Προς το περιεχόμενο

Dark Souls

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 818
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ειμαι στο Covenant Path of Dragon και τωρα μπορω να μπω Chaos Servant, αξιζει να αλλαξω Covenant; (δεν χρησιμοποιω καθολου magic)

Δημοσ.

To εφτιαξα, εχω το uchigatana στο +6 λετε να το παω μεχρι +15 ή να του βαλω τιποτα magic

Σαφεστατα και σκετο +15 με minimum agility 40 και σαφεστατα inteligence για να φτασεις το greater magic weapon sorcery (νομιζω θελεις 25 inteligence). Θα σκιζει απο μονο του το οπλο και θα σκιζει διπλα με το buff. Η γενικη θεωρια ειναι οτι elemental enchantments για οπλα μονο σε "μεγαλα" που κατα κυριο λογο θα τα βαστας με τα 2 χερια και οτιδηποτε magic/faith σε single handed οπλα. Ο παραπανω "κανονας" ισχυει σε οπλα που δεν εχουν μεγαλο scaling απο stats και θελεις να προσθεσεις inteligence ή faith uptitude. 

Μην πας δηλαδη και βαλεις στην Uchigatana που εχει B σε dexterity (και οσο την ανεβαζεις θα παει και Α) κανενα elemental enchantment, το κατεστρεψες το οπλο. Η επομενη εξαιρεση ειναι αν θελεις απλα να επικεντρωθεις σε survival χαρακτηριστικα οπου εκει η επιθετικη σου δυναμη θα ειναι πολυ χαμηλη και θα θελεις να παιζεις μονο με elemental οπλα για να εχεις επιθετικη δυναμη. Μην ανυσηχεις ακομα και τα elemental Οπλα μπορουν να εχουν τρελο attack power. Ενα two handed sword παραδειγμα με electric +5 εχει καμια 750 attack power. 

Δημοσ.

Σαφεστατα και σκετο +15 με minimum agility 40 και σαφεστατα inteligence για να φτασεις το greater magic weapon sorcery (νομιζω θελεις 25 inteligence). Θα σκιζει απο μονο του το οπλο και θα σκιζει διπλα με το buff. Η γενικη θεωρια ειναι οτι elemental enchantments για οπλα μονο σε "μεγαλα" που κατα κυριο λογο θα τα βαστας με τα 2 χερια και οτιδηποτε magic/faith σε single handed οπλα. Ο παραπανω "κανονας" ισχυει σε οπλα που δεν εχουν μεγαλο scaling απο stats και θελεις να προσθεσεις inteligence ή faith uptitude. 

Μην πας δηλαδη και βαλεις στην Uchigatana που εχει B σε dexterity (και οσο την ανεβαζεις θα παει και Α) κανενα elemental enchantment, το κατεστρεψες το οπλο. Η επομενη εξαιρεση ειναι αν θελεις απλα να επικεντρωθεις σε survival χαρακτηριστικα οπου εκει η επιθετικη σου δυναμη θα ειναι πολυ χαμηλη και θα θελεις να παιζεις μονο με elemental οπλα για να εχεις επιθετικη δυναμη. Μην ανυσηχεις ακομα και τα elemental Οπλα μπορουν να εχουν τρελο attack power. Ενα two handed sword παραδειγμα με electric +5 εχει καμια 750 attack power. 

Το inteligence το εχω αφησει στο 11, ειμαι γυρω στα 54 Level και στην Uchigatana το εχω στο +9

Δημοσ.

Σε αυτο το level που εισαι ταμαμ για να αρχισεις να ανεβαζεις inteligence! Ανεβασε και το attunement λιγο μεχρι να εχεις 3 κενες θεσεις για μαγειες. Μπορεις σχετικα γρηγορα να δεις τα αποτελεσματα του magic weapon καθως το πρωτο buff σου δινει εξτρα καμια 100 ποντους attack power. 

Δημοσ.

55 είμαι τελικά, το dexterity μου είναι χαμηλό γύρω στο 24. Τώρα που χτύπησα και το 2nd bell που λέτε να πάω; Το uchigatana πως θα το πάω στο level 11;

Δημοσ.

Τώρα που χτύπησα και το 2nd bell -- Το uchigatana πως θα το πάω στο level 11;

Είσαι ακόμα σχετικά "νωρίς" στο παιχνίδι, απο άποψη περιοχών - για να προχωρήσεις το Uchigatana απο +11 και πάνω πρέπει να έχεις βρει το Very Large Ember στο

New Londo Ruins αν δεν κάνω λάθος.

(το οποίο σου ξεκλειδώνει γενικά για όλα τα όπλα τα "standard" upgrades +11 με +15 όταν το επιστρέψεις στον blacksmith).

Όσο για το που θα πας, νομίζω το επόμενο "λογικό" βήμα είναι το Sen's Fortress, με είσοδο στο ίδιο κτήριο που βρίσκεις τον blacksmith (στον όροφο με το bonfire όμως).

Δημοσ.

55 level πριν καν μπεις στο Sens Fortress? Χμμμ εισαι αρκετα αναπτυγμενος απο αποψη level για το σημειο που βρισκεσαι. Μην αμελεις το armor ομως. Οταν εχεις Souls να ξοδεψεις μην δινεις βαση μονο στο level σου. Αγορασε και τα αναλογα stones για upgrades σε armor και αλλα διαφορετικα οπλα που βρισκεις χρησιμα. Το level σου δεν εχει απολυτη σημασια παντα αν δεν εχεις τα καταλληλα οπλα και πανοπλιες για να τα αξιοποιησεις. 

Ας υποθεσουμε οτι εχεις να ξοδεψεις souls. Το πρωτο πραγμα που θα κοιταξεις ειναι ποσο ευκολο ειναι να ανεβασεις το level ορισμενων οπλων και armor. Ανεβαζεις το δικο σου level αποκλειστικα οτα το να ανεβασεις οπλο ή armor ειναι υπερβολικα ακριβο. Αν για παραδειγμα χρειαζεσαι να αγορασεις 2 twinkling titanites (8k souls το καθενα) και να ανεβασεις level που χρειαζεσαι 20κ souls τοτε δεν θα ανεβασεις level, θα αγορασεις τα titanites και θα κανεις level up στο οπλο ή στο armor σου. 

Αφου ομως εισαι τωρα level 55 και εχεις μονο 24 dexterity τοτε δωσε βαση στο dexterity μεχρι να παει 40. Μετα παιξε με το inteligence και αραια δινε και κανενα ποντο στα HP σου εκτος και αν εχεις ηδη αρκετα (πανω απο 800). 

Δημοσ.

πηγα 59 και ανέβασα intelligence. Αγόρασα από τον Smith το κλειδί για το δάσος (20Κ) και σκότωνα αυτούς που είχε μέσα 7Κ souls την φορά. Από armor φοράω heavy εάν και είμαι thief. Χρησιμοποιώ μια από τις πρώτες και την έχω πάει στο +5 και κάνω παράλληλα αναβάθμιση που χρειάζεται twinkling titanites (τώρα είναι+2 αλλά είναι χειρότερη από την άλλη) αλλά δεν βρίσκω τα συγκεκριμένα titanites να τα αγοράσω.

Δημοσ.

χρειάζεται twinkling titanites αλλά δεν βρίσκω τα συγκεκριμένα titanites να τα αγοράσω.

Μπορείς να βρεις 3-4 "εύκολα" Twinkling Titanite

όταν επιστρέψεις στο Undead Asylum, μια και μπορείς να τα ανταλλάξεις με τον Snuggly (στη φωλιά στα αριστερά μόλις προσγειωθείς στο Asylum) αν έχεις τα ανάλογα Moss items (Bloodred, Purple, Blooming Purple).

Απο εκεί και πέρα, τα βρίσκεις σαν τυχαία drops απο εχθρούς στα Crystal Cave και Ash Lake, καθώς και τα αγοράζεις απο τον Giant Blacksmith στο Anor Londo (η περιοχή μετά απο το Sen's Fortress) για 8,000 souls.

Δημοσ.

Εχω ουτε μια εβδομαδα που το ξεκινησα και OMG τι παιχνιδαρα ειναι ειναι αυτη? Γιατι δεν το επαιξα νωριτερα ???? Γιατι ?? Δεν καταλαβαινω... Εχω παιξει σχεδον οτι κυκλοφορει και δηλωνω με ανεση οτι ξεφτυλιζει skyrim , witcher κτλ κτλ Εκτιμω ιδιαιτερα οτι δεν σε πρηζει με αχρειαστους διαλογους και εχει μονο εκει που χρειαζεται , τα καταπληκτικα cutscenes , το lore , την δυσκολια του, το γεγονος οτι δεν εχει pause , την ατμοσφαιρα του και και και (μη σας πρηξω κιολας τα ξερετε ολα αυτα).

Εχω γραψει 25 ωρες σε λιγοτερο απο μια εβδομαδα, να δουμε που θα τερματισουμε...

Υ.Γ.Τον undead merchant τον σκοτωνεται για το ugi ή μπαααααα

Υ.Γ.2 Thief με DEX/INT build απο την αρχη (μου εβγαλε την πιστη) αλλα δεν βρισκω πουθενα armor upgrades (εννοω αλλη καλυτερη απο αυτη που ξεκινησα)

Δημοσ.

Εχω παιξει σχεδον οτι κυκλοφορει και δηλωνω με ανεση οτι ξεφτυλιζει skyrim , witcher κτλ κτλ 

Για το Skyrim συμφωνώ αλλά το Witcher δεν "ξεφτιλίζεται" από κανένα rpg που έχει βγει ώς τώρα και μάλιστα με άνεση :P

• Like 3
Δημοσ.

Για το Skyrim συμφωνώ αλλά το Witcher δεν "ξεφτιλίζεται" από κανένα rpg που έχει βγει ώς τώρα και μάλιστα με άνεση :P

Ισως αν ειχε λιγο περισσοτερο στηθος??? ;) χαχα

Σοβαρα τωρα ωραιο το witcher απο πολλες πλευρες (γραφικα , διαφορετικο συστημα μαχης, επιλογες που εχουν σημασια κτλ κτλ) αλλα λιγο με κουρασε το πηγαινε ελα για να μιλησεις απλα σε χαρακτηρες. Στο dark souls ειναι προκληση να κανεις το οτιδηποτε, στην κυριολεξία τα κανεις πανω σου οταν περνας μια πορτα και δεν ξερεις τι κρυβεται απο πισω...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...