Προς το περιεχόμενο

Dark Souls

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν αξίζει, ευχαρίστως. :)

το παιχνίδι είναι τούμπανο, αρκεί βέβαια να ξεπεράσεις το ηλεκτροσόκ της δυσκολίας :devil:

• Απαντ. 818
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εδώ παίξαμε άλλα κι άλλα στο τέρμα δύσκολο και την παλέψαμε, πιστεύω κι αυτό θα το καταφέρουμε. ^_^

Εκτός κι αν είναι τόσο σπαστικό πια και το παρατήσω, θα είναι το 2ο (μέχρι τώρα παιχνίδι) που θα παρατήσω λόγω δυσκολίας (το 1ο ήταν το Ninja Gaiden 2, το άφησα στο 8ο chapter, και μάλιστα το άρχησα στο "easy").

Δημοσ.

Εδώ παίξαμε άλλα κι άλλα στο τέρμα δύσκολο και την παλέψαμε, πιστεύω κι αυτό θα το καταφέρουμε. ^_^

Εκτός κι αν είναι τόσο σπαστικό πια και το παρατήσω, θα είναι το 2ο (μέχρι τώρα παιχνίδι) που θα παρατήσω λόγω δυσκολίας (το 1ο ήταν το Ninja Gaiden 2, το άφησα στο 8ο chapter, και μάλιστα το άρχησα στο "easy").

Όχι, δεν είναι σπαστικά δύσκολο...

Είναι σαδιστικά δύσκολο!!!

Πλάκα κάνω εννοείται - η αλήθεια είναι πως όντως θα παιδέψει πολύ κόσμο, αλλά δε νομίζω να το παρατήσεις εύκολα. Κατά κάποιον τρόπο "κολλάς"!

Δημοσ.

Και με το NG2 είχα κολλήσει (και πλέον απορώ πως και γιατί), αλλά οταν είδα σκυλιά να μου πετάνε kunai, χελώνες να πετάνε μετεωρήτες, ρομποτικούς ταύρους με ρουκετοβόλλα και άλλες τέτοιες μακακίες, μου ήρθε να το πετάξω..

Θα δείξει πάντως, ας μας έρθει με το καλό και βλέπουμε.

Δημοσ.

Ας κάνουμε κάτι βρε παιδιά να βάλουμε το pc gaming στην εντατική!Κρίμα είναι τόσα χρόνια να αργοπεθαίνει σε ράντζο στο διάδρομο.

Ελπίζω μονάχα να μην ανακοινωθεί τίποτα σε φορητό και φάμε την ξενέρα της ζωής μας.Γιατί έχουν πει ότι το σκέφτονται και αυτό.Αν και ένα ποστ του admin στο επίσημο thread στο forum της namco φαίνεται να διαλύει τα όποια σύννεφα αμφιβολίας.

Εκτός από τα gow,gt,forza και heavy rain που δεν πρόκειται ποτέ να έρθουν σε pc, το μόνο που μας έμεινε να περιμένουμε (αν και δυστυχώς μάλλον δεν έχουμε και ελπίδες) είναι το read dead.

Πολύ χάρηκα με την είδηση αυτή σήμερα.Όχι ότι πιστεύω πως θα ασχοληθώ σοβαρά μαζί του (λόγω χρόνου), αλλά χάρηκα διότι βλέπω τελευταία μια έντονη στροφή των devs στα pc μας.Και βάζουμε και σοβαρή παρακαταθήκη και για το sequel , το οποίο ήδη έχουν επιβεβαιώσει ότι επεξεργάζονται.

Πότε να περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση;Μέσω του περιοδικού αυτού θα γίνει;

Ελπίζω μόνο να μη βγάλουμε τα μάτια μας μόνοι μας σαν κοινότητα και να είναι ένα αξιοπρεπές port.

Δημοσ.

@Orokusaki

Τι σε νοιάζει ποιά εταιρία κάνει το port..?

Και μόνο που βγαίνει σε PC θα έπρεπε να είμαστε ικανοποιημένοι. ^_^

Αν αξίζει, ευχαρίστως. :)

πως να μην με νοιαζει? Εσενα δεν σε νοιαζει αν κανει το port καποια εταιρια που σεβεται το pc gaming και κανει καλλα port η αν ειναι καποια εταιρια που κανει τα χειροτερα port?

Δημοσ.

Και με το NG2 είχα κολλήσει (και πλέον απορώ πως και γιατί), αλλά οταν είδα σκυλιά να μου πετάνε kunai, χελώνες να πετάνε μετεωρήτες, ρομποτικούς ταύρους με ρουκετοβόλλα και άλλες τέτοιες μακακίες, μου ήρθε να το πετάξω..

Θα δείξει πάντως, ας μας έρθει με το καλό και βλέπουμε.

Πιστεψε με, ειμαι απο τους ποιο μεγαλους φαν του Ninja Gaiden και ειδικα το 2 δεν συγκρινεται καν με το Dark Souls. Δεν σε λεω περισσοτερα, ας σου μεινει η εκπληξη με το παιχνιδι. Αξιζει και με το παραπανω.

Δημοσ.

πως να μην με νοιαζει? Εσενα δεν σε νοιαζει αν κανει το port καποια εταιρια που σεβεται το pc gaming και κανει καλλα port η αν ειναι καποια εταιρια που κανει τα χειροτερα port?

Μπορεί να είναι καινούργιο studio και να κάνει φοβερή δουλειά, αυτό δεν μπορείς να το γνωρίζεις.

Είδαμε το port του GTA IV, που την R* όλοι την αποθεώνουν. Όποιο studio και να το αναλάβει σίγουρα θα είναι ανώτερο απο τα GTA IV και SH Homecoming (έχω παίξει πάρα πολλά παιχνίδια στο PC και χειρότερα απο αυτά τα δύο δεν έχω πετύχει ακόμα).

Και αν το κάνει η ίδια η FromSoftware, θα σε πειράξει?

Όσο για σέβαση περί PC developing/gaming, απλά το προσπερνώ. Στην τελική, όποιος και να κάνει το port, θα το παίξεις.

Πιστεψε με, ειμαι απο τους ποιο μεγαλους φαν του Ninja Gaiden και ειδικα το 2 δεν συγκρινεται καν με το Dark Souls. Δεν σε λεω περισσοτερα, ας σου μεινει η εκπληξη με το παιχνιδι. Αξιζει και με το παραπανω.

Πιστεύω να υπονοείς πως το Dark Souls είναι ανώτερο απο το NG2.

Δημοσ.

Πιστεύω να υπονοείς πως το Dark Souls είναι ανώτερο απο το NG2.

Το λεω ξεκαθαρα

---------> Ninja Gaiden 2

---------------------------> Ninja Gaiden Sigma

-------------------------------------------------> Dark Souls

Δημοσ.

Μπα τρικ είναι αυτό με τα likes.Έχουν κολλήσει εδώ και μέρες στις 7000.Έτσι κι αλλιώς σπάει σιγά σιγά αν προσέξεις.Απλά ίσως να επιταχυνόταν η διαδικασία με περισσότερο ενδιαφέρον.Έχει κάτσει ο ενθουσιασμός όμως λίγο...

Δημοσ.

Εχει κατσει γιατι μας εχουν σπασει τα νευρα. Σιγα σιγα θα μας πουν οτι πρεπει να τους κατσουμε κιολας για μεταφερουν το παιχνιδι στο φυσικο του περιβαλλον.

Δημοσ.

Εχει κατσει γιατι μας εχουν σπασει τα νευρα. Σιγα σιγα θα μας πουν οτι πρεπει να τους κατσουμε κιολας για μεταφερουν το παιχνιδι στο φυσικο του περιβαλλον.

lol, το έθεσες τέλεια B)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...