυτό που μου την έσπασε περισσότερο ειναι οτι δεν εχει επιλογή για 144/240hz monitors, οκ ειναι 2018 ffs from..
ADHD Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Οποιος το κανει ειναι τραγική παράλειψη, καλα μην πουμε πως τα έκανε η from με το ptd..
Damachi Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 1080 εχει μονο και πολλα μας ειναι . Αντε μπραβο που θες και 2k 144hz βάλε τα mod
NEKROMA Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Eιχα παιξει το 2 , bug και κουραστικο πολύ και καθολου gore 1 1
Fulgore Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Που κολλαει το σχολιο αυτο στο θεμα του πρωτου dark souls?
najinblue3 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 55 λεπτά πριν, NEKROMA είπε Eιχα παιξει το 2 , bug και κουραστικο πολύ και καθολου gore μην αρχισεις και εδω να γραφεις τα δικα σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα