ikaruga24 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 και μια που σας εκμεταλευομαι , καμμια προταση για light shield? Ειμαι μεταξυ small leather (1kgr) και heater (2kgr) Καμια απο τις 2. Να βαλεις ειτε bucker εναντια σε εχθρους που μπορεις να κανεις parry ειτε την ασπιδα που παιρνεις απο το Darkroot basin που αυξανει το stamina regen (δεν θυμαμαι το ονομα της).
zeniath Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Grass Crest Shield λες. Δε ξέρω, ότι δεν έχει 100% physical block δε μου αρέσει. Πολύ καλή πάντως είναι η Eagle Shield από Blighttown που έχει τρομερό stability αλλά light δεν την λες (6άρα) είναι και 95% phys. να ξέρεις όμως, δεν υπάρχει καλύτερη ή χειρότερη, ότι σου αρέσει έχεις. Έχεις μια ασπίδα με high fire res στην Quelaag για να την παλέψεις, έχεις Spider Shield να αντιμετωπίσεις τους blowdart snipers, έχεις μία με LIghtning Res για τους Valley Drakes, μια με Magic Res για την πεταλούδα. Ανάλογα ότι αντιμετωπίζεις ή ότι γουστάρεις έχεις. Το σημαντικό είναι όμως ένα, ότι και αν κάνεις να έχεις το equip load σου λιγότερο από το 50% που μπορείς να κουβαλάς για να μπορείς να τρέχεις και να κάνεις dodge roll σαν άνθρωπος (μετράει μόνο το τι φοράς, όχι το άπειρο inventory) ή αν θες να το παίξεις νίντζα το έχεις λιγότερο από το 25% για να χοροπηδάς εδώ και εκεί σαν τον Bruce Lee 1
xaralas Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Παιδια κρατιεμαι τοσο καιρο απο το παιχνιδι επειδη εχει gfwl και απο οτι ειδα αν δεν συνδεθω δεν μου σωζει το pogress. Τωρα που καταργουν το gfwl ειπαν τιποτα αν θα ειναι steamworks;
Orgios Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Νομίζω ότι το gfwl λήγει 1η Ιουλίου, από κει και πέρα αυτή την στιγμή γράφουν exploring other options. Προσωπικά δεν ανησυχώ πιστεύω ότι θα καταλήξει στο Steam 1
ikaruga24 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Grass Crest Shield λες. Δε ξέρω, ότι δεν έχει 100% physical block δε μου αρέσει. Πολύ καλή πάντως είναι η Eagle Shield από Blighttown που έχει τρομερό stability αλλά light δεν την λες (6άρα) είναι και 95% phys. να ξέρεις όμως, δεν υπάρχει καλύτερη ή χειρότερη, ότι σου αρέσει έχεις. Έχεις μια ασπίδα με high fire res στην Quelaag για να την παλέψεις, έχεις Spider Shield να αντιμετωπίσεις τους blowdart snipers, έχεις μία με LIghtning Res για τους Valley Drakes, μια με Magic Res για την πεταλούδα. Ανάλογα ότι αντιμετωπίζεις ή ότι γουστάρεις έχεις. Το σημαντικό είναι όμως ένα, ότι και αν κάνεις να έχεις το equip load σου λιγότερο από το 50% που μπορείς να κουβαλάς για να μπορείς να τρέχεις και να κάνεις dodge roll σαν άνθρωπος (μετράει μόνο το τι φοράς, όχι το άπειρο inventory) ή αν θες να το παίξεις νίντζα το έχεις λιγότερο από το 25% για να χοροπηδάς εδώ και εκεί σαν τον Bruce Lee Απο τη στιγμη που παιζει thief τοτε δεν του ειναι απαραιτητο το 100% physical block. Ετσι και αλλιως 90% δεν ειναι και μικρο και το stamina regen που προσφερει ειναι σιγουρα χρησιμο. Απο εκει και περα μπορει να χρησιμοποιει οποιαδηποτε ασπιδα των 3.0 κιλων μιας και εχει μπολικες καλες και φυσικα να εξελιξει στανταρ 2 που θελει σιγουρα. Ολες οι knight crest shields παραδειγμα και εξελισονται με twinkling titanites και προσφερουν πολυ καλη προστασια αλλα και εχουν καποιου ειδους ιδιαιτερης προστασιας (μαγεια, φωτια κτλ). Για armor υπαρχουν επισης σχετικα ελαφριες και πολυ καλες που μπορεις να τις φορας και να εχεις ενα πολυ καλο προστατευτικο αποτελεσμα για στενα σημεια. Το eastern armor παραδειγμα προσφερει πολυ καλη προστασια και poise για medium armor. Το ιδιο και το silver knight set. Stone Golem armor μπορεις να χρησιμοποιεις ανετα οπου χρειαζεσαι και γιατι εχει πολυ καλη προστασια αλλα και γιατι εχει πολυ μεγαλο magic resist. ΑΑΑ και κατι τελευταιο. Πηγαινε να γινεις μελος της covenant of forest hunters (dark root garden) και μετα πηγαινε στο "ασανσερ" στη blighttown (με το που βγεις απο το bonfire δεξια που ειναι) και θα εχει εναν NPC που θα μπορεις να αγορασεις διαφορα απο αυτον, μεταξυ τους και η Uchigatana (νομιζω 20κ souls αν θυμαμαι καλα). Εννοειται πριν τον επισκεφτεις να πας με ενα αποθεμα 100κ souls για να αγορασεις οτι θελεις, εχει πολυ καλα αντικειμενα για την παρτυ σου. Οταν τελικα αγορασεις οτι θελεις ΣΦΑΞΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ στο covenant για να παρεις και αλλα καλουδια. Εννοειται οτι πρεπει να εχεις ελαφρως εξελιγμενο gear για να τα βαλεις μαζι τους (+10 οπλα και +5 normal armor ή +2 και πανω twinkling armors). Οχι οτι ειναι αδυνατον να τα βαλεις μαζι τους νωριτερα, απλα ειναι κριμα να φευγεις μονοχιτος εσυ και αυτοι να θελουν μαραθωνιο απο τη μερια σου. 1
Orgios Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) Ειναι απιστευτο το τι υψοφοβια και αγχος μου δημιουργει αυτο το παιχνιδι... Ημουν στην ταρατσα του καθεδρικου στην Ανορ Λοντορ και τα ειχα κανει πάνω μου, ιδρωμένα χέρια και τα παντα όλα , ευτυχως τα chaos fireballs καθαριζουν just in time για να μην χρειάζεται να κανεις ζογκλερικα στις δοκους αλλά θα θυμαμαι καιρό ΚΑΙαυτη την εμπειρια... Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2014 από Orgios 1
Sog96Ch Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Εχασα 80 Κ souls γιατί περίμενα να βρω κανένα merchant και δεν εκανα level up 2 level σίγουρα ήταν
ikaruga24 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Χαχα, 80κ souls δεν ειναι τιποτα. Εγω θυμαμαι ημουν σε new game+ και την πρωτη φορα δεν ειχα καν βρει την Ash Lake. Τη δευτερη φορα που επαιξα και την ανακαλυψα ημουν με καμια 200κ souls φορτωμενος και αν και ημουν ετοιμος να παω να τα σκασω για διαφορα titanites στο anor londo με "κερδισε" το συναισθημα του νεου και της εξερευνησης. Η πλακα ειναι οτι στην μεγαλη κουφαλα δεν πεθανα (το ξερω, απιστευτο) και ο μαλακας δεν ξερω πως οταν τελικα εφτασα στη βαση με εφαγε ενα γαμημενο μανιταρι (μονοχιτος εφυγα) και απλα μετα στην επιστροφη επεσα απο την κουφαλα απο υψος...200κ+ souls στον κεαδα. 3
Orgios Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) Εγω αντιθετως με το που εφτασα Anor londo με 60κ το πρωτο πραγμα που εψαχνα ηταν bonfire , βλεπω εναν τεραστιo guard μπροστα μου λεω πανε τα souls... ευτυχως καθεται ακινητος... προχωραω λιγο ακομα βλεπω 3 ακομα ... δεν επιτιθονται.. λεω με trolarei το παιχνιδι και μολις παω να φυγω θα μου την πεσουν... ευτυχως δεν εγινε τιποτα αναλογο.. ουφ... Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2014 από Orgios
Orgios Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 smough and ornstein... χθες με εδερναν 150 λεπτα συνεχόμενα (μπορει και παραπανω) , δεν υπάρχει ατομο στην γειτονια που δεν ακουσε τις βρισιες και τις κραυγες αγωνίας μου... Και έχει και συνέχεια σήμερα, ελπίζω μοναχα να πέσουν πριν ξεκινησω τα φαρμακα και τους ψυχολογους... 1
sir ImPeCaBlE Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Το μοναδικό boss που δε κατάφερα ποτέ να βγάλω μόνος μου.Αν κάνεις summon τον Solaire, τα πραγματα γίνονται αρκετά πιο εύκολα.
ikaruga24 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Το αντιθετο, αν κανεις summon τον Solaile τα πραγματα γινονται σαφεστατα δυσκολοτερα γιατι τα boss αυξανουν τα HP και την επιθετικη τους δυναμη. Αν ο Solaile φαει χωμα (που θα το φαει) τοτε μενεις εσυ μονος να φας 2 super powered bosses. Υποψην οτι πρεπει να δωσεις βαση σε εναν καθε φορα γιατι οποιον και να φας πρωτο ο δευτερος θα αποροφησει τις δυναμεις του πεθαμενου και θα παρει πισω ολα τα HP του. Δεν εχει νοημα λοιπον να μοιραζεις το damage. Για εμενα φαε πρωτα τον ornstein και ασε τον Smough τελευταιο γιατι αυτος δεν εχει projectile attacks και μπορεις να τον εχεις απο αποσταση με μαγειες/crossbow/bombs αν θελεις. 1
Orgios Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Ετσι και αλλιως εχασα τα humanity μου παιζοντας λιγο απροσεκτα και θα πρεπει ετσι και αλλιως να τους φαω μονος, ο solaire οσο και να με παρακαλαει δεν τον εκανα summon ποτε, εχω φαει αρκετες φορες τον smoug αλλά τον super ornstein δεν τον εχω με τιποτα... Μεχρι το μισο εχω παει το life του.... Όποτε το γυρισα και προσπαθω να φαω τον Ornstein πρωτο αλλά ακομα δεν το εχω καταφερει, και μετα απο ενα σημειο και μετα ειχα χασει απλα την ψυχραιμια μου και πηγαινα σαν προβατο στην σφαγη...
sir ImPeCaBlE Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Το αντιθετο, αν κανεις summon τον Solaile τα πραγματα γινονται σαφεστατα δυσκολοτερα γιατι τα boss αυξανουν τα HP και την επιθετικη τους δυναμη. Αν ο Solaile φαει χωμα (που θα το φαει) τοτε μενεις εσυ μονος να φας 2 super powered bosses. Αυτό ισχύει αν σε δυσκολεύουν σαν ξεχωριστά bosses όπως τον Orgios.Εγώ έβρισκα απίστευτα δύσκολο το 2vs1 στην αρχή.Με το Solaire όμως να απασχολούσε τον έναν, τα πράγματα ήταν πολύ πιο απλά (o Solaire συνήθως αντέχει μέχρι να σκοτώσεις έναν απο τους 2).Στο 1vs1 δεν είχα πρόβλημα.Με το super Ornstein μπορεί να έχασα μερικές φορές αλλά με λίγη προσοχή βγαίνει και αυτός (2-3 επικίνδυνες κινήσεις έχει).
zeniath Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Προσωπικά προτιμώ να σκοτώνω πρώτα τον Smough και τελευταίο τον Ornstein γιατί μπορείς να αγοράσεις μετά το Ornstein's Armor το οποίο αν είσαι medium armor user, μέχρι να κάνεις άλλα armors upgrade είναι παραπάνω από καλό. Και εγώ στην πρώτη συνάντηση είχα καταραστεί θεούς και δαίμονες. Σε όλα τα άλλα playthough όμως έκανα summon άλλους τυπάδες για να βγει πιο γρήγορα και αναίμακτα. Αν το έχεις original πάρε human form και κάνε summon κάποιον άλλον στο bonefire (εκεί βάζουν όλοι τα summon signs τους)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα