stavros88 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 80 ωρες για Anor Londo? Εμενα πρεπει να μου πηρε περιπου 60 ωρες ολο το παιχνιδι Γραψε τα stats και τον εξοπλισμο σου γιατι εισαι πολυ πισω.Τι level εισαι μετα απο 80 ωρες παιχνιδιου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hurin Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Τις τελευταίες 2.5 ώρες προσπαθώ να περάσω το Ash Lake, οπού συνεχώς "αυτοκτονώ"... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tidus666 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 ΛΟΛ, περίπου 80-85 ήμουν όταν το τερμάτισα πρώτη φορά. Τα στατς είναι μια χαρά, θα έπρεπε να τους σκίζεις εσύ και όχι αυτοί εσένα. Θες προπόνηση i guess. Επίσης από εδώ και πέρα μόνο vitality ανέβαζε, εκτός αν θες να αλλάξεις σε κανά quality weapon από strength. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavros88 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Μια χαρα ειναι τα στατς απλα να ανεβασεις vitality.Τι οπλο εχεις?Το εχεις κανει upgrade? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hurin Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Έπαιζα με Drake Sword μέχρι που βρήκα Lightning Spear. Δεν μπορώ να πω ότι σκίζω κανέναν, δεν ξέρω αν φταίει το armor (Silver Knight Set) ή αν απλά είμαι άμπαλος αφού σχεδόν μόνο κάνω block και όχι dodge. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavros88 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 To drake sword ειναι η μεγαλυτερη παγιδα.Κανει καλη ζημια νωρις στο παιχνιδι αλλα μετα το sens fortress δεν αξιζει.βρες κανενα zweihander ή κανενα claymore,αναβαθμισε το σε +10 για την ωρα στο blacksmith andre.πρεπει να εχεις και το large ember που το βρισκεις στα depths διπλα στον χασαπη.Μετα βρες και το very large ember στα new londo ruins και πηγαινε το +15. Μια χαρα λειτουγει η τακτικη block attack με τα stats που εχεις απλα θες καλυτερο οπλο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hurin Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Μόλις το τελείωσα. Αξίζει το NG? Τί περισσότερο θα δω/κάνω? Από ιστορία δεν κατάλαβα και πολλά πράγματα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Dark Souls Abandons GFWL In Favour Of Steam, Transfer Details Revealed 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Orgios Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Καλο το 2! αλλά σαν το ενα δεν υπαρχει!!! Αντε με τα μουτρα οσοι τυχεροι δεν το παιξατε ακομα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GjokerR Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Καμιά συμβουλή για αρχάριο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gildo Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Ειχα ποσο καιρο και ελεγα οτι θα παρω την prepare to die αλλα παντα την τελευταια στιγμη το αφηνα.Τελικα δεν μπορεσα να την βρω retail που ειχε κατι ωραια πραγματακια μεσα και τελικα το πηρα τωρα στην προσφορα του steam.Eιχα παρει το scholar of the first sin αλλα ασχοληθηκα ελαχιστα γιατι δεν μου αρεσε και τοσο πολυ.Τελειωνοντας το bloodborne σκεφτηκα να ξεκινησω το prepare to die.Μπορει να ειναι port απο κονσολες αλλα το παιχνιδι με τραβηξε απο την αρχη και ουτε που με χαλασαν καθολου τα γραφικα.Το παιχνιδι ειναι πραγματικα πολυ καλο και το μονο που με χαλαει ειναι οτι δεν ξεκινησα την εποχη που ειχε κοσμο.Φιλε joker και εγω το ιδιο αρχαριος ειμαι και η μονη εμπειρια που ειχα ηταν το blooblorne.Παντως αν τα αγαπησεις αυτα τα παιχνιδια απο την αρχη και κανεις υπομονη στο τελος η ικανοποιηση που σου δινει δεν περιγραφεται.Δεν εχει και coop ρε γαμωτο να παιζαμε παρεα ρε φιλαρακι.Εχει πολλα βιντεο με οδηγιες αλλα σου χαλανε την εμπειρια γιατι σου δειχνει πραγματα που θα τα δεις στην συνεχεια.Ενα warior εφτιαξα για αρχη και ειμαι στα gargoyles αυτη τη στιγμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hurin Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Μην κάθεσαι να καθαρίζεις τις πίστες όπως έκανα εγώ σαν βλάκας... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alastor192 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Καμιά συμβουλή για αρχάριο ? καταρχην να πω οτι σε ζηλευω γιατι σαν την περιοδο που επαιζα πρωτη φορα Dark Souls σπανια εχω ξαναβιωσει σε gaming απο κει και περα, το παιχνιδι θελει υπομονη και επιμονη ,γενικα να προχωρας σαν χεσμενος στις πιστες οι εχθροι και οι παγιδες μπορουν να σου ερθουν απο εκει που δεν το περιμενεις και επισης αν μπορεις να σκοτωνεις εναν εναν τους εχθρους καντο,δλδ προσπαθησε να αποφευγεις τα πολλα aggro μαζι σου προτεινω να διαβασεις διαφορα starting tips που κυκλοφορουν online πχ αυτο πιο κατω και γενικα ψαξε online αν κολλησεις σε καποιο σημειο που σε δυσκολευει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ πολυ ομως http://www.escapistmagazine.com/articles/view/video-games/columns/extra-punctuation/11045-A-Beginner-s-Guide-to-Dark-Souls-7-Steps-to-Sucking-Less ΥΓ:Μην σου διανοηθει να το παιξεις offline το παιχνιδι,αλλη εμπειρια τελειως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Artorias Greatshield και pyromancy εκανα σαν noob στο πρωτο playthrough, δεν ειχα κανενα προβλημα με τιποτα στο παιχνιδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Ειχα ποσο καιρο και ελεγα οτι θα παρω την prepare to die αλλα παντα την τελευταια στιγμη το αφηνα.Τελικα δεν μπορεσα να την βρω retail που ειχε κατι ωραια πραγματακια μεσα και τελικα το πηρα τωρα στην προσφορα του steam.Eιχα παρει το scholar of the first sin αλλα ασχοληθηκα ελαχιστα γιατι δεν μου αρεσε και τοσο πολυ.Τελειωνοντας το bloodborne σκεφτηκα να ξεκινησω το prepare to die.Μπορει να ειναι port απο κονσολες αλλα το παιχνιδι με τραβηξε απο την αρχη και ουτε που με χαλασαν καθολου τα γραφικα.Το παιχνιδι ειναι πραγματικα πολυ καλο και το μονο που με χαλαει ειναι οτι δεν ξεκινησα την εποχη που ειχε κοσμο.Φιλε joker και εγω το ιδιο αρχαριος ειμαι και η μονη εμπειρια που ειχα ηταν το blooblorne.Παντως αν τα αγαπησεις αυτα τα παιχνιδια απο την αρχη και κανεις υπομονη στο τελος η ικανοποιηση που σου δινει δεν περιγραφεται.Δεν εχει και coop ρε γαμωτο να παιζαμε παρεα ρε φιλαρακι.Εχει πολλα βιντεο με οδηγιες αλλα σου χαλανε την εμπειρια γιατι σου δειχνει πραγματα που θα τα δεις στην συνεχεια.Ενα warior εφτιαξα για αρχη και ειμαι στα gargoyles αυτη τη στιγμη. Ειχα την Retail εκδοση του Playstation 3 και δεν ειχε τιποτα μεσα, μαλλον το μπερδευεις με την Limited Edition. Επισης εχει Co op μεσω Summoning που ειναι και το πιο λογικο,γιατι σε Splitscreen θα ηταν τελειως fail. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα