Προς το περιεχόμενο

Dark Souls

john2gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 818
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Magnus, Kalameet και Gargoyles είναι τα bosses που θα θυμάμαι μια ζωή από αυτό το game γιατί πρώτη φορά στη ζωή μου μάτωσα δάχτυλα σε video game! Θα τα ξανάμάτωνα όμως ξανά και ξανά!

Αυτή την αίσθηση την ξαναβρήκα ελαφρώς στο 3, αλλά την έχασα εντελώς στο 2. Είμαι lost Bastille και μέχρι στιγμής μου φαίνεται ότι παίζω διαφορετικό παιχνίδι, δεν με έχει αγγίξει η ατμόσφαιρά του παρά ελάχιστα στο Noman's wharf και πριν φτάσω εκεί στο κομμάτι που μοιάζει με Anor Londo

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Magnus, Kalameet και Gargoyles είναι τα bosses που θα θυμάμαι μια ζωή από αυτό το game γιατί πρώτη φορά στη ζωή μου μάτωσα δάχτυλα σε video game! Θα τα ξανάμάτωνα όμως ξανά και ξανά!

Αυτή την αίσθηση την ξαναβρήκα ελαφρώς στο 3, αλλά την έχασα εντελώς στο 2. Είμαι lost Bastille και μέχρι στιγμής μου φαίνεται ότι παίζω διαφορετικό παιχνίδι, δεν με έχει αγγίξει η ατμόσφαιρά του παρά ελάχιστα στο Noman's wharf και πριν φτάσω εκεί στο κομμάτι που μοιάζει με Anor Londo

Κάνε υπομονή μέχρι τις περιοχές του DLC, είναι κλάσεις ανώτερες από τις υπόλοιπες .

Ελα ρε,και η Majula μια χαρα atmospheric ειναι με αυτο το υπνωτικο soundtrack.Παντως ακομα εισαι νωρις,εχει πολυ ωραιες περιοχες αργοτερα ασχετως αν δε φτανουν το DS1.Και οπως λεει ο αποπανω τα DLC ειναι το κατι αλλο

Γενικα καποιες περιοχες μπορει να χτυπανε συγκινησεις που εφερνε το DS1,αλλα πιστεψε με,τελειωσε το game και μετα θα δεις πως θα χεις διαφορετικη αποψη.

Στο μονο που αποηγτευσε πραγματικα το DS2 για μενα ηταν τα bosses,εχει μπολικα αλλα τα περισσοτερα ειναι αδιαφορα.Βεβαια αυτο στρωνει καπως στα DLC που εχουμε τα καλυτερα του παιχνιδιου

Τα Gargoyles με τον Solaire πάντως ήταν πανεύκολα!

Εγώ το 1 το έβγαλα χωρίς summons. Μόνο στον Artorias με βοήθησε ένα ντούκι και αυτό, επειδή είχα κουραστεί μετά από 80 ώρες και ήθελα να φτάσω στον τερματισμό, για να περάσω στο 3.

Πως γίνεται να μην αναφέρει κανείς τον SIF! Απο τις πιο αξέχαστες μάχες για μένα , ειδικά στο τέλος της μάχης

εκεί που κούτσαινε και έπρεπε να τον σκοτώσεις..

συγκινήθηκα απίστευτα.

Δεν υπαρχει ατομο που να μην θεωρει το Dark Souls 1 το καλυτερο της σειρας(ειδικα αν τα εχει παιξει οταν πρωτοβγηκαν).

Μονο και μονο τα ονοματα και οι μαχες αρκετων bosses σου σηκωνεται η τριχα μεχρι και σημερα(μαζι με την μουσικη που τα συνοδευε)οπως Lord Gwyn,Artorias,Manus,Sif,Nito και παει λεγοντας.

Πως γίνεται να μην αναφέρει κανείς τον SIF!

Σε παρακαλω  :P

• Like 2

Ουψ δεν το είδα..  -_-

Προσωπικά όλη η ιστορία και ιδιαίτερα τα νέα στοιχεία που πρόσθεσαν με το dlc (artorias,backstory κλτ) έχουν χαραχθεί ανεξίτηλα.  

Τώρα πωρώθηκα να το ξαναβάλω  :P

Δεν έχω θέμα αν με δυσκολέψει μόνο μην φτάσω τα όρια του μαρτυρίου. Ρωτώ γιατί είναι στα 5€ αυτές τις μέρες και λέω να το χτυπήσω.

• Like 1

Δεν έχω θέμα αν με δυσκολέψει μόνο μην φτάσω τα όρια του μαρτυρίου. Ρωτώ γιατί είναι στα 5€ αυτές τις μέρες και λέω να το χτυπήσω.

Αρχικά έπαιξα Dark Souls 1&2 με πληκτρολόγιο. Πριν από κάποιους μήνες αγόρασα ένα 360 χειριστήριο και τα ξαναέπαιξα όλα. Τα παιχνίδια είναι playable με keyboard απλά ίσως δυσκολευτείς στο σετάρισμα.

Με ποντίκι έχεις καλύτερο free-aim με τα ranged weapons και για μένα ήταν πιο εύκολο να αλλάζω items/spells και να κινούμαι ταυτόχρονα.

Το χειριστήριο το συνδέεις και παίζεις χωρίς κανένα config και παρέχει καλύτερη κίνηση του παίχτη και της κάμερας.

Θα σου πρότεινα να το αγοράσεις για 5ευρώ, τα αξίζει και με το παραπάνω. Τώρα αν δεν έχεις χειριστήριο δοκίμασε με πληκτρολόγιο και αν δεν την παλεύεις αγόρασε ενα xbox 360 με 25ευρώ.

Καλό κάψιμο!

• Like 1

Αγορασε το μην το σκεφτεσαι καθολου.Controller ειναι οντως καλυτερο,αλλα δεν θα χεις σοβαρο προβλημα με keyboard,απλα θελει να κανεις σωστο binding και να το συνηθησεις

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...