dimyok Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Ti δεν τα παρατησες ακομα ; Μπορεις να πας εδω http://guides.gamepressure.com/darksouls/guide.asp?ID=13714 και τοξο βρισκεις στο Undeads Burg .
Zus Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Ti δεν τα παρατησες ακομα ; Μπορεις να πας εδω http://guides.gamepressure.com/darksouls/guide.asp?ID=13714 και τοξο βρισκεις στο Undeads Burg . Όχι μόνο δεν τα παράτησα, αρρώστησα κιόλας. Δεν παίζω τίποτα άλλο. Τόξο βρήκα, αλλά θέλει 14 dexterity και εγώ έχω μόλις 11. Δεν ψήνομαι να δώσω 10k souls για να έχω τόξο. Ή μήπως να ψηθώ? Απλά πρέπει να pumpάρω endurance, γιατί είναι τόσο αργός ο χαρακτήρας μου που αναγκάζομαι να δίνω όλα τα fights σώμα με σώμα και έχω ξεχάσει τι θα πει backstab 1
Greygore Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Ή μήπως να ψηθώ? Πάντως ένα bow ranged weapon είναι πάντα χρήσιμο, έχει σημεία που σε βαράνε enemies απο περιοχές που δεν φτάνεις εξ'αρχής (όπως στο Undead Parish με τον Channeler στον 2ο όροφο, κανονικά πρέπει να κάνεις βόλτα την μισή εκκλησία για να τον φτάσεις, ενώ με bow μπορείς να τον καθαρίσεις εκ του ασφαλούς). Επίσης είναι χρήσιμο για να τραβάς enemies ένα-ένα αντί να σου έρχονται μαζεμένοι, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις κινούνται και τόσο αργά που απλά τους καθαρίζεις απο μακριά χωρίς να κινδυνεύεις. Έχει καιρό να παίξω το πρώτο game, αλλά νομίζω υπάρχει κάπου στο Burg ένα Light Crossbow που μπορείς να χρησιμοποιείς προς το παρόν (τα crossbow έχουν κυρίως STR requirement οπότε σε βολεύουν καλύτερα, και μια και γίνονται 2-handed by default, θες λιγότερο strength απο όσο γράφει στην καρτέλα του item).
KNSM Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Χριστιανοί, μία βοήθεια. Σκότωσα Gargoyles και μετά πήγα Hydra. Αφού σκότωσα όλα της τα κεφάλια, υπήρχε ένα το οποίο δεν μπορούσα να το πετύχω. Πρέπει να βρω τόξο? Επιπλέον, ο Knight που ανέβασα είναι πολύ αργός, με αποτέλεσμα να αναγκαστώ να φορέσω κάτι leather για να φτάσω στην Hydra, αλλιώς με πετσόκοβε το νερό που πετούσε. Αυτό απ' ότι καταλαβαίνω έχει να κάνει με το endurance. Το πρόβλημα που έχω είναι ότι το skill point χρειάζεται 3900 souls για να ξεκλειδώσει. Τι να κάνω, να πάω να ξαναπροσπαθήσω Hydra ή να πάω από την άλλη που έχει Capra Demon? Πηγαινε Capra Demon, θα σου βγαλει λιγο την ψυχη οχι επειδη ειναι δυσκολος αλλα επειδη ειναι στενος ο χωρος και εχει και δυο βρωμοσκυλα μαζι. Προσπαθησε να καθαρισεις τα σκυλια πρωτα. Ασε την Hydra για αργοτερα και οχι δεν χρειαζεται τοξο, απ'οτι θυμαμαι ολα τα κεφαλια κατεβαινουν και κοβονται. Βεβαια ενα υποτυπωδες τοξο πρεπει να εχεις, σε κανα δυο σημεια ειναι απαραιτητο. 1
blackpete Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Πάντως ένα bow ranged weapon είναι πάντα χρήσιμο, έχει σημεία που σε βαράνε enemies απο περιοχές που δεν φτάνεις εξ'αρχής (όπως στο Undead Parish με τον Channeler στον 2ο όροφο, κανονικά πρέπει να κάνεις βόλτα την μισή εκκλησία για να τον φτάσεις, ενώ με bow μπορείς να τον καθαρίσεις εκ του ασφαλούς). Επίσης είναι χρήσιμο για να τραβάς enemies ένα-ένα αντί να σου έρχονται μαζεμένοι, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις κινούνται και τόσο αργά που απλά τους καθαρίζεις απο μακριά χωρίς να κινδυνεύεις. Έχει καιρό να παίξω το πρώτο game, αλλά νομίζω υπάρχει κάπου στο Burg ένα Light Crossbow που μπορείς να χρησιμοποιείς προς το παρόν (τα crossbow έχουν κυρίως STR requirement οπότε σε βολεύουν καλύτερα, και μια και γίνονται 2-handed by default, θες λιγότερο strength απο όσο γράφει στην καρτέλα του item). +1 Απλά το crossbow δεν έχει "χειροκίνητο στόχο" όπως το τόξο, με αποτέλεσμα να μην μπορείς να στοχεύσεις χωρίς να κάνεις lock target, με αποτέλεσμα να είναι χρήσιμο ακόμα και σε strength χαρακτήρες. Επίσης υπάρχει και η επιλογή για throwing daggers για pulling ώστε να μην πιάνουν χώρο και βάρος. Επίσης 3 level στο dexterity δεν θα πάνε χαμένα πιστεύω. Όσον αφορά τα summons, βάζω το white soapstone sign και κάνεις δεν με καλεί. Επίσης δεν βρίσκω πουθενά summons άλλων. Προσπαθούσα στα 70 lvl έξω από το τελικό boss (Gwyn, Lord of Cinder), ώσπου βαρέθηκα και τώρα σε NG+ έχω φτάσει γύρω στα 120 και κοντεύω να το τερματίσω πάλι και δεν βλέπω summons σε κανένα boss. Καμιά συμβουλή? Θέλω 3 boss για να πάρω τα items της covenant χωρίς να ανεβάσω faith. 1
Zus Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 +1 Απλά το crossbow δεν έχει "χειροκίνητο στόχο" όπως το τόξο, με αποτέλεσμα να μην μπορείς να στοχεύσεις χωρίς να κάνεις lock target, με αποτέλεσμα να είναι χρήσιμο ακόμα και σε strength χαρακτήρες. Επίσης υπάρχει και η επιλογή για throwing daggers για pulling ώστε να μην πιάνουν χώρο και βάρος. Επίσης 3 level στο dexterity δεν θα πάνε χαμένα πιστεύω. Όσον αφορά τα summons, βάζω το white soapstone sign και κάνεις δεν με καλεί. Επίσης δεν βρίσκω πουθενά summons άλλων. Προσπαθούσα στα 70 lvl έξω από το τελικό boss (Gwyn, Lord of Cinder), ώσπου βαρέθηκα και τώρα σε NG+ έχω φτάσει γύρω στα 120 και κοντεύω να το τερματίσω πάλι και δεν βλέπω summons σε κανένα boss. Καμιά συμβουλή? Θέλω 3 boss για να πάρω τα items της covenant χωρίς να ανεβάσω faith. Πρώτον αυτό. Το crossbow το έχω, δεν μπορώ όμως να σημαδέψω όπου θέλω εγώ (όπως στην ουρά του dragon κάτω από τη γέφυρα, για το drake sword ας πούμε). Το ίδιο συμβαίνει και με τα κεφάλια της Ύδρας, με το crossbow. Δεύτερον, δεν βρίσκεις summons επειδή είσαι Hollowed. Πρέπει να δώσεις humanity για να γίνεις Unhollowed και μετά θα βλέπεις και summons κάτω και τα πάντα. Μέχρι και Invade θα τρώς, όπως έφαγα εγώ από έναν μπινέ που με κυνηγούσε ένα τέταρτο να με σκοτώσει Αν πεθάνεις βέβαια, παει η Humanity, πρέπει να το ξανακάνεις.
