Προς το περιεχόμενο

Dark Souls

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 818
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θα σας πώ την αμαρτία μου, παίζω Dark Souls στο Ps3 αλλα ποστάρω στο φόρουμ για PC.

Παρόλα αυτά το ξεκίνησα πάλι χθές μετά απο τόσο καιρό! Κόλλησα! είμαι 132 lvl με 78 ώρες περίπου παιχνιδιού, το τερμάτισα αλλα τώρα έβαλα το Artorias of the Abyss και πρέπει να ανοίξω το portal στο Hydra Lair. Χτύπησα το 1ο bell στο Undead Burg και τώρα είμαι να κατέβω Blightown για το 2ο!  :ph34r:

Δημοσ.

Δεν είναι φυσικά τέλειο, έχει τα θέματα του αλλά δεν παύει να είναι για μένα το καλύτερο rpg που έχω παίξει απ'΄την εποχή του dungeon master, και εχώ παίξει τα κέρατά μου από rpg απ'το '85, απλά /bow στα τζαπάνια της from που δείχνουν τον δρόμο στους δυτικούς "μαέστρους" του είδους..

Δημοσ.

Θα σας πώ την αμαρτία μου, παίζω Dark Souls στο Ps3 αλλα ποστάρω στο φόρουμ για PC.

Παρόλα αυτά το ξεκίνησα πάλι χθές μετά απο τόσο καιρό! Κόλλησα! είμαι 132 lvl με 78 ώρες περίπου παιχνιδιού, το τερμάτισα αλλα τώρα έβαλα το Artorias of the Abyss και πρέπει να ανοίξω το portal στο Hydra Lair. Χτύπησα το 1ο bell στο Undead Burg και τώρα είμαι να κατέβω Blightown για το 2ο!  :ph34r:

Γιατι αποφασισες να πας πανω απο SL 125 ?

Δημοσ.

Γιατι αποφασισες να πας πανω απο SL 125 ?

Δέν το αποφάσισα, απλά δεν ήξερα οτι είναι προτιμότερο να σταματάς εκεί. δέν νομίζω όμως να ανέβω παραπάνω, παρόλα αυτά όμως βρίσκω να κάνω summon Στο Artorias of the abyss.

Χρισημοποιώ το Gravelord sword +5, τέλειο για PvE αι PVP

maxresdefault.jpg

Δημοσ.

Επιτέλους μπορώ να πω ότι το τερμάτισα και εγώ και ξεκινάω το πρώτο NG+

Τελείωσα lvl 91 μαζί με το Ornstein Armor μου, την Black Knight Shield μου και το αγαπημένο, λατρεμένο Uchigatana +14 (δεν βρίσκω το Titanite Slab να το κάνω +15, βαριόμουν να ψάξω ήθελα να τερματίσω)

Από τα καλύτερα RPGs ever το μόνο που του λείπει είναι περισσότερο in game Lore και όχι να κάθεσαι να διαβάζεις online γιατί γίνεται ότι γίνεται. Περιμένω λοιπόν το Dark Souls 2 όταν βγει έτοιμος.

lsbFiFO.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Το ποιο γρήγορο titanite slab που μπορείς να στο NG+ είναι από τον Link.png Site: Stray Demon . Απλά με το που πας που ανοίξεις το shortcut με το elevator στο firelink shrine ξαναγύρνα πίσω στο undead asylum,πήγαινε εκεί που πολέμησες το πρώτο boss.Θα σπάσει το πάτωμα θα πέσεις μέσα και θα πολεμήσεις το boss.

Δημοσ.

Αυτο το παιχνιδι το μονο που το εφαγε ειναι που βγηκε την ιδια χρονικη στιγμη με το Overrated και Over hyped Skyrim..Παλι καλα που το Steam το εχει βαλει πολλες φορες στα 5-6ευρο και μπορουν να το αγορασουν ολοι :). Οσο για τα lvl πιο πολυ ειχε αναφερθει το ποσο πρεπει να ανεβαζεις τα stats για το Pvp,αλλα μιας και το pvp δεν ηταν το δυνατο σημειο του παιχνιδιου,δεν εχει τοση σημασια του τι stats θα βαλεις.  

Ασε που ειναι επισης πολυ ευκολο να φτιαξεις νεο χαρακτηρα και να τερματισεις το παιχνιδι σε μολις 1.5ωρα http://www.youtube.com/watch?v=amTDfMtGyDY

Δημοσ.

παίδες το έχει 6 ευρώπουλα το steam. Αξίζει να το τιμήσω, δεν έχω παίξει ιδιαίτερα τέτοιου είδους παιχνίδια, αλλά αυτό όπως το βλέπω με τραβάει....Είναι τόσο δύσκολο όσο ακούω? Δεν έχει επίπεδα δυσκολίας?

What the heck, το τσίμπησα..2 σύντομες ερωτησούλες, σίγουρα θα το έχετε ξαναπεί, αλλά για να μη ψάχνω αν υπάρχουν τίποτα ενδιαφέροντα mods για το παιχνίδι και κατά δεύτερο, είναι απαραίτητο το χειριστήριο όπως λέει στη σελίδα του steam? (xbox controller strongly recommended...)

Δημοσ.

Για Mods δεν γνωριζω μιας και εγω το επαιξα σε Ps3 αλλα ολο και κατι θα υπαρχει για το Pc.Οσο για το controller,ναι καλυτερα θα ηταν αν επαιζες με καποιο.Βολευει παρα πολυ γιαυτο και ειναι recommended(το παιχνιδι βγηκε πρωτα για κονσολες,και ειχε κακη μεταφορα στο Pc απο πλευρας χειρισμου)

• 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...