Προς το περιεχόμενο

Dark Souls

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οριτζιναλ το εχω αλλα με πιανει η βλακεια και θελω να το τελειωσω χωρις εξωτερικη ή εσωτερικη βοήθεια, βεβαιως αν συνεχιστει το χθεσινο για 1-2 μερες ακομα τότε θα αναθεωρήσω... Προς το παρόν διαβαζω και φαντασιώνομαι οτι τους σκοτωνω... :)

• Απαντ. 818
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

I did it!! Praise the sun!!!! Κρίθηκε στο τελικό χτύπημα αλλά ευτυχώς ήταν δικό μου!!

Μονο στο Dark Souls γινονται αυτα!!!! :)

Υ.Γ. ουφ...

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Χθες επιτελους το τελειωσα , απο τις καλυτερες αν οχι η καλυτερη gaming εμπειρια που είχα ποτέ . Η αληθεια ειναι οτι προβληματιζομαι για το τι να παιξω πια ... Γι'αυτο το λόγο ξεκινησα νέο playthrough :)

• Like 2
Δημοσ.

Και καλά κάνεις, εγώ ξεκίνησα προχθές playthrough για να παίξω με Greatsword of Artorias. Τελικά δε μου άρεσε καθόλου και ενώ μου είχε μείνει μόνο New Londo + Izalith (+ DLC) το παράτησα και ξεκίνησα νέο με Black Knight Sword STR build. Γιατί ..... γιατί όχι; :D (και σήμερα ξαναέφτασα στο ίδιο σημείο) 

• Like 2
Δημοσ.

Χθες επιτελους το τελειωσα , απο τις καλυτερες αν οχι η καλυτερη gaming εμπειρια που είχα ποτέ . Η αληθεια ειναι οτι προβληματιζομαι για το τι να παιξω πια ... Γι'αυτο το λόγο ξεκινησα νέο playthrough :)

umbasa mate ;)

• Like 1
Δημοσ.

Και καλά κάνεις, εγώ ξεκίνησα προχθές playthrough για να παίξω με Greatsword of Artorias. Τελικά δε μου άρεσε καθόλου και ενώ μου είχε μείνει μόνο New Londo + Izalith (+ DLC) το παράτησα και ξεκίνησα νέο με Black Knight Sword STR build. Γιατί ..... γιατί όχι; :D (και σήμερα ξαναέφτασα στο ίδιο σημείο) 

Γ*****o δεν ηξερα οτι επρεπε να κανεις ολη αυτη την φασαρια για το dlc, αν ηταν ετσι θα το εκανα στο πρωτο playthrough, αν και απ'οτι βλεπω το δευτερο playthrough τρεχει με υπερηχητικες ταχυτητες σε σχεση με το πρωτο (4 boss fights και ακομα δεν πεθανα, χαχα)

Δημοσ.

Τελείωσα για άλλη μια φορά (θα πάω NG+ τώρα) με το εκνευριστικό build του Giant Armor +5. πόση ώρα φάρμαρα τα μύδια στον Seath για να μαζέψω 40 twinkling titanites...

Ορίστε η αρχοντιά μου. (τώρα λέω να αλλάξω όπλο και να πάω Demon's Machete +15 ή Black Knight Halberd +5 ή κάτι άλλο γενικά αφού πλέον ανεβάζω DEX) και μην ξεχνάμε την Grass Shield +15 :P Το έκανα λίγο overkill αυτό το playthrough

F0BDD75CE04864EB66ADC993E417F797900CEDBB

• Like 2
Δημοσ.

Μην φαρμαρεις μυδια για τα twinkling ρε. Φαρμαρε souls (μπες και στο hunters guild και φαρμαρε σαν πουστης μεσα απο PvP) και απλα αγοραζε τα twinklings απο τον giant στο Anor Londo. 

• Like 1
Δημοσ.

8000 χιλιάρικα το κάθε ένα ρε συ για first playthrough είναι ΠΑΡΑ πολλά. Χώρια ότι για pvp πλέον δε πολυβρίσκω κόσμο (+ ότι δεν θα είμαι ποτέ με τους forest gaylords! :D )

Δημοσ.

Το Dark Souls το είχα ξεκινήσει πρώτη φορά όταν κυκλοφόρησε για PC (Αύγουστος 2012) και το παράτησα στο τελευταίο boss. Λίγο η κυκλοφορία του 2 που πλησιάζει, λίγο όσοι ποστάρατε εδώ, είπα κι εγώ να το ξεκινήσω για πλάκα, μόνο για να θυμηθώ το χειρισμό και τα βασικά.

Όχι απλά το τερμάτισα χωρίς να το καταλάβω αλλά μου άρεσε πιο πολύ και από πριν. Αυτό που μου έκανε τη μεγαλύτερη εντύπωση είναι το πόσο διαφορετικό παιχνίδι παίζεις αν ξέρεις τι πρέπει να κάνεις. Όλα τα bosses τα έφαγα το πολύ με τη δεύτερη προσπάθεια (εκτός του Bed of Chaos, εκεί έχασα το μέτρημα) και γενικά δεν αντιμετώπισα κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα με τη δυσκολία του παιχνιδιού. Το τελείωσα στο μισό χρόνο απ' ότι πριν και ξεκίνησα ήδη NG+.

Μιλάμε για κορυφαίο παιχνίδι B) .

• Like 1
Δημοσ.

8000 χιλιάρικα το κάθε ένα ρε συ για first playthrough είναι ΠΑΡΑ πολλά. Χώρια ότι για pvp πλέον δε πολυβρίσκω κόσμο (+ ότι δεν θα είμαι ποτέ με τους forest gaylords! :D )

Forest gaylords? Το να παιρνεις κατι εκατονταδες χιλιαδες souls σε λιγα λεπτα ή να σου σπανε τα μουτρα κατι τυπακια με μαχαιρια μονο gaylords δεν τους κανει. Αυτο που λειπει απο το Dark Souls σε σχεση με το Demon ειναι οτι οι invaders δεν χανουν level αν σε περιπτωση φανε χωμα. Στο Demon ο invader απαξ και τον δαγκωνε τοτε εχανε ολα τα διαθεσιμα souls του + ολοκληρο level. Με λιγα λογια καποιος μπορουσε να φαει τοσο delevel ωστε να φτασει level 1 και παλι. 

Δημοσ.

Ενταξει το εβαλα και εγω και βρηκα επιτελους ενα dsfix να δουλευει και εχω φαει μεγαλο σκαλωμα... Μετα απο αρκετους μηνες ενα παιχνιδι να μ αρεσει... Κανεις ουσιαστικα ολο το ιδιο πραγμα μεχρι να πας ενα βηματακι παρακατω αλλα δεν σε νοιαζει :)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...