Προς το περιεχόμενο

Dark Souls

john2gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 818
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Παιδάκια υπάρχουν "απαραίτητα" mods για το πρώτο που χωρίς αυτά απλά ΔΕΝ το παιχνίδι. Έτσι έγραψε ένας φίλος εδώ κάπου στο forum ο οποίος έχει πολλές ώρες στο παιχνίδι. Είμαι fan του vanilla για πρώτο πέρασμα για αυτό ρωτώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ο πιο πρόσφατος οδηγός που έχω βρει

https://www.reddit.com/r/darksouls/comments/4n9cng/global_restart_day_is_tomorrow_june_10th_reminder/

σε οδηγεί σε αυτό το λινκ

https://www.reddit.com/comments/4ge5ah/beginners_guide_to_the_installation_of_dark_souls/

Αν θες να παίξεις με χειριστήριο δεν χρειάζεσαι το Mouse fix. Αλλιώς είναι απαραίτητο.

Τα PvP Watchdog και Dark Souls Connectivity Mod μου λύσανε το πρόβλημα που είχα και δεν μπορούσα να συνδεθώ με κανέναν και ήταν σαν παίζω μόνος μου πολλές φορές.

Ο οδηγός που είχα ακολουθήσει εγώ τότε είναι

https://steamcommunity.com/app/211420/discussions/0/627456486910837036/

αλλά έχουν γίνει αλλαγές από τότε. (Last edited by Zefar; 9 May @ 4:11pm)

Υ.Γ. 1. Θέλει προσοχή γιατί πολλά λινκς είναι outdated

Υ.Γ. 2. στην συνέχεια μπορείς να κοιτάξεις mods για γραφικά (texture, φωτισμός κτλπ) αν θες.

Δυστυχώς δεν έχω βρει κάποιον καλό οδηγό και προσωπικά τα έχω κάνει λίγο μαντάρα.

• Like 1

Παιδάκια υπάρχουν "απαραίτητα" mods για το πρώτο που χωρίς αυτά απλά ΔΕΝ το παιχνίδι. Έτσι έγραψε ένας φίλος εδώ κάπου στο forum ο οποίος έχει πολλές ώρες στο παιχνίδι. Είμαι fan του vanilla για πρώτο πέρασμα για αυτό ρωτώ.

Πρώτη φορά το παίζω και δεν έχω βάλει κάποιο mod.

Δεν έχω παράπονο μέχρι τώρα!

• Like 1

Εσύ ήσουν blackpete :) νομίζω στο νήμα με τις προσφορές διάβασα το post σου. Όπως λέει και ο φίλος Nick αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι άμα το παίξω με mouse πληκτρολόγιο δεν θέλω κάτι. Δεν ασχολούμαι για αρχή με φωτισμούς κτλ.

Παίζω όπως το έφτιαξε η μάνα του!

:P

Ότι έχει απο ρυθμίσεις τα έβαλα τέρμα και δεν ασχολήθηκα άλλο.

Βαλε DSfix, 1 λεπτο υποθεση και παιζεις 60fps, εκανα 2 playthrough χωρις το παραμικρο προβλημα, αλλοι αναφερουν καποια προβληματα αλλα ειναι worth a try. Ε και αν δεν σου αρεσει ενα toggle ειναι δεν ειναι τιποτα..

Το DSfix είναι το πιο βασικό mod που σου δίνει τη δυνατότητα να αλλάξεις αρκετά graphic options, field of view, borderless window, skip intros ,unlock 60 fps και την επιλογή να βάλεις άλλα mods.

Κατά τη γνώμη μου αυτό το βάζουν όλοι. Το μόνο θέμα με τα 60 fps είναι ότι σε 1-2 σημεία του κόσμου μπορεί να "πέσεις μέσα στα γραφικά" και ότι μειώνετε κατα ελάχιστα η απόσταση του άλματος. Βέβαια όπως είπαν και οι προηγούμενοι υπάρχει toggle keybind για να το αλλάζεις επιτόπου. Υπάρχουν πολλα guides και video στο youtube για το σετάρισμα και το readme περιέχει troubleshooting.

Αν παίζεις με gamepad δεν θες κάτι άλλο. Αν παίζεις με keyboard θες και το DSMfix για να κάνεις bind τα hotkeys και να έχεις πιο smooth χειρισμό της κάμερας.

Τέλος υπάρχουν άλλα δύο mods για multiplayer, το ένα βοηθάει να βρίσκεις περισσότερο κόσμο (signs) και το άλλο είναι κάτι σαν anti-cheat. 

Προσωπικά πέρα του DSfix χρησιμοποιώ μερικά texture upgrades για hd terrain,menu,summon signs και μερικά όπλα/πανοπλίες της επιλογής μου. Μερικά mods βαραίνουν το παιχνίδι αισθητά οπότε δοκιμάστε και διαλέξτε! 

PRAISE THE SUN!

• Like 1

Ενώ αντίθετα ο Smaugh και Ornstein μαζί του απλά είναι σχεδόν αδύνατο να νικηθούν.

Ξέχασες να βάλεις ειρωνικό emoticon θαρρώ. Όσο εύκολα έβγαλα Gargoyles με Solaire, άλλο τόσο εύκολα βγήκε και S&O αν φυσικά περιλάβεις O πρώτα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...