Greygore Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Αν πεθάνεις βέβαια, παει η Humanity, πρέπει να το ξανακάνεις. Ένα γενικό FYI για νέους παίκτες, αν τελειώσουν τα Humanities/Twin Humanities, υπάρχει περιοχή λίγο μετά τα Undead Burg/Parish όπου μπορείς να farmάρεις τα προαναφερθέντα σχετικά εύκολα (οι αρουραίοι στα Depths). Επίσης, απο όσο θυμάμαι, βοηθώντας επιτυχώς στο co-op (summoned μέσω White Sign που αφήσατε σε μια περιοχή και να βοηθήσετε να σκοτώσουν το area boss) παίρνετε και humanity ως ανταμοιβή. Τέλος, ένα μικρό "κολπάκι" όσο αφορά τα ranged weapons/spells που δεν επιτρέπουν first-person targeting, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα Binoculars για να κάνετε το ίδιο πράγμα (ok, δεν είναι και τόσο εφικτό in combat, αλλά για sniping -- για το Drake Sword λ.χ. -- είναι αρκετά viable λύση). Απλά χρησιμοποιώντας τα Binoculars γυρνάτε την κάμερα εκεί που θέλετε να στοχέυσετε και μετά χωρίς να την μετακινήσετε μπορείτε να επιτεθείτε με crossbow/spells.
blackpete Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δεύτερον, δεν βρίσκεις summons επειδή είσαι Hollowed. Πρέπει να δώσεις humanity για να γίνεις Unhollowed και μετά θα βλέπεις και summons κάτω και τα πάντα. Μέχρι και Invade θα τρώς, όπως έφαγα εγώ από έναν μπινέ που με κυνηγούσε ένα τέταρτο να με σκοτώσει Πάντα human είμαι. Απλά σκέφτομαι μήπως είμαι σε λάθος συνδυασμό boss-level. Είτε αν εξαφανιστήκανε όλοι λόγο DS3 αλλά από όσο βλέπω στα στατιστικά το αντίθετο, ανέβηκε ο αριθμός τον παικτών. Επίσης από όσο έχω διαβάσει δεν υπάρχει region lock, άρα παρόλο που συνήθως είμαι online μετά τις 12 GMT, κάπου στον κόσμο θα πρέπει να είναι απόγευμα. Αναρωτιέμαι τι κάνω λάθος....
DaywalkerxD Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Έχώ φάει you died στήν μάπα...Και είμαι ακόμα στο dark souls 1 1
Zus Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Μία βοήθεια. Πήρα στη ζούλα το Gravelord sword, αλλά μου αρέσει τρομερά το εφφέ του quellag's furysword. Αξίζει να επενδύσω πάνω στο Gravelord, ή να πάω για quellag's? Επιπλέον ποια mods αξίζει να εγκαταστήσω για Μα βελτιώσω το οπτικό κομμάτι;
Zus Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Με τα mods είμαι κομπλέ. Κάποιος να μου απαντήσει για τα weapons Χριστιανοί? Μόλις καθάρισα O&S με το Gravelord +3. Κόβει κομμάτια αυτό το ρημάδι, αλλά τα mats που θέλει για να αναβαθμιστεί είναι δυσεύρετα. Το Anor Londo, η πιο ωραία περιοχή μέχρι τώρα μακράν!
Orgios Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 To Gravelord sword δεν είναι καλό , έχει ίσως το χειρότερο scaling στο παιχνίδι, το Quelagg's Furysword είναι καλούτσικο και έχει το πλεονέκτημα οτι κανει και fire damage (πολύ καλο εναντίον όσων έχουν weak fire resistance, όχι και τόσο απέναντι σε οσους έχουν ψηλό fire resistance) , αμα έχεις dex build δεν είναι κακή επιλογή το Furysword (αλλά όχι η καλύτερη). Υ.Γ.Παντως δεν έχουν και πολλοί fire resistance στο παιχνίδι , οπότε αν το γουστάρεις go for it! Εγώ με great scythe τελειωσα το παιχνιδι επειδή γούσταρα cosplay!
