NickTG Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Εγώ πάντως συνεχίζω κανονικά. Από την τελευταία φορά σκότωσα Capra Demon, Havel και Hydra. Έβαλα και το δαχτυλίδι από τον Havel και πλέον μοιάζει περισσότερο με ιππότη πάρα με μάγο! Κατεβαίνω στα Depths τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Πάρε ζακέτα για τα depths, θα την χρειαστείς 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fr0z3x Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Είμαι λίγο offtopic αλλά έχω μια ερώτηση, επειδή θέλω να παίξω αυτή τη σειρά των παιχνιδιών έψαξα και είδα πως το πρώτο παιχνίδι ήταν το Demon's Souls, υπάρχει κάποιος τρόπος να το βρω να το παίξω σε PC; Προτείνετε keyboard-mouse ή controller; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k4ts0u Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Είμαι λίγο offtopic αλλά έχω μια ερώτηση, επειδή θέλω να παίξω αυτή τη σειρά των παιχνιδιών έψαξα και είδα πως το πρώτο παιχνίδι ήταν το Demon's Souls, υπάρχει κάποιος τρόπος να το βρω να το παίξω σε PC; Προτείνετε keyboard-mouse ή controller; Δυστυχώς δεν υπάρχει τρόπος να παίξουμε το Demon's Souls στο PC. Το Controller παίζει κατευθείαν ενώ το keyboard/mouse θέλει λίγο σετάρισμα με mod. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 //Offtopic @ fr0z3x Αν παίξεις demons souls στο ps3, ακόμα και το dark souls 1 θα σου φανεί casual μετά (το μόνο πιο δύσκολο souls like game ειναι το bloodborne dlc). Ειδικά αν δε cheesaρεις κάποια bosses (maneaters, flame lurker, armor spider) και φας στη μάπα την original blight town στα 15-20 fps καλοκαιριάτικα με τα τρόλια να σε κυνηγάνε και να μη μπορείς να ξεφύγεις θα με θυμηθείς Το μόνο παρατράγουδο κάποια game mechanics (πχ πρέπει να είσαι συνέχεια offline και σε soul form, αυτοκτονόντας κάθε φορά στο nexus μετά τα boss fights για pure white world tendencies). Από πλευράς online λογικά το game είναι dead (εδώ είναι το ds3) αλλά και πάλι το pvp ήταν grass grind feast οπότε βράσε όριζα. Για περισσότερα έχω γράψει και εδώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nagisa_Furukawa Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Ξεκινησα dark souls παλι, ηθελα να κανω δευτερο playthrough στο 3 αλλα τελικα αρχισα το 1 για ενα λογο πιο πολυ.Το dark souls 1 ηταν το πρωτο souls που επαιξα δεν ηξερα τιποτα και ολα μου φαινοταν βουνο και πανδυσκολα,οποτε μετα απο το 2 και το 3 ειπα να κανω ενα revisit να δω αν παραμενει τοσο δυσκολο ακομα.Ολη αυτη η συζητηση για το πιο ειναι το πιο δυσκολο με εκανε να ξαναρχισω το 1 ,πολλοι λενε ακομα το 1 πιο δυσκολο αλλα πριν το ξαναρχισω πιστευα οτι το 3 ηταν το πιο δυσκολο.Παιζοντας τα πρωτα 10 λεπτα στο 1 μου φαινεται οτι δεν θα δυσκολευτω σε συγκριση με τα πρωτα 10 λεπτα του 3 ειναι χαος η διαφορα.Ακομα νωρις ειναι βεβαια αλλα δεν νομιζω το 1 να με δυσκολεψει τωρα πια οσο το 3, ποντιφ, dancer και nameless king δεν εχει το 1 αντε ενας smough ornstein ισως.Μιλαμε για σολο οχι να βαζω μεσα 2 sunbros και να ξαπλωνω στο εδαφος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_skidrow Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 σχετικα με τα dlc του ds3, αν εχω το παιχνιδι χωρις τα dlc χανω πολυ content? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CarbonFibre Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 σχετικα με τα dlc του ds3, αν εχω το παιχνιδι χωρις τα dlc χανω πολυ content? Κάτσε να τα δούμε πρώτα τα dlc! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkalas Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Παιδες προσπαθω να κανω summon εναν φιλο αλλα δε γινεται με τιποτα.Υπαρχει καποιο fix για το παιχνιδι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Για steam version ds1 online είναι broken εδώ και πολύ καιρό. Δες εδώ http://steamcommunity.com/app/211420/discussions/0/364039531220008335/ Εννοείται απαιτείται dsfix θα χρειαστείς το steam64 id του που το παίρνεις από εδώ https://steamid.io/ βάζοντας την steam profile page του. καλή τύχη και υπομονή. p.s. η g4wl έκδοση νομίζω ακόμα δουλεύει καμπάνα με dsfix και dscfix (αρκεί να είναι στη g4wl friendlist) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babis13 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Παιδες καλησπερα αγορασα σημερα το παιχνιδι για εισαγωγη στον κοσμο του dark αφου ηταν και φθηνό διαβασα ολες τις σελιδες εχει κανεις καμια λιστα με τα 'απαραιτητα' mods για καλυτερη εμπειρια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GjokerR Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Ο πιο πρόσφατος οδηγός που έχω βρει https://www.reddit.com/r/darksouls/comments/4n9cng/global_restart_day_is_tomorrow_june_10th_reminder/ σε οδηγεί σε αυτό το λινκ https://www.reddit.com/comments/4ge5ah/beginners_guide_to_the_installation_of_dark_souls/ Αν θες να παίξεις με χειριστήριο δεν χρειάζεσαι το Mouse fix. Αλλιώς είναι απαραίτητο. Τα PvP Watchdog και Dark Souls Connectivity Mod μου λύσανε το πρόβλημα που είχα και δεν μπορούσα να συνδεθώ με κανέναν και ήταν σαν παίζω μόνος μου πολλές φορές. Ο οδηγός που είχα ακολουθήσει εγώ τότε είναι https://steamcommunity.com/app/211420/discussions/0/627456486910837036/ αλλά έχουν γίνει αλλαγές από τότε. (Last edited by Zefar; 9 May @ 4:11pm) Υ.Γ. 1. Θέλει προσοχή γιατί πολλά λινκς είναι outdated Υ.Γ. 2. στην συνέχεια μπορείς να κοιτάξεις mods για γραφικά (texture, φωτισμός κτλπ) αν θες. Δυστυχώς δεν έχω βρει κάποιον καλό οδηγό και προσωπικά τα έχω κάνει λίγο μαντάρα. babis13 νομιζω οτι αυτο ειναι το ποστ που ψαχνεις (ηταν στην προηγούμενη σελίδα ) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babis13 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Ωραιος η αληθεια ειναι οτι διαβασα τις αρχικες τις διαβασα κανονικα και τις τελευταιες στα γρηγορα!ευχαριστω πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 babis13 νομιζω οτι αυτο ειναι το ποστ που ψαχνεις (ηταν στην προηγούμενη σελίδα ) Εγινε βεβαια λιγο ρομπα αλλα σωστος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babis13 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Πιος εγινε ρομπα δεν το καταλαβα;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα