Anastazio Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Για να δουμε αν αξιωθουν να βαλουν ultrawide support.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Just now, Anastazio said: Για να δουμε αν αξιωθουν να βαλουν ultrawide support. Στο Remastered v2, 50% έκπτωση σε όσους έχουν το Remastered v1.
CarbonFibre Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Γνωρίζουμε αν θα είναι με τη μηχανή γραφικών του DS3 γιατί έχω διαβάζει αντικρουόμενες πληροφορίες πάνω στο θέμα; "Bandai Namco on Dark Souls PC remaster: 'There is no discount" http://www.pcgamer.com/bandai-namco-on-dark-souls-pc-remaster-there-is-no-discount/ Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2018 από CarbonFibre
Aruil Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δεν εκπλήσσομαι μετά το "remastered" Dark Souls 2. Που ουσιαστικά βγάλαν το παιχνίδι απλά λίγο πιο κοντά στο πως διαφημίζαν ότι θα είναι όταν βγει και έδωσαν έκτπωση σε όσους το είχαν ήδη. Πρακτικά χρέωση για patch, δηλαδή. Still better than Nier though
Fulgore Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Απο κατω τα σχολια ειναι παρα πολυ''θερμα''
ikaruga24 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Η πραγματική ερώτηση είναι πόσο μακριά θα πάνε με το remaster; Εγώ θεωρώ πως απλά θα είναι μια up-rez έκδοση καρμπόν του παλιού παιχνιδιού αλλά υπάρχει και η πιθανότητα να δούμε ίσως κάτι παραπάνω. Από εκεί και πέρα απλά περιμένουμε να δούμε τι ακριβώς παίζει.
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 ikagura24 τι κάνεις εδώ, γρήγορα πίσω στο Switch . Θα πας για double dip?
Alastor192 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 19 ώρες πριν, ikaruga24 είπε Η πραγματική ερώτηση είναι πόσο μακριά θα πάνε με το remaster; Εγώ θεωρώ πως απλά θα είναι μια up-rez έκδοση καρμπόν του παλιού παιχνιδιού αλλά υπάρχει και η πιθανότητα να δούμε ίσως κάτι παραπάνω. Από εκεί και πέρα απλά περιμένουμε να δούμε τι ακριβώς παίζει. Εγω πιστευω ελαχιστα πραματα θα αλλαξουν.Μονο γραφικα και online connectivity τους κοβω να βελτιωνουν.Ουτως η αλλως το κοινο ειναι τοσο hardcore που θα αγοραζε και ενα απλο port στο PS4. Ευελπιστω τουλαχιστον για balance patches ,καθως το παλιο παιχνιδι ειχε αρκετα σπασμενο meta
ikaruga24 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 5 ώρες πριν, fernandes είπε ikagura24 τι κάνεις εδώ, γρήγορα πίσω στο Switch . Θα πας για double dip? Το παιχνίδι το έχω ήδη στο PS3 και στο steam και μάλιστα στο PS3 έχω την collectors σαν αγορά προπαραγγελίας. Από εκεί και μετά ναι το παιχνίδι θα το τιμήσω στο switch όταν με το καλό αποκτήσω και switch. Θα προτιμήσω την φορητότητα από απλά να το παίζω σε 1080p60 στην τηλεόραση. 31 λεπτά πριν, Alastor192 είπε Εγω πιστευω ελαχιστα πραματα θα αλλαξουν.Μονο γραφικα και online connectivity τους κοβω να βελτιωνουν.Ουτως η αλλως το κοινο ειναι τοσο hardcore που θα αγοραζε και ενα απλο port στο PS4. Ευελπιστω τουλαχιστον για balance patches ,καθως το παλιο παιχνιδι ειχε αρκετα σπασμενο meta Και εγώ το ίδιο πιστεύω, δεν θα δούμε κάτι σαν δραστικό remaster. Θεωρώ ότι απλά θα είναι σαν να παίζεις την PC έκδοση με το patch περασμένο ή έστω κάπως έτσι. Αν ήταν να αλλάξουν πολλά θα το έλεγαν remake.
Damachi Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ένας τρόπος υπάρχει να απολαύσεις το DS - στο pc σε moded UHD όλα τα άλλα είναι οδοντόπαστες Dark Souls: Cash Grab Edition Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2018 από Damachi
Fulgore Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Αν ισχυει παντως το παραπανω,δηλαδη το παιχνιδι να ειναι στην ουσια η αρχικη εκδοση με το fix ενσωματομενο και η εταιρεια να ζηταει να το αγορασεις δυο φορες κιολας,τοτε καταλαβαινετε τι εχει να γινει στις κριτικες χρηστων στο steam και δικαιολογημενα κιολας.
Votritis Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ειναι σοκαριστικη η βελτίωση με το mod ,ηθελα να παιξω ds και το παίρνω απο το "θειο" για να δω πως ειναι , το βαζω και λεω αυτο το πράμα δεν βλέπετε . Τελικα αγοράζω το scholar of the first sin το τελειώνω και λεω δεν γινετε πρεπει να παιζω και το πρωτο ,ειχα διαβασει οτι υπαρχει mod , αγοραζω το ds (5Ε σκετη κλεψιά!) βαζω το mod , μπουμ ,αλλο παιχνιδι. Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2018 από Votritis
Heybro Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Αξίζει να το παίξουμε όσοι το αφήσαμε παλιότερα επειδή ήταν πολύ δύσκολο? 4 φορές είχα χάσει σε μια σκάλα που είχε έναν σκελετό και το παράτησα. Πιο αρχάριος στα rpg τότε.
KNSM Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 3 ώρες πριν, Heybro είπε Αξίζει να το παίξουμε όσοι το αφήσαμε παλιότερα επειδή ήταν πολύ δύσκολο? 4 φορές είχα χάσει σε μια σκάλα που είχε έναν σκελετό και το παράτησα. Πιο αρχάριος στα rpg τότε. Φυσικα και αξιζει. Ειναι το πιο hardcore και ειναι το καλυτερο απο τα τρια κατα την αποψη μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα