Alastor192 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 5 ώρες πριν, Heybro είπε Αξίζει να το παίξουμε όσοι το αφήσαμε παλιότερα επειδή ήταν πολύ δύσκολο? 4 φορές είχα χάσει σε μια σκάλα που είχε έναν σκελετό και το παράτησα. Πιο αρχάριος στα rpg τότε. εκεινη η σκαλα ειναι ας πουμε lategame περιοχη,κανονικα επρεπε να πας απο αλλου
Heybro Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 4 λεπτά πριν, Alastor192 είπε εκεινη η σκαλα ειναι ας πουμε lategame περιοχη,κανονικα επρεπε να πας απο αλλου Πω εντάξει ακόμα εκεί θα είχα σκαλώσει δηλαδή. Είπα και εγώ τόσο χάλια παίζω μιας και σε άλλα παιχνίδια τα πάω περίφημα.
Alastor192 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Σαν mod στο PC το remaster και μαλιστα σε σημεια οχι καλο Επεξ/σία 4 Απριλίου 2018 από Alastor192
Fulgore Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Ας ζητησουν χρηματα απο τους ηδη κατοχους του παιχνιδιου και εχει να πεσει ακυρο στο steam που θα το φυσανε και δεν θα κρυωνει
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Full price (40$) Fulgore ούτε καν έκπτωση, ίδια φάση με το Scholar of the First Sin.
ilos Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Υπήρχε μια περίπτωση στο εκατομμύριο να συμβεί κάτι διαφορετικό από το SOTFS? Μιλάμε για Ιάπωνες publishers τώρα. Πάρτε τους πχ έναν έναν. Crapcom, Konami-pochinco ftw, ΚΟΕΙ νομπουνάγκες στα 70 και φυσικά η BAMCO είναι το κερασάκι στη τούρτα για μένα. Σαν τον διάολο κιόλας το DS δε τρέχει σωστά/κρασάρει σε μένα με το dsfix πλέον. Οι διαφορές είναι 3 στο remaster. Κάποιες αμελητέες στον οπτικό τομέα (πχ reflections και light sources και "rework" σε κάποια ελάχιστα textures). To online είναι μέχρι 6 πλέον όπως και στο DS3 και τέλος μπορείς να αλλάξεις covenant στις bonefire. Δυστυχώς οι περισσότεροι θα το σκάσουμε το 40ρι γιατί έχουμε εμμονές και θέλουμε να κάνουμε gravelording με το νέο αίμα που θα μπει, αλλά αν είχαμε συνείδηση θα πρεπε να πέσει μαύρο.
Fulgore Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Δεν ξερω τι θα συμβει.Αυτο που ξερω ειναι οτι δεν υπαρχει το παιχνιδι διαθεσιμο για pre order και βγαινει τον αλλο μηνα. Επισης αυτη η σιγη για την Pc εκδοση εμενα μου μυριζει περισσοτερο οτι φοβουνται μην ανακοινωσουν αυτο το πραγμα και παει ο κοσμος απο τωρα και το αγορασει φθηνοτερα που πωλειται σε κλειδαδικα και steam λογω της αρχικης εκδοσης.
ilos Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Έλεος φτιάξανε moveswap και tumblebuffs, αλλά άφησαν chain backstabbing... Για να την σπάσουν στους speedrunners το βγάζουν? Ήταν που ήταν μια ζωή backstab fishing simulator το pvp στο ds1 τώρα θα είναι και στο remaster με τις ευλογίες τους. Μαύρο μέχρι να βάλουν μυαλό και το λέει κάποιος με κοντά 1000 ώρες στα soulsborne. Επεξ/σία 19 Μαΐου 2018 από ilos 1
ilos Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) http://boards.4chan.org/v/thread/417322063/be-very-careful-if-you-have-dark-souls-remastered https://steamcommunity.com/app/570940/discussions/0/1694922345928616328/ Τα ίδια άτομα στα ίδια games (ds1 remastered + ds3) στην ίδια πλατφόρμα (pc) με την ίδια εταιρία (Bamco) και την ίδια αντιμετώπιση (softban και άντε να βγάλεις άκρη). Δε ξέρω τι παίζει στις κονσόλες αλλά στο pc δεν δίνουν δεκάρα οι τύποι. Επεξ/σία 24 Μαΐου 2018 από ilos
Fulgore Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Εγω θα το τιμησω παντως μια χαρα και ας λεει ο καθενας σας οτι θελει(σε sales απο κλειδαδικα τις γιορτες :D).
ilos Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Αντικειμενικά ο μόνος λόγος να το "τιμήσεις" στο pc αν έχεις ήδη την P2D είναι το βελτιωμένο online και matchmaking, γιατί κατά τα άλλα είναι 99.9% πανομοιότυπο με το dsfix. Αν από εκεί και πέρα έχεις τα κλασσικά trainer kids να κάνουν party με την ανικανότητα της Bamco είναι κυριολεκτικά 40 ευρώ down the drain imo.
firepc Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Ολο το game ειναι πετρες πλακακια και ενας μαυρος ουρανος. Ποσο καλυτερο να το κανουν? Φτανει η γκρινια με το ριμαστερ
ilos Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Έχεις ασχοληθεί ποτέ με το online στο pc αλλά και στις κονσόλες? Είναι τόσο πολύ δύσκολο στο pc να πιάσουν ένα 12χρονό που κατεβάζει ένα trainer από το διαδίκτυο? Δε μιλάω για τους "επαγγελματίες" hackers που θα σου φορτώσουν το egghead με 1000000000000 souls και θα φας το ωραιότατο softban σου. Αν εσύ είσαι ικανοποιημένος με την όλη κατάσταση βέβαια εμένα δε μου πέφτει λόγος. Ας σταματήσω την γκρίνια μου λοιπόν γιατί φαίνεται χαλάω την πιάτσα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα