Προς το περιεχόμενο

Dark Souls

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 818
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Βλακεία το boss weapon συνεχίζω με το Demon Spear +3 για την ώρα.

Βλακεια το spear του Ornstein? Δεν γνωριζω τα οπλα του DLC αλλα στο vanila παιχνιδι το συγκεκριμενο ηταν με ανεση το καλυτερο spear στο παιχνιδι και το μοναδικο spear το οποιο ειναι κατι παραπανω απο ικανο σε PvP. 

Interesting, αν μπορείς δώσε κανένα link να ενημερωθώ :P

Μολις ο Zeniath εδωσε ενα χιουμοριστικο βιντεο της καταστασης. Ελπιζω να εχεις παιξει ηδη το παιχνιδι μια φορα και να εχεις μαθει και δει τους χαρακτηρες τουλαχιστον. Επισης βαλε να δεις ιστοριες απο τον καθε χαρακτηρα ξεχωριστα, θα παεις πλακα. 

Δημοσ.

Το spear to Ornstein καλό είναι αν έχεις faith που δεν έχω βάλει καθόλου, οπότε για μένα βλακεία είναι :P Με το Demon's Spear την παλεύω μια χαρά μέχρι να κάνω Quelaag's Furysword.

Επίσης αγόρασα το Dark Souls και πλέον, ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ. Είμαι στην διαδικασία μπας και το φτιάξω. 2 φορές download, install, verify, uninstall, μία το GFWL και ακόμα τίποτα. Για να δούμε αν θα το φτιάξω...

Δημοσ.

Και ναι δε μπορώ να χρησιμοποιήσω το save μου. This is me. Πραγματικά μόλις είχα φάει Nito και Seath. 40 ώρες down the fucking toilet. Χώρια ότι έπρεπε να κάνω format για να μπορέσει να παίξει το παιχνίδι στο pc μου. Αλλά fuck this, dedication to Dark Souls BIATCH.

http://www.youtube.com/watch?v=qmV8vXkwz24

Δημοσ.

Και ναι δε μπορώ να χρησιμοποιήσω το save μου. This is me. Πραγματικά μόλις είχα φάει Nito και Seath. 40 ώρες down the fucking toilet. Χώρια ότι έπρεπε να κάνω format για να μπορέσει να παίξει το παιχνίδι στο pc μου. Αλλά fuck this, dedication to Dark Souls BIATCH.

http://www.youtube.com/watch?v=qmV8vXkwz24

Δεν υπάρχει επιλογή δικέ μου να σου πατήσω 1000 likes!!!

Και ακριβός αυτή είναι η νοοτροπία του Dark Souls! Να σου σκίζει τα ράμματα και εσύ να επιμένεις!!! είσαι στο dungeon, φοβάσαι να κάνεις 10 βήματα, βρίσκεις το θάρρος και τα κάνεις, σου πετάγονται τα Skeletons απο το πουθενά!! Παραλίγο Death αλλα τα καταφέρνεις!!! και 5 βήματα πιο κάτω πέφτεις σε ενα pit που ουτε κάν είδες..... αλλα Αλλά fuck this, dedication to Dark Souls BIATCH. Here i go AGAIN!

6SXwdba.jpg

Δεν είναι παιχνίδι, είναι ευαγγέλιο!

Δημοσ.

Daemonos παίζει η παραπάνω εικόνα σε HD ανάλυση?Googlara λίγο αλλά δεν κατάφερα να την βρω.

Την έψαχνα και εγώ αλλα δεν βρίκα κάτι, μόνο αυτό

Δημοσ.

Οκ παίζει να μην ξαναγοράσω παιχνίδι. Αφού έκανα format και ξαναξεκίνησα το παιχνίδι από την αρχή lvl 1. Μπαίνω τώρα να συνεχίσω μετά από 3 ώρες game (ξεκινάω blighttown) και εννοείται... CORRUPTED SAVE DATA

Το παιχνίδι θα με κάνει σχιζοφρενή. Είμαι στο τσάκ να ξαναβάλω το πειρατικό με το save που λειτουργούσε και ήμουν 2 boss πριν το τέλος. Στο διάολο πια. Κωλοπαίχνιδο. Εγώ φταίω που το αγόρασα... Έλεος πια έλεος.

• Like 1
Δημοσ.

Φιλε zeniath χαρα στο κουραγιο.Εγω θα τρελενομουνα αν εχανα το save τωρα που εχω παιξει περιπου 12-13 ωρες.

Μια ερωτηση.Το Quelaag's Furysword(μιας και μολις την σκοτωσα) ειναι καλο για το υπολοιπο του παιχνιδιου σαν dex weapon?Εχω βγαλει μονο 5 bosses μεχρι τωρα υποψιν

Δημοσ.

Οκ παίζει να μην ξαναγοράσω παιχνίδι. Αφού έκανα format και ξαναξεκίνησα το παιχνίδι από την αρχή lvl 1. Μπαίνω τώρα να συνεχίσω μετά από 3 ώρες game (ξεκινάω blighttown) και εννοείται... CORRUPTED SAVE DATA

Το παιχνίδι θα με κάνει σχιζοφρενή. Είμαι στο τσάκ να ξαναβάλω το πειρατικό με το save που λειτουργούσε και ήμουν 2 boss πριν το τέλος. Στο διάολο πια. Κωλοπαίχνιδο. Εγώ φταίω που το αγόρασα... Έλεος πια έλεος.

Δές το σαν 2ο playthrough που είναι καλύτερο γιατι ξέρεις ήδη τα μυστικά και πάς και σε άλλες περιοχές...

Δημοσ.

Φιλε zeniath χαρα στο κουραγιο.Εγω θα τρελενομουνα αν εχανα το save τωρα που εχω παιξει περιπου 12-13 ωρες.

Μια ερωτηση.Το Quelaag's Furysword(μιας και μολις την σκοτωσα) ειναι καλο για το υπολοιπο του παιχνιδιου σαν dex weapon?Εχω βγαλει μονο 5 bosses μεχρι τωρα υποψιν

Αν εχεις αρκετο dexterity(35+) και έχεις συνέχεια πάνω σου 10 humanity ενεργά,θα σου φανει χρησιμο για PvE.

Για PvP ξεχασε το :P

Επίσης μου φαίνεται οτι μονο στο Anor Londo μπορεις να το φτιαξεις(μπορεί να κανω και λαθος).Οπότε για την ωρα παρε κάποιο άλλο.Στο Sen's Fortress θα βρεις lighting spear,το οποιο σε βγαζει άνετα μεχρι Ornstein-Smough

• Like 1
Δημοσ.

Ναι για PvE λεω.

Νομιζω μπορω να το φτιαξω στον ασπρομαλλη blacksmith αρκει να εχω curved weapon + 10.Spears δεν θελω γιατι προτιμω γρηγορες και  "κυκλικες'' επιθεσεις ας πουμε.

Δημοσ.

Δές το σαν 2ο playthrough που είναι καλύτερο γιατι ξέρεις ήδη τα μυστικά και πάς και σε άλλες περιοχές...

Μα επειδή το βλέπω σαν 2ο playthrough την παλεύω γιατί δεν θα κάνω τις βλακείες που έκανα πριν. Τώρα παίζω με Wanderer με σκοπό να χρησιμοποιήσω τα όπλα με αυτή τη σειρά: Drake Sword->LIghtning Spear->Quelaag's Furyblade->Gold Tracer

• Like 1
Δημοσ.

Μα επειδή το βλέπω σαν 2ο playthrough την παλεύω γιατί δεν θα κάνω τις βλακείες που έκανα πριν. Τώρα παίζω με Wanderer με σκοπό να χρησιμοποιήσω τα όπλα με αυτή τη σειρά: Drake Sword->LIghtning Spear->Quelaag's Furyblade->Gold Tracer

Wanderer είχα κάνει και εγώ, βοηθάει πολύ το pyromancy και αφού μπήκες Blightown νομίζω όταν κατέβεις κάτω κάπου βρίσκεις μια γριά που σε μαθαίνει ωραία spellάκια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...