Zus Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Παίζω Knight με Strength build. Συνεπώς το furysword δεν μπορώ να το αξιοποιήσω, πόσο μάλλον όταν χρειάζεται 10 humanity για να αποδώσει τα μέγιστα. Μήπως το Black knight sword είναι καλύτερο; Επειδή ήθελα να δοκιμάσω το furysword πήγα να το φτιάξω. Αμ δε. Πήγα στον Αντρέα, του έδωσα ένα shotel και το ανέβασα στο 10, έχοντας την soul of Qelaag στο inventory μου. Μετά πήγα στον bs του AL για να το κάνω ascend σε Qelaag's furysword και δεν υπήρχε πουθενά η επιλογή στο modify equipment... Το έκανα modify σε +10, πάνε τα υλικά στράφι. Τι σκ@τά έκανα λάθος. PS Απορώ πώς δεν είχα ασχοληθεί τόσα χρόνια με το συγκεκριμένο παιχνίδι. Μιλάμε για έπος. Τόσο που κάθομαι και διαβάζω σαν τρελός το lore. Τα fight boss δε, μου θυμίζουν τα fight boss του WoW στα καλά του. Ψόφος και ξανά πίσω με την αδρεναλίνη και το άγχος στα ύψη. Χρόνια είχα να ξανάνιώσω αυτό το συναίσθημα. Μου φαίνεται όμως ότι μόλις τερματίσω το 1 θα πηδήξω στο 3 και θα παίξω τελευταίο το 2, μιας που το 3 έχει και κόσμο μέσα, ενώ στο 1 για να βρείς άτομο να σε βοηθήσει σε boss fight πρέπει να έχεις υπομονή, χώρια που όσο περιμένω τρώω invasions από κάτι τούμπανα και τρέχω να κρυφτώ Ούτε που θα φανταζόμουν πάντως ότι σε SP game θα κάθομαι να φαρμάρω humanities στα depths
Orgios Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Παίζω Knight με Strength build. Συνεπώς το furysword δεν μπορώ να το αξιοποιήσω, πόσο μάλλον όταν χρειάζεται 10 humanity για να αποδώσει τα μέγιστα. Μήπως το Black knight sword είναι καλύτερο; Επειδή ήθελα να δοκιμάσω το furysword πήγα να το φτιάξω. Αμ δε. Πήγα στον Αντρέα, του έδωσα ένα shotel και το ανέβασα στο 10, έχοντας την soul of Qelaag στο inventory μου. Μετά πήγα στον bs του AL για να το κάνω ascend σε Qelaag's furysword και δεν υπήρχε πουθενά η επιλογή στο modify equipment... Το έκανα modify σε +10, πάνε τα υλικά στράφι. Τι σκ@τά έκανα λάθος. PS Απορώ πώς δεν είχα ασχοληθεί τόσα χρόνια με το συγκεκριμένο παιχνίδι. Μιλάμε για έπος. Τόσο που κάθομαι και διαβάζω σαν τρελός το lore. Τα fight boss δε, μου θυμίζουν τα fight boss του WoW στα καλά του. Ψόφος και ξανά πίσω με την αδρεναλίνη και το άγχος στα ύψη. Χρόνια είχα να ξανάνιώσω αυτό το συναίσθημα. Μου φαίνεται όμως ότι μόλις τερματίσω το 1 θα πηδήξω στο 3 και θα παίξω τελευταίο το 2, μιας που το 3 έχει και κόσμο μέσα, ενώ στο 1 για να βρείς άτομο να σε βοηθήσει σε boss fight πρέπει να έχεις υπομονή, χώρια που όσο περιμένω τρώω invasions από κάτι τούμπανα και τρέχω να κρυφτώ Ούτε που θα φανταζόμουν πάντως ότι σε SP game θα κάθομαι να φαρμάρω humanities στα depths Black Knight sword,Black Knight axe , Zweihander (Fire path), προσωπικά μου αρεσει το Claymore, Demons Greataxe (S scaling) αλλά δες τα moveset που έχουν τα οπλα και διαλεξε ότι σου ταιριαζει, με τα πάντα μπορείς να το τερματισεις. To πρωτο Dark Souls ειναι απλά ανατριχίλα, αν είχα τελειώσει το 3 και δεν είχα αλλα 800 παιχνιδια που παραλληλα παίζω θα έκανα ενα χαρακτήρα μονο και μόνο για να σε βοηθήσω αλλά δυστυχώς real life gets in the way
